Wilmès III wordt dictatoriaal aangekondigd.

Suivez la conférence de presse du CNS dès 13h : la bulle ...

Het was te verwachten, het zat er aan te komen, en inderdaad “de Veiligheidsraad” (van Belgique, hoe ’n dikke nek kan je hebben?!) orakelde vandaag (20/08/2020) dat de bewust geschapen massahysterie omtrent een griep-virusje nog voor onbepaalde tijd moet doorgaan.

Met een beetje gefoeffel en gepruts in de marge, maar dat hoort onlosmakelijk bij oplichting. Wat nota bene een echt misdrijf is!

De vlamingenhatende Wilmès waagde zich niet aan de de volgende episode van het mondmasker-klucht-feuilleton, maar liet zich opmerken met een een nog adembenemender leugen!

Volgens haar zou er pas soelaas moeten komen aan de totaal absurde maatregelen die nota bene opgelegd worden aan een slaafs gehoorzamende bevolking, tot er een”VACCIN” is! Tegen Covid-19 uiteraard, dat was de suggestie maar die woorden kwamen niet over de lippen van deze misdadige vrouw.

Hiermee bewijst zij aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan, een oplichtster te zijn of een fantaste die maar wat raaskalt als ze de bevolking maar kan bedriegen. In haar eigen voordeel uiteraard. Zij wil uiteraard – hoe zou je zelf zijn?- zo lang mogelijk aan de Vlaamse centen slurpen.

Daarom mogen er geen logische beslissingen genomen worden, en moeten de fascistische maatregelen van deze minderheidsregering die regeert met volmachten (van wie?) zo lang mogelijk gehandhaafd blijven.

Wilmès III wordt dictatoriaal aangekondigd maar De Wever en Jambon staan er bij, en kijken er naar, maar zijn blijkbaar niet in staat een vuist te maken tegen wat arrogante francofone misdadigheid is.

Het zal U als slachtoffer en Vlaming maar overkomen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wilmès III wordt dictatoriaal aangekondigd. — 1 reactie

  1. Vandaag 23/08/20 HLN.be
    Van Ranst ” de kans is groot dat het virus nooit zal verdwijnen, meerde vaccinaties zullen nodig zijn”.
    Toch geen tekeningske meer nodig zeker. 🙁 🙁 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *