De “democrats” zijn de pedalen kwijt.

Wie nog zou denken dat er een milligram twijfel mogelijk is dat Donald Trump herverkozen zou worden is bovenstaand filmpje een mee-nemer. Dat Hillary Clinton een liegebeest is dat wisten we al lang. Maar nu blijkt ook de dementerende kandidaat van de “democrats” Joe Biden er op los te kunnen liegen dat het van zijn advertentie spuit. Noteer dat Joe Biden in heel zijn leven niet heeft gewerkt behalve als linkse vakbondsafgevaardigde. Donald Trump kan de volgende 60 dagen rustig achterover leunen. De “democrats” zullen zichzelf wel in de vernieling fietsen met hun racistische prietpraat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, de tekst 'IT'S NICE TOHAVE A PRESIDENT WITH BALLS AND A FIRST LADY WHO DOESN'T'
image_pdfimage_print
Share

Reacties

De “democrats” zijn de pedalen kwijt. — 1 reactie

  1. Voor wie nog op Facebook actief is raad ik aan “The Hodge Twins” te volgen.
    Black Americans over black Americans, en alle prietpraat die Joe Biden verkoopt, worden door deze heren ontkracht.
    Een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *