Dictatuur

Analyse: pourquoi Sophie Wilmès joue-t-elle les prolongations ?

Het wordt stilaan duidelijk waarom de massahysterie omtrent Covid19 massaal ondersteund werd door de minderheidsregering Wilmès. Het wordt ook duidelijk waarom virologen voornamelijk in de liberale pers (HLN maar ook De Tijd doet lustig mee: “Instagram, waar complotdenken mainstream wordt“) hysterisch beginnen te doen over een nakende tweede golf daar waar er zelfs geen eerste geweest is. De 10 liberale minister postjes moeten kost wat kost verlengd worden.

Voor alle duidelijkheid herinneren wij er aan dat Covid19 relatief ongevaarlijk was omdat het zelfs voor de lockdown geweten was dat er een efficiënt werkend geneesmiddel tegen bestond waarvan het actieve bestanddeel hydrochloroquine was, waarvan het enige nadeel was dat het moest toegediend worden onder dokterstoezicht om hartfalen te voorkomen.

Intussen is ook geweten dat Covid19 geen longziekte was maar een ziekte die bloedklonters vormde waardoor de zuurstofopname en afgifte van giftig CO2 in de longen werd bemoeilijkt en uiteindelijk, bij gebrek aan de toediening van bloedverdunners, tot de dood kon leiden. Het ongevaarlijk geneesmiddel was dus voorhanden maar werd veel te laat ingezet waardoor er duizenden Vlaamse doden vielen.

Een waarom werd het veel te laat ingezet? Omdat men het niet wist. En waarom wist men het niet? Omdat de nationale veiligheidsraad onder leiding van Sophie Wilmès op aansporing van de zogenaamde maar wel totaal onbekwame experten beslist had om te verbieden autopsieën uit te voeren op de slachtoffers die tot dan toe overleden waren. Zo gingen er ettelijke cruciale weken verloren om de ware doodsoorzaak van overleden slachtoffers te achterhalen. Eens bloedverdunners gebruikt werden om patiënten te behandelen smolt het aantal zieken als sneeuw voor de zon.

Enkele conclusies zijn duidelijk. De regering Wilmès organiseerde een oplichting om de bevolking te bedriegen met een opzettelijk geschapen massahysterie. Zoals we reeds schreven bekentenissen moeten we van die kant niet verwachten want oplichting is een strafbaar misdrijf dat per definitie doorlopend is en zich dus niet beperkt tot het plegen van één feit.

Twéé De regering Wilmès en alle excellenties die in de zgn. veiligheidsraad mee vergaderden zijn verantwoordelijk voor het feit dat pathologen verbod werd opgelegd om duidelijkheid verstrekkende lijkschouwingen uit te voeren. Hierdoor bleef het veel te lang onbekend dat de vorming van levensgevaarlijke bloedklonters het probleem was met Covid19.

Hierdoor maakten de totaal onbekwame dames en heren excellenties van de Belgische veiligheidsraad zich schuldig aan de onopzettelijke doding van honderden zo niet duizenden Vlamingen door te beletten dat echte wetenschappers hun werk deden en voor het grijpen liggende goedkope geneesmiddelen niet werden aangewend.

De regering Wilmès was dus twee keer misdadig. Een keer door oplichting en een tweede keer door medeplichtigheid aan onopzettelijke doodslag. En nu pas komt de aap uit de mouw. Om nieuwe verkiezingen waarvoor ze doodsbang is te vermijden en om toch maar een misdadige want ondemocratische Vivaldi constructie te kunnen bricoleren heeft deze minderheidsregering beslist om de vertrouwensstemming die vorige donderdag moest plaatsgrijpen met twee weken uit te stellen.

En nu komt het: de motivatie hiervoor is dat de verlenging van de volmachten noodzakelijk zou zijn om “opnieuw moedige beslissingen te nemen om de pandemie van het Coronavirus het hoofd te kunnen bieden.”

Men is dus van plan om opnieuw onze vrijheden te beperken in plaats van het ontslag van deze minderheidsregering aan te bieden aan de koning. De 7 partijen die actueel aan het palaberen zijn om een nieuwe regering zonder Vlaamse meerderheid te vormen (PS, SPA, Groen, Ecolo, CD&V, VLD & MR) geven zich nog twee weken meer de tijd in de hoop dat ze tegen dan zonder nieuwe verkiezingen een opvolger voor Wilmès hebben gevonden.

België is duidelijk het land met de meeste liberale ministers per 100.000 inwoners. Een echte billenkletser hierbij is dat preformateur Lachaert van de VLD zou ziek zijn vanwege het coronavirus. Anders gaat volgende vrijdag de samenkomst van de zeven betrokken partijvoorzitters niet door.

Men doet er werkelijk alles aan om de Belgische dictatuur in stand te houden. Deze misdadigers en misdadigsters met absurde want totaal nutteloze mondmaskertjes denken dat zij het volk kunnen misleiden, beliegen en bedriegen. En ze doen dat ook, met in maart en april 2020 een hoop onopzettelijke doodslagen er boven op.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Dictatuur — 9 reacties

 1. Pingback: Europarlementslid Gerolf Annemans in de booeien geslagen en afgevoerd. | Nageltjes

 2. Het wordt met de dag duidelijker dat diegenen die meegesleurd werden in de hysterische maalstroom van een door de overheden kunstmatig geschapen angstpsychose, zelf hysterisch geworden zijn en bovendien uiterst fanatiek, niet meer voor rede, gezond verstand en beleefde discussies vatbaar.

  Daarnet op de staatstelevisie nog gezien dat Barbara Pas (Vlaams Belang) arrogant en systematisch onderbroken door de ‘hoernalist’ van dienst, systematisch beschuldigd werd van te liegen door totaal onbekend langharig links tuig dat zelfs begon te schreeuwen.

  Het is duidelijk dat de oplichters die deze covid19-nep-crisis op poten hebben gezet, stilaan zelf de trappers beginnen te verliezen en ten einde raad zijn.

  Start burgerinitiatieven in uw gemeente om deze misdadige bedriegers te ontmaskeren! Vermits we in een door de particratie geënsceneerde nep-democratie leven is dit de enige manier om onze kinderen en kleinkinderen te beschermen tegen een dictatuur.

  En geloof me als we nu niet reageren zullen we het nooit doen.

  • Beste admin,
   Ik vrees “vermoed” dat het reeds te laat is.
   Kijk hoe het er aan toe gaat met de “vorming” van de tweede staatsgreep regering.
   Geen enkele, ik herhaal: geen enkele “hoernalist” die zich daar kritische vragen bij durft te stellen. 🙁

 3. Het is ook opmerkelijk (voor mij althans) dat we de communistische “super viroloog” Van Ranst even niet gehoord of gezien hebben tijdens de periode dat (het zogezegd) wat beter ging aangaan de het aantal besmettingen.
  De reden lag voor de hand, en had ik ook al tegen mijn echtgenote gezegd.
  De moment dat men de cijfers terug kunstmatig de hoogte gaat injagen zal hij weer ten tonele verschijnen.
  En wie hoor ik hier op radio Minerva 12.00.u. (die het “onafhankelijke en neutrale nieuws” van het persagentschap Belga uitzenden)???
  Inderdaad Van Ranst die weer een doemscenario komt schetsen.
  Een van mijn buurvrouwen haar vader is huisarts. De adme vertelde mij gisteren nog het volgende. (letterlijk citaat) “Mijn vader (de huisarts) zei verleden week:ik heb op 5 dagen meer mensen in hun neus moeten boren dan de afgelopen 4 maanden. Dit omdat werkgevers verplicht worden hun werknemers te laten testen. Zo jaag je uiteraard de besmettingsgraad/cijfers in de hoogte. Mensen kunnen besmet zijn, maar worden daarom niet ziek. De labo’s kunnen het verwerken van de testen niet meer bijhouden, het is nu 3 dagen wachten op een uitslag.” (einde citaat)
  Er is een heel smerig “spelletje” aan de hand. En wereldwijd hé.

  • Inderdaad Walter. Hoe meer personen men test hoe groter het aantal zogenaamde “besmettingen”. Nu er geen doden meer te betreuren vallen en de afdelingen intensieve zorgen zo goed als leeg zijn, gebruikt men het woord besmettingen om de hysterische angstpsychose in stand te houden niettegenstaande de feiten bewezen hebben dat dit totaal zinloos is. Maar het bedrog is nog veel groter en in feite hallucinant. Als test neemt men een uitstrijkje van slijm in de keel of, veel accurater, een bloedstaal en gaat in dat staal de aanwezigheid van anti-lichamen na.

   Dus iedereen die op natuurlijke manier zijn immuunsysteem antilichamen liet aanmaken die korte metten maakten met het virus, krijgt de eigenschap “besmet” opgeplakt! Men vergeet er het eenvoudig woordje “geweest” aan toe te voegen, en de leugenpers doet maar al te gretig mee aan dit schandalig bedrog. Blijkbaar moeten de misdadige eminenties kost wat kost in het zadel blijven.

   Toegegeven het adjectief “genezen” kan slechts toegekend worden na een tweede test waaruit blijkt dat de betrokkene na het afnemen van de eerste test inmiddels niet ziek is geworden. De kans daarvoor is overigens astronomisch klein niet alleen gelet op de aanwezigheid van antilichamen, maar ook ingevolge de mogelijke aanwending van efficiënte bloedverdunners. Dus besmet is in feite een synoniem van genezen.

   • Beste Gaius,
    Dank voor uw toelichting.
    Nog even vermelden dat er in de buurt waar ik woon vele bejaarden en hoogbejaarden wonen.
    Het valt mij op dat (gelukkig) nog niemand van die mensen ons de afgelopen maanden ontvallen is.
    Ik stel ook hetzelfde vast in mijn familie en vriendenkring.
    Of zou dat “toeval zijn”???

 4. Hun plan is gelukt. Lachaert mag nu lachen, Wilmes mag blijven, de NVA ligt eruit en Janbon ligt in de touwen te wachten tot de Vlaamse regering sneuvelt. Nu is de moord op Jozef Chauvanec, met de vinger-en duimgroet die gericht was naar de camera met de boodschap alles is ok (een zuid Amerikaans teken) en de Hitlergroet de taak is volbracht. Het apenland is gerecht en nu is het aan de pers om niet meer te berichten over NVA, VB, de Hitlergroet en de moord op een onschuldige omdat hij tenslotte geen Waal is.

 5. Voor wie geen toegang heeft tot “De Tijd”: Het lange artikel van een hoernalist over Instagram doet alsof al diegenen die de waarheid durven zeggen over Covid19 en de democratie verdedigen leugenachtig uitschot is.
  Het is een lang opeen gestapelde hoop lasterpraatjes uitgerekend in de weekendeditie.
  De Tijd behoort naar onze Vlaamse normen vanaf nu officieel tot de leugenpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *