De regering Wilmès heeft veel weg van de nazi-dokter Mengele.

https://vignette3.wikia.nocookie.net/villains/images/7/71/968full-josef-mengele.jpg/revision/latest?cb=20140405013401

Ook hij dacht zich te kunnen verschuilen achter en binnen een opzettelijk veroorzaakte massa-hysterie (het nazisme). Ook hij dacht zich te kunnen veroorloven om medeplichtig te zijn aan een massale zogenaamde onvrijwillige doodslag. De meest treffende gelijkenis is dat de Belgische massa-doders van vandaag ook ongestraft naar hun uitgang lijken te gaan.

Bedenk dat een regering van lopende zaken zonder meerderheid in het parlement er in slaagde aan medische deskundigen zoals pathologen VERBOD op te leggen om hun normaal werk zoals ‘lijkschouwing’ te doen, waardoor een essentieel inzicht over volksgezondheid weken lang op zich liet wachten. Gevolg in de rusthuizen: massaal aantal doden bij gebrek aan medisch inzicht en aanwending van levensreddende bloedverdunners!

De gelijkenissen zijn treffend. Noch Mengele noch Wilmès waren bekommerd over het lot van hun duizenden slachtoffers. Ze geloofden allebei in hun waanzin en toonden niet de geringste empathie met de slachtoffers van hun doodslag.

Mengele wandelde vrijuit in Zuid-Amerika. Dat gunnen we Sophie Wilmès niet. Deze francofone vlaminghatende heks moet hangen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De regering Wilmès heeft veel weg van de nazi-dokter Mengele. — 1 reactie

 1. Niet enkel de nazi’s van de regering Wilmès vertonen veel gelijkenissen met nazi “dokter” Mengele, regeringen over de ganse EU hebben er last van.
  In Nederland werden de Sinterklaas intochten reeds afgelast.
  In het “apenland” heeft men ondertussen, deze “maatregel” gevolgd, alsook de Kerstmarkten, en carnaval werden reeds afgelast.
  Het is zo stilaan duidelijk dat covit 19 misbruikt wordt om de doelstellingen te halen om al onze feesten en tradities naar de prullenmand te verwijzen.
  Vandaag 22/9/20 stond in de online versie van Het Nieuwsblad dat “elke provincie zijn eigen bubbel en kleurcode gaat krijgen”.
  Dus, je kan er vergif op innemen dat men in Antwerpen de inwoners weer gaat ophokken van af 23.00.u.
  Ik heb een sterk vermoeden dat andere provincies wel eens zouden kunnen volgen deze keer. Antwerpen heeft “bewezen” dat het kan.
  Onze vrijheden worden ingeperkt, afgepakt. Tradities en feesten worden geschrapt onder het mom “covit 19”.
  Ik zeg/schrijf al maanden dat er achter heel het covit verhaal een politieke agenda zit.
  Hoogste tijd dat de bangschijters (burgers) gaan wakker worden.
  Morgen mag je enkel nog werken, betalen, afdragen, en voor de rest mag/moet je in je kot blijven zitten.
  Zelfs het Kerstfeest in familiesfeer zal er niet meer inzitten.
  De maatregelen die men wil nemen, of al genomen zijn wijzen er op dat de zatte nonkel met de afgezaagde flauwe moppen er dit jaar niet bij kan/mag zijn.
  Communistische toestanden ten voeten uit.
  Oh, ja hoe zit het met het doorgaan van de Sinksenfoor in Antwerpen???
  Had ene Ward Debever niet beloofd dat die in november zou doorgaan???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *