Europarlementslid Gerolf Annemans in de boeien geslagen en afgevoerd.

Vlaams Belang blokkeert de Wetstraat, “want de Wetstraat blokkeert Vlaanderen”

Gaius schreef het 11 dagen geleden al: We leven in een dictatuur.

Uitgerekend op de dag dat president Loekasjenko van Wit-Rusland de eed aflegde en de hele politiek correcte meute in Brussel daarover moord en brand schreeuwt, waren we in eigen land ervan getuige dat een door het volk gekozen (euro-) parlementslid hardhandig in de boeien geslagen werd en als een boef werd afgevoerd. Het gaat over Gerolf Annemans die zogezegd weigerde de neutrale zone te verlaten.

Getooid met Vlaamse vlaggen blokkeerde een kleine colonne wagens van Vlaams Belang-parlementsleden deze voormiddag gedurende tien minuten de Wetstraat. Dat deed de partij uit protest met de aanslepende regeringsonderhandelingen.

Het wordt voor de meeste Vlamingen inmiddels duidelijk dat de dictatoriale minderheidsregering Wilmès, die regeert met ondemocratische volmachten en een vertrouwensstemming in het voltallige parlement telkens blijft uitstellen, even dictatoriaal en ondemocratisch is als Loekasjenko.

‘Als de Wetstraat Vlaanderen blokkeert, dan zullen wij de Wetstraat blokkeren’, zei Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken over de actie. ‘Nog enkele dagen en we zijn maar liefst 500 dagen sinds de verkiezingen. In die tijd zijn er kindjes geboren, hebben ze leren wandelen en hebben ze zelfs al hun eerste woordjes gesproken. We gaan toch niet wachten tot ze naar school gaan?’

Zondag organiseert het Vlaams belang een protestrit naar Brussel die uitmondt in een automeeting op de Heizel een volgende actie tegen de verraders van de Vivaldi-coalitie.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Europarlementslid Gerolf Annemans in de boeien geslagen en afgevoerd. — 3 reacties

 1. Off topic, geachte redactie.

  Gisteren werden de corona maatregelen versoepelt.
  Een viroloog en een biostaticus mochten hun ongenoegen uiten in de MSM.
  Vandaag deden 3 universiteiten hun duit in het zakje.
  Deze laatste 3 werden met grote waarschijnlijkheid, op bevel van MVR opgetrommeld.
  MVR zag zijn “werk” van TV studio’s afschuimen, en onnodige paniek zaaien de laatste maanden teniet gedaan worden door de staatsgreep regering van Wilmès.
  Alles bij elkaar besloot de staatsgreep regering van terug te komen op hun beslissing en kwam madam Wilmès vertellen dat de maatregelen strenger zullen gemaakt worden.
  Of hoe, maak ik mezelf en mijn staatsgreep regering belachelijk en (voor zover dat nog nodig is) ongeloofwaardiger op 1 nacht???
  De waanzin van virologen en biostaticussen, en wat er nog allemaal moet doorgaan voor “specialisten” kent geen grenzen meer.
  Het is duidelijk wie hier de plak zwaait.
  De paniek die weer al onnodig gezaaid wordt zal weer een hoop geld kosten, om nog maar te zwijgen van de onherstelbare psychische schade die velen weer gaan oplopen.
  Hoogste tijd dat (naar Frans voorbeeld) de guillotines klaar gezet worden.
  Dit kan toch niet blijven duren

 2. Het zou mij niet verwonderen als men in het EU parlement nu nog de parlementaire onschendbaarheid van Gerolf Annemans zou willen opheffen.
  We weten ondertussen hoe men hier tewerk gaat om opposanten uit te schakelen.
  Off topic,
  Normaal gezien zou ik deelnemen aan de protestrit naar Brussel van uit Antwerpen.
  Vanwege een bezoek aan mijn schoonouders dat reeds 14 dagen vast ligt kan dat niet.
  “Met dank” aan de (fake) corona crisis kan je amper nog iets onverwacht doen en moet je bijna alles plannen.
  Mijn echtgenote heeft nog 3 zussen, en elk bezoek moeten we daarom juist plannen.
  Mijn hoogbejaarde schoonouders zijn bang gemaakt door “virologen” en ander crapuul, dat denkt dagelijks onze beeldbuis te moeten komen vervuilen.
  Deze week sprak een hoogbejaarde buurvrouw mij aan, omdat ze naar het hospitaal (KLINA Brasschaat) moest voor een onderzoek.
  De dame zei “ik moet nu tussen al die zieke en besmette mensen gaan rondlopen, zal ik dit wel overleven?”
  Ik zei haar: je komt daar niet zo maar binnen, je moet aan de ingang je temperatuur laten meten, man vraagt voor welke dokter je komt, je staat op een lijst, je komt zo maar niet binnen. De corona afdeling is gescheiden van de rest van het hospitaal. De (on)nodige maatregelen zijn getroffen.
  De Buurvrouw antwoordde mij “dat zei mijn huisarts ook maar ik geloof er niets van”.
  Zo ver zijn we dus gekomen, dat een huisarts zijn bejaarde patiënten al niet meer gerust kan stellen voor een onderzoek in het hospitaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *