De geplande epidemie

We kunnen er niet aan doen dat we op dezelfde nagel blijven kloppen. We bewezen al dat Corona een toneelstuk, een fraude, een bedrog, een hoax en een oplichting is. Maar toch blijven een massa idioten zichzelf belangrijk vinden en voor zelfbenoemde mondmaskerpolitie spelen, terwijl wetenschappelijk bewezen is dat mondmaskers geen enkele bescherming bieden tegen het virus. Nul, nada, nichts, rien de rien, zero.

Wat ons wordt verteld over de COVID-19-pandemie is onzinnig en ongelooflijk verkeerd!

Deze “plandemie” is niet toevallig ontstaan. Het was een zorgvuldig geënsceneerde en geplande gebeurtenis – een plandemie. Van de keuze van het virus tot de manier waarop het in de media werd behandeld en op de markt gebracht, tot de oplossingsstrategieën, alles is zo ontworpen dat een selecte groep miljardairs op onze kosten rijk kan worden met hun lakeien. Terwijl het grootste deel van de wereld door een financiële crisis van de grootste omvang tuimelt als gevolg van het wanbeheer van de pandemie, verzamelen de vervuilers miljarden.

In dit boek kun je lezen hoe een elite en onbekwame idioten zoals Mark Van Ranst zowel de regering als de gezondheidsautoriteiten misleidde, hoe ze ons overtuigden om onzinnige maatregelen te nemen om zogenaamd de verspreiding van het virus te stoppen en wat hun plan is om deze te maximaliseren. Wilt u bij ons winst maken? Uw oplossing voor het probleem zal worden gedreven door hebzucht naar winst en het verwezenlijken van politieke ambities maar niet door zorg voor onze gezondheid en welzijn. Feit is dat hun geplande agenda u van uw vrijheid berooft en uw gezondheid in gevaar brengt. Er zijn veel betere, veiligere oplossingen voor uw gezondheid waarvan is bewezen dat ze effectief zijn.

Denk niet dat dit de laatste wereldwijde crisis zal zijn waarmee we te maken zullen krijgen, het is nog maar het begin.

De informatie in dit boek zal u helpen onderscheid te maken tussen een echte gezondheidscrisis en een frauduleus geënsceneerde crisis, en wat u er zelf aan kunt doen.

Laten we een einde maken aan deze waanzin – en er voor zorgen dat het zich niet herhaalt!

Laten wij er ook aan herinneren dat er twee soorten geneesmiddelen bestaan die het griepvirus Covid-19 onvermijdelijk en definitief onschadelijk maken. Het eerste was al bekend vanaf half februari en dus ruim een maand voor de politieke onbekwame genieën op 23 maart vanuit Brussel de noodtoestand afkondigden en zelfs lijkschouwingen door pathologen op vermoedelijke slachtoffers van covid19 brutaal verboden! Je moet maar arrogant en totaal onbekwaam zijn!

Het betreft hydrochloroquine, een anti-malaria geneesmiddel, dat het virus geen kans geeft en toegediend wordt samen met antibiotica. Men moet wel oppassen voor hartfalen bij te grote dosissen.

Het tweede dat pas aan het licht kwam nadat enkele dappere artsen het verbod van de totaal onbekwame politici naast zich neerlegden en vonden dat Covid-19 geen longziekte maar een bloedziekte is, zijn een hele reeks bloedverdunners. Toediening hiervan in combinatie met de toediening van cortisone geneest mensen die dan toch ziek zijn van het griepje in een mum van tijd. Behalve als ze onderliggend nog eens longkanker of een zware longontsteking hebben.

Er was en is dus gewoon niets aan de hand behalve een toneelstuk, een fraude, een bedrog, een hoax en een oplichting. Met andere woorden een misdrijf, tijdens de eerste weken na de “lockdown” verzwaard tot medeplichtigheid aan onopzettelijke doodslag op onschuldige ouderen wat een misdaad is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De geplande epidemie — 7 reacties

 1. Het lijkt wel of Van Ranst een meerderheidsaandeelhouder is van de bloedrode VRT. Zijn smoel is er niet weg te slagen zoals vandaag bij “doorbraak”! Wat we nodig hebben zijn onafhankelijke media en een grote kuis bij de actuele. De hele VRT is door en door ROT!

 2. President Trump, de eerste politicus die (via Twitter) komaf gemaakt heeft met het “gevreesde corona virus”.
  “Griep is blijkbaar dodelijker dan het corona virus”.
  Greet De Keyzer was in alle staten. 🙂 🙂 😉

 3. Neem nu b.v. president Trump. Wat waren ze gelukkig, de MSM, nu hun grootste vijand besmet was met dit griepvirus, hij de betweter, de roekeloze dwaas, ging het nu eens zelf aan den lijve ondervinden hoe belachelijk en onverantwoordelijk zijn houding op dat vlak was geweest, wat een slechte leider hij was geweest i.v.m. de bestrijding van Corona. Eigen schuld, dikke bult. Goed besteed. Hij had maar zo’n mondvod moeten dragen, deze dwaze president.
  Eindelijk was de vurige wens van viroloog De Gucht vervuld: Trump geveld door dit virus en daardoor hopelijk zijn herverkiezing kwijt. De meest gekke speculaties over de ernst van zijn gezondheidstoestand deden intussen gretig de ronde.

  En, oh wee, ineens deed Trump gisteren onverwacht een rondrit in een auto om zijn fans in deze verkiezingstijden zijn gezicht te laten zien. Met een mondkapje op. Hij had eindelijk zijn lesje geleerd.

  Greet De Keyser deed vanmiddag in het nieuws op tv haar anti-Trump duit in het poco-zakje. Zonder meer onverantwoord wat hij deed, zo wist ze. Zonder toelating van de dokters dan nog, werd gesuggereerd. Hoe durfde hij het risico nemen om iedereen te besmetten, want, zo orakelde ze, al het veiligheidspersoneel in de auto deed hij een onverantwoord groot risico op besmetting lopen.
  En nu komt het: immers, het dragen van een mondkapje in de gesloten ruimte van een auto voorkomt absoluut geen besmetting met het virus, wist ze zonder blozen te vertellen.

  Ook de gazetten deden inmiddels hun best om Trump op dat vlak af te schilderen als een onverantwoordelijk politicus, ondermeer Het Laagste Nieuws.

  Waaruit nogmaals blijkt dat de hele mondkapjes-plicht voor iedereen een farce van formaat is. De mensen in de volgwagen van een koers moeten b.v. verplicht zo’n ding dragen, maar als Trump dit doet, wordt hij meteen met de poco-vinger gewezen, omdat het mondkapje ineens en tegen alle voorgaande opmerkingen in, geen besmetting voorkomt. Ze liegen zoveel dat ze op den duur in hun haat b.v. voor deze president niet meer beseffen wat voor potsierlijke tegenstrijdigheden ze zelf uitkramen, morgen vertellen ze weer wat anders als het maar in hun poco-kraam past.

  Mondkapjes voorkomen inderdaad niets, tenzij stof in ademen, en dan nog. Ze geven overal alleen maar een onverantwoorde, want gevaarlijke illusie van veiligheid.
  Mocht dat wel zo zijn, dan verdrong het mondkapje binnen de kortste keren het jaarlijkse griepvaccin als alternatief. Je ziet van hier.

  • Wat mij in deze ook is opgevallen, is namelijk het volgende.
   Trump zou er wel heel slecht aan toe geweest zijn (dat was althans de hoop en de teneur van de MSM).
   Op vrij korte termijn kan hij zijn werkzaamheden terug hervatten.
   Had hij wel het “gevreesde (fake) corona virus?” wat zo dodelijk blijkt te zijn???
   Met “zijn overgewicht” volgens het wicht, Greet De Keyzer “was Trump een risico patiënt”. Vandaar zijn opname. Blablablablabl…
   Ik ben uiteraard geen arts, en heb geen medische achtergrond. Maar ik “vemoed” dat we het bij Trump op vermoeidheid kunnen houden.
   Natuurlijk komt dat de poco’s niet goed uit, maar dat zal me een Hot Dog worst wezen. 😉

  • Het volstaat om de leugenaar en nieuwsvervalser Björn Soenens te beluisteren en te bekijken op de staatstelevisie VRT en je weet genoeg. Alles is goed om Trump te beschadigen en lasterpraatjes spelen daarbij een prominente rol. Zo blijkt als we Björn bezig zien en horen. Kortom walgelijk en degoutant! Noteer dat ik “bilingue” of tweetalig ben!

 4. Zelfs de niet verkozen “minister” van volksgezondheid geeft al gevolg aan de oproep van de zogezegde “specialisten”.
  “We moeten onze contacten tot 3 verschillende personen beperken i.p.v.5.”
  Het enige waar de “corona crisis” voor ge/misbruikt wordt is om onze vrijheden te beperken. Niets meer, en niets minder.
  De economische en psychologische schade is nu al niet meer te overzien.
  De Vivaldi kl**tzakken gaan het enkel nog rampzaliger maken.
  Wie heeft eindelijk het lef om deze hoax te doorbreken???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *