De geplande epidemie

We kunnen er niet aan doen dat we op dezelfde nagel blijven kloppen. We bewezen al dat Corona een toneelstuk, een fraude, een bedrog, een hoax en een oplichting is. Maar toch blijven een massa idioten zichzelf belangrijk vinden en voor zelfbenoemde mondmaskerpolitie spelen, terwijl wetenschappelijk bewezen is dat mondmaskers geen enkele bescherming bieden tegen het virus. Nul, nada, nichts, rien de rien, zero.

Wat ons wordt verteld over de COVID-19-pandemie is onzinnig en ongelooflijk verkeerd!

Deze “plandemie” is niet toevallig ontstaan. Het was een zorgvuldig geënsceneerde en geplande gebeurtenis – een plandemie. Van de keuze van het virus tot de manier waarop het in de media werd behandeld en op de markt gebracht, tot de oplossingsstrategieën, alles is zo ontworpen dat een selecte groep miljardairs op onze kosten rijk kan worden met hun lakeien. Terwijl het grootste deel van de wereld door een financiële crisis van de grootste omvang tuimelt als gevolg van het wanbeheer van de pandemie, verzamelen de vervuilers miljarden.

In dit boek kun je lezen hoe een elite en onbekwame idioten zoals Mark Van Ranst zowel de regering als de gezondheidsautoriteiten misleidde, hoe ze ons overtuigden om onzinnige maatregelen te nemen om zogenaamd de verspreiding van het virus te stoppen en wat hun plan is om deze te maximaliseren. Wilt u bij ons winst maken? Uw oplossing voor het probleem zal worden gedreven door hebzucht naar winst en het verwezenlijken van politieke ambities maar niet door zorg voor onze gezondheid en welzijn. Feit is dat hun geplande agenda u van uw vrijheid berooft en uw gezondheid in gevaar brengt. Er zijn veel betere, veiligere oplossingen voor uw gezondheid waarvan is bewezen dat ze effectief zijn.

Denk niet dat dit de laatste wereldwijde crisis zal zijn waarmee we te maken zullen krijgen, het is nog maar het begin.

De informatie in dit boek zal u helpen onderscheid te maken tussen een echte gezondheidscrisis en een frauduleus geënsceneerde crisis, en wat u er zelf aan kunt doen.

Laten we een einde maken aan deze waanzin – en er voor zorgen dat het zich niet herhaalt!

Laten wij er ook aan herinneren dat er twee soorten geneesmiddelen bestaan die het griepvirus Covid-19 onvermijdelijk en definitief onschadelijk maken. Het eerste was al bekend vanaf half februari en dus ruim een maand voor de politieke onbekwame genieën op 23 maart vanuit Brussel de noodtoestand afkondigden en zelfs lijkschouwingen door pathologen op vermoedelijke slachtoffers van covid19 brutaal verboden! Je moet maar arrogant en totaal onbekwaam zijn!

Het betreft hydrochloroquine, een anti-malaria geneesmiddel, dat het virus geen kans geeft en toegediend wordt samen met antibiotica. Men moet wel oppassen voor hartfalen bij te grote dosissen.

Het tweede dat pas aan het licht kwam nadat enkele dappere artsen het verbod van de totaal onbekwame politici naast zich neerlegden en vonden dat Covid-19 geen longziekte maar een bloedziekte is, zijn een hele reeks bloedverdunners. Toediening hiervan in combinatie met de toediening van cortisone geneest mensen die dan toch ziek zijn van het griepje in een mum van tijd. Behalve als ze onderliggend nog eens longkanker of een zware longontsteking hebben.

Er was en is dus gewoon niets aan de hand behalve een toneelstuk, een fraude, een bedrog, een hoax en een oplichting. Met andere woorden een misdrijf, tijdens de eerste weken na de “lockdown” verzwaard tot medeplichtigheid aan onopzettelijke doodslag op onschuldige ouderen wat een misdaad is.