Trump versus Biden

Zoals verwacht kozen de mainstream media er massaal voor om Donald Trump af te vallen , te beledigen en belachelijk te maken ten voordele van de corrupte vakbondsman Joe Biden die onveranderlijk werd afgeschilderd als ‘vice president’ niettegenstaande hij dat sinds het einde van de administratie van de moslim Baracq Hussein Obama helemaal niet meer is.

Nagenoeg elke commentaar op deze laatste confrontatie was subjectief en werd vervalst. Wij bij Nageltjes twijfelen er niet aan dat Donald zal herverkozen worden maar het fanatisme waarmee de zogenaamde “democrats” te keer gingen tartte weer elke verbeelding.

We kunnen alleen maar hopen dat de gemiddelde Amerikaan zijn en haar gezond verstand bewaart en laat zegevieren in plaats van corrupte politieke Amerikaanse hoernalisten en linkse onbenullen zoals Björn Soenens een podium te geven.

De Fake News-media zijn gemeen. Trump wist dat ze zouden proberen de waarheid te verdraaien over zijn interview in 60 minuten met de linkse Lesley Stahl, die geen masker droeg toen ze in het Witte Huis was. Dus Donald bracht er een onbewerkte preview van uit zodat het Amerikaanse volk de feiten kon zien.
Ze straalde boosheid uit met haar constante onderbrekingen. Vergeleken met Trumps volle, vloeiende en briljante antwoorden op hun kwaadaardig bedoelde vragen.

Het is duidelijk dat radicaal links hand in hand werkt met de “Lamestream-media”. Ze zullen liegen en bedriegen in een poging om Joe Biden verkozen te krijgen. Walgelijk.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Tijdens het laatste debat slaagde Biden er in om groenlinkse nonsens uit te kramen tegen het gebruik van aardolie. En het is nu net Trumps grootste verwezenlijking om de VS onafhankelijk te maken van de import van buitenlandse olie uit dictaturen zoals Venezuela en de Arabische golfstaten door onvoorwaardelijk de binnenlandse productie van schaalolie te stimuleren. Hierdoor blijft enorm veel geld binnen de Amerikaanse economie.

Biden maakte hierbij een kapitale fout want in in het Zuidoosten van de VS zoals in Texas weten de burgers exact hoe de vork aan de steel zit. Enorm veel geld dat niet meer wegvloeit naar het buitenland. Je moet het maar doen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump versus Biden — 1 reactie

 1. Geachte redactie,
  Zojuist hoorde ik (09.00.u.via het “onafhankelijke” radionieuws op Minerva) een stuk van de toespraak van Obama die Joe Biden in het Witte Huis wil lullen.
  (letterlijk citaat)
  ” Het zou voor iedere president moeilijk geweest zijn. Maar de aanpak van het Witte Huis van deze pandemie is catastrofaal”(einde citaat) volgens deze moslim.
  Bij een “pandemie” stel ik me persoonlijk wel iets anders voor, vooral qua aantal overlijdens.
  Ik heb het hier (en bij Strijden eeuwig) al meermaals geschreven: als Trump de verkiezingen verliest (wat ik niet verwacht) zal corona verdwijnen. Als Trump de verkiezingen wint (wat ik hoop/verwacht) zal corona blijven.
  Deze fake “pandemie” wordt wereldwijd politiek misbruikt.
  Kijk naar de sossenwieter/geldverbrander en de rest van de staatsgreep regering bij ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *