Het corona bedrog wordt met de dag hallucinanter en misdadiger!

Eerst hadden we een “eerste golf” van de door de Belgische ‘roverheden’ van Wilmès I kunstmatig opgewekte massahysterie. Iedereen die niet erg slim was liet zich meeslepen in een nauwkeurig uitgedokterd scenario van een bewust geschapen en door de media ononderbroken massaal gesteunde hysterie met totale vernedering en vrijwillige slavernij als gevolg. Men werd zelf hysterisch en kon niet meer logisch nadenken…

Nu de miljardenschade stilaan enorm duidelijk wordt en niet meer te ontkennen valt, worden we geconfronteerd met een “‘tweede golf”. Een golf van massa-psychose door het aanjagen van nutteloze angst door al diegenen die daar baat bij hebben. Meer loon, minder werktijd, compensaties voor angst, zelfs rillingen enz. De tweede waanzinnige golf wordt aangedreven en is veroorzaakt door een massa hypocriete en egoïstische belanghebbenden.

Uiteraard gesteund door een misdadige Roverheid, inclusief onze Vlaamse regering en haar roeptoeter Jan Hesp. De financieel belanghebbenden waaronder de Roverheden maken de bevolking blaasjes wijs! Ze liegen en bedriegen alsof het een lieve lust is!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het corona bedrog wordt met de dag hallucinanter en misdadiger! — 2 reacties

 1. Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”

 2. Beste Lucky9,
  De “eerste golf” was een repetitie voor de “tweede golf”.
  Uiteindelijk werd bereikt wat de doelstelling was.
  Pasen draaide in de soep onder de “eerste golf”.
  Nu de “tweede golf”.
  Geen Sinterklaas-intochten met kinderen en publiek.
  Geen Kerstmarkten, geen familiale vieringen van Kerst en Nieuwjaar. Dit jaar zal de “zatte nonkel” met zijn afgezaagde moppen niet aanwezig mogen zijn.
  Nu noemt men het enkel niet zo, maar het is reeds een lockdown.
  Gewoon nog “enkele” dagen afwachten en de tweede officiële benoemde lockdown zal een feit zijn.
  Remember wat ik steeds over Jambon zeg: hij is de verhaaltjes verteller uit Brasschaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *