Verkiezingsfraude ontmaskerd?

Het lijkt er steeds meer op dat de dementerende Biden te vroeg door de Main Stream Media, Stasi-Mütti Merkel en de idioten van de Reyerslaan tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen werd uitgeroepen.

In Georgia werd de handmatige hertelling bevolen. Als China en Rusland de voorlopige uitslagen niet aanvaarden waarom zouden wij dat dan doen? Alaska koos duidelijk overweldigend voor Trump. Ook North Carolina deed dat.

En het wordt alleen maar schandaliger en erger voor Biden. De CIA software dominion vernietigde over de hele VS 2.7 miljoen stemmen voor Trump. De analyse van data bewijst dat 221,000 stemmen uit Pensylvania van Trump naar Biden glipten. 941,000 stemmen voor Trump werden vernietigd door “dominion”. In staten die Dominion stemsystemen gebruikten veranderden 435,000 stemmen voor Trump naar Biden.

In Wisconsin, Michigan, Pensylvania, Nevada en Arizona is er ook ophef ontstaan over de geldigheid van de voorlopige verkiezingsuitslag. Zoals te verwachten viel stampen de corrupte democrats op de noodrem. Maar of dat veel zal uithalen valt te betwijfelen ook al zal het misschien nog maanden duren alvorens het opperste gerechtshof beslist heeft wat er in die staten met de stemmen moet gebeuren: hertelling of nieuwe verkiezingen. Laat ons niet vergeten dat de Republikeinen en dus Trump de absolute meerderheid in de Supreme Court bezitten.

Om een voorbeeld te geven van de massale fraude hier het nieuws over de fraude in een county (provincie) van Michigan (boven Chicago) : “

 • EYEWITNESS saw a batch of ballots where 60% of them had the SAME signature
 • EYEWITNESS saw a batch of ballots scanned 5 times
 • EYEWITNESS saw 35 ballots counted that were NOT connected to a voter record
 • EYEWITNESS saw poll workers marking ballots with NO mark for candidates
 • VOTER said deceased son was recorded as voting TWICE
 • EYEWITNESS said provisional ballots were placed in the tabulation box
 • FAILED software that caused an error in Antrim County used in Wayne County
 • Republican challengers not readmitted but Democrats admitted
 • Republican challengers physically pushed from counting tables by officials
 • Democrats gave out packet: “Tactics to Distract Republican Challengers”
 • Republican challenges to suspect ballots ignored

Hoe dan ook is het triestig voor de democratie dat zulk schandalig verkiezingsbedrog uitgerekend in de Verenigde staten plaatsvond. Wat moet de gigantische fraude dan niet zijn in het onland.be? Hoe dan ook als Trump herverkozen wordt zal zijn belangrijkste taak er in bestaan verkiezingsfraude in de toekomst onmogelijk te maken met onmogelijk te omzeilen procedures tegen vervalsing.

Inmiddels scoort de NYSE hoge toppen. Wall Street heeft er dus alle vertrouwen in dat Trump zal winnen en president blijven. Laat ons hopen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Verkiezingsfraude ontmaskerd? — 2 reacties

 1. Nu ook goed nieuws uit Pensylvania. Daar oordeelde een rechtbank dat de gouverneur (!) de wet overtrad door kiezers extra tijd te geven om hun identiteit te bewijzen. Deze stemmen mogen niet meer opgenomen worden in het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *