Bart Somers, een fanaticus

Het is nog niet erg genoeg met Vincent Van Quickenborne die onze grondwettelijke vrijheden wil inperken op een ronduit fascistische manier want net wanneer Vlaanderen minder religie nodig heeft, gaat Bart Somers meer religie sponsoren…

Minister van Omvolking Bart Somers heeft een nieuwe hefboom gecreëerd om zijn Utopia te realiseren. Somers droomt van een, wat hij noemt, “Divers Vlaanderen”. In dat Divers Vlaanderen van Bart Somers werd de noeste Vlaming vervangen door exotische wereldburgers.

Bart Somers wordt gedreven door het trauma van de geschiedenis van zijn familie. De familie van Bart Somers besloot in de oorlog de kant te kiezen van de in strakke uniformen met blinke knopen gestoken nazi’s. Op het einde van de oorlog verzamelde zijn familie zich over de Belgische grens in Duitsland om met sympathisanten Vlaanderen terug te veroveren voor de Duitsers. Zijn familie hielp ook actief mee aan het afweergeschut om geallieerde vliegtuigen neer te schieten.

In een traumatische deal met zijn persoonlijke God heeft Bart bedongen dat zijn familie zou vergeven worden indien hij voor elke Vlaming die zijn familie gedood heeft, rechtstreeks of onrechtstreeks, 10 nieuwe inwoners kon vinden om het gevallen gat op te vullen.

Vandaar de ongebreidelde expansiedrift van Bart om exotische culturen op te zoeken en deze naar Vlaanderen te halen. Zoals zijn familie zich behielp van leugens en verraad in de oorlog bedient Bart zich vandaag ook met leugens en verraad om zijn Divers Vlaanderen op poten te zetten.

Bart begrijpt daarbij donders goed dat hij een kader moet scheppen om zijn exotische vrienden naar hier te halen. Dat kader heet “religie”.

Vandaar dat Bart naar het Vlaamse Parlement trok en iedereen mobiliseerde om zijn jacht op vergeving succesvol af te ronden. Bart stelde zijn collega’s voor om lokale geloofsgemeenschappen te omarmen en hen te erkennen door er een smak geld tegen aan te gooien.

Sinds 2017 werden lokale geloofsgemeenschappen niet meer erkend. Bart Somers wil de Nobelprijs van Beste Omvolker krijgen door vanaf 1 september 2021 terug lokale geloofsgemeenschappen te erkennen en te sponsoren.

De Gewone Vlaming weet dat er niets goed komt van religie. De voorgaande religieuze bezettingsmacht die in naam van God Vlaanderen leegzoog was de Katholieke Kerk. Het is een staaltje van extreem Geuzenschap dat de Vlaming erin geslaagd is de Katholieke Kerk te decimeren en te doen imploderen.

Helaas moet het gat dat de Katholieke Kerk naliet volgens de Bart Somerssen van deze wereld ingenomen worden door de islam. Deze transitie is al zo ver dat ze niet meer te stoppen is.

Dankzij Bart krijgt de islam en al haar geitenwollensokkendragende gelovigen een nieuwe zak geld.

Bart vond wel dat als de Vlaamse overheid de religies betaalt, deze religies geen beroep meer mogen doen op buitenlandse sponsoren, denk vooral voornamelijk aan Saudi-Arabië en Turkije.

Om deze religies te screenen is Bart van plan weer een nieuwe overheidsdienst op te starten, de “Vlaamse informatie- en screeningsdienst”, een soort van religieuze geheime dienst. Opnieuw een excellente postjespaktank voor Bart Somers en zijn politieke vrienden.

Nadat de Vlaamse Parlementsleden het voorstel van Bart goedkeurden, kwam Bart in zijn broek klaar.

h/t ’t scheldt 14 november 2020 Goeman

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bart Somers, een fanaticus — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *