Een ‘extreemrechtse’ Rambo als excuustruus voor echte en brutale dictatuur.

Er ontsnapt in de Limburg onze eigen Rambo! Drijft elke “staatsjournalist” (zijn er nog anderen?) tot multiple orgasmes als ze het woord “extreemrechts” mogen laten vallen. Overigens, vanaf wanneer ben je extreemrechts? Hoe rechts moet je zijn om “extreem” te zijn? En geldt dat ook voor de linksdraaiers? Herinner U de CCC (Cellules Commuinistes Combatentes)!

Heel de dag door, niks anders dan de “extreemrechtse” militair, met naam en toenaam, met uitweidingen over zijn huwelijkse staat, zijn carrière, zijn vrienden, zijn hobby’s, de maat van zijn onderbroek, de lengte van z’n … nee stop! Plots heet de potentiële geweldenaar niet meer “verward”, die beproefde en ultieme verschoningsgrond voor veel gruwelijkere moslimdaden.

En wat zijn dan die daden? Doden zijn er niet gevallen. Gewonden ook niet! Verminkten tellen we al evenmin. En verontrust? Dat is heel subjectief! Hij zit in een bos, loopt dus niet zomaar rond in onze steden of op onze vliegvelden. Wij voelen ons niet eens echt geviseerd, moeten geen arrogante blikken trotseren, of het bekende “è, wadist, édde chaei problme?”

Maar onmiddellijk wordt in de kamer van leer getrokken. De kleine Croo, met de voornaam van een Grote, roept in het halfrond: “In onze maatschappij is er geen plaats voor “heetspeesj” (vertaling: haatspraak).

Vreemd, want onze Rambo heeft nog niks gezegd. Meer nog, ze weten niet eens waar hij zit! Goede camouflage dus: ons leger verkeert in topvorm! Meteen wordt het Nederlands, Duits en Luxemburgs leger ingeschakeld. 400 man tegen 1, en die ene blijft onvindbaar.

We leven in een land van twee maten en gewichten. Een voor de sympathisanten van het Vlaams Belang dewelke volgens een allochtoon en een “journalist” bij ” De Morgen” onderontwikkeld zouden zijn. Niet allemaal natuurlijk, want dat willen deze allochtone en linkse raddraaiers niet zeggen maar hun suggestie op de VRT is duidelijk en hun haatspraak tegen al wat rechts is ook.

Een andere maat voor de zeer vele misdadigers van linkse en allochtone signatuur (Al dan niet lid van de Open VLD zoals Sihame El Kaouakibi) die onbestraft in Molenbeek, Gent en Antwerpen vrij kunnen rondlopen zonder dat een énorme politiemacht en zelfs de arméé Belge en de Belgische justitie hen niet op de hielen zit en hen geen strobreed in de weg legt.

De 32 dodelijke slachtoffers en de 340 zwaar en lichter gewonden van de jihadistische bomaanslag op 22 maart 2016 te Zaventem en Maalbeek wachten in 2021 nog altijd op een tussenkomst van de Belgisch overheid. Het is meer dan ooit duidelijk dat wij geregeerd worden door een bende onbekwame misdadigers

.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een ‘extreemrechtse’ Rambo als excuustruus voor echte en brutale dictatuur. — 1 reactie

  1. De omstreden Facebookgroep, ‘Als 1 achter Jürgen’ is sinds dinsdagvoormiddag offline gezet door Facebook. Er waren intussen al 45.800 leden. (!!!)
    Je moet niet vragen wie daar achter zit. De fascisten binnen de Belgische regering en Facebook zijn twee handen op een buik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *