Corona/ Sars2/ Covid 19

Wij volgen al sedert december 2019, eerst uit nieuwsgierigheid, dan met stijgende argwaan om te eindigen in enorme verontwaardiging.

Al vrij snel kwamen wij er achter dat Corona alias Sars2 en covid 19 een door de overheden overal ter wereld kunstmatig geschapen massahysterie was. De uitzonderingen bevestigden de regel en onze vermoedens.

Nu is het zo dat de politieker die zijn ongelijk wil toegeven nog moet uitgevonden worden. Men vergiste zich opzettelijk om de democratie buiten spel te zetten en tegelijk het weerstandsvermogen van de burgers te testen. Toen bleek dat Corona geen pandemie was en zelfs geen epidemie kwamen de politici met een miraculeuze oplossing: vaccins.

Een virus is enorm klein. Een mondkapjesplicht was dus complete nonsens en vaccins tegen een virus geven een vals gevoel van veiligheid en waren hoofdzakelijk bedoeld om de pharma-industrie op kosten van de burger grote winsten te leveren en aan de politiekers die vaccins voorstelden als wondermiddel vette procentjes commissieloon.

Nu heeft het lang geduurd eer prominente wetenschappers de medische aspecten van Covid19 hadden doorgrond en nog langer eer ze daar wetenschappelijke artikels over produceerden en boeken over publiceerden. Hun artikels werden systematisch gecensureerd en de kritische stemmen werden in de kiem gesmoord en de auteurs gediaboliseerd en belachelijk gemaakt door de regimepers en de massa-media.

Onnodig te benadrukken dat de regimepers en de massamedia door het regime worden gestuurd. Politiekers kunnen zich niet vergissen, ziet U?

Nu algemeen wordt aangenomen dat RNA-vaccins gevaarlijk kunnen zijn is het de hoogste tijd om even terug te blikken. Vandaar deze bijdrage over publicaties van “De blauwe tijger” voor kritische mensen met gezond verstand die zich niet hebben laten meeslepen in de kunstmatig geschapen massahysterie rond covid19/ corona/sars2.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *