Dictatuur van Gangsters

Wie dacht dat het ondenkbare helemaal waar was gemaakt heeft zich vergist. Na de brutale vervalsing van statistieken in 2020 door de overheidsinstelling ‘Sciensano‘ in Tervuren gaan de politieke Brusselse gangsters nog een stap verder.

Nu de openbare protesten tegen het covid-19 wanbeleid van onze regeringen aangroeit gaat men zelfs over tot laster en chantage door het inzetten van ‘Ocad‘ het Co├Ârdinatieorgaan voor de dreigingsanalyse dat alle relevante informatie en inlichtingen over terrorisme, extremisme en problematische radicalisering zou verwerken

Zo zouden de betogers tegen de regeringspolitiek inzake covid19 zich volgens Ocad schuldig maken aan “haatspraak” tegen politiekers en valse informatie verspreiden over vaccinaties. Je moet maar durven! Laster is een misdrijf.

We worden geregeerd door een bende middelmatig intelligente en totaal onbekwame gangsters die beweren het beter te weten dan wat een groot deel van de bevolking tot in zijn pink of kleine teen aanvoelt. De hele situatie doet terugdenken aan de nazi-propaganda van Goebbels en de indoctrinatie van de stalinistische dictatuur.

De leidinggevende politieke kaste klampt zich hardnekkig vast aan de door haar opzettelijk geschapen ‘pandemie van de angst’ omdat ze weet dat als er nu verkiezingen zouden georganiseerd worden ze allemaal zonder pardon naar huis zouden gestampt worden. Ze hopen dat het publieke geheugen tegen 2024 zal uitgedoofd zijn.

Intussen zadelen zij de burgers tot en met de kleinste kinderen op met een mondmaskertje dat iedereen verplicht een overmaat aan giftige CO2 in te ademen. Volksgezondheid zal hen worst wezen. Het enige wat voor hen telt is de door leugens, censuur, bedrog en indoctrinatie daar gestelde publieke waan dat zij goed bezig zouden zijn.

We leven in een dictatuur van gangsters en worden geregeerd door misdadigers.