De kern van de zaak

Een volk moet zijn regering kunnen vertrouwen en een overheid moet haar volk kunnen vertrouwen. Omdat het volk inmiddels de overheid ‘kiest’, zou de overheid nu het impliciete vertrouwen van het volk moeten hebben. Als dat [vertrouwen] geschonden wordt, moeten we onszelf afvragen: “Wiens schuld is dat?” Als de middelen er zijn om genoeg mensen het grootse deel van de tijd te misleiden, dan is er iets heel erg mis. PRECIES!

lees verder>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De kern van de zaak — 1 reactie

  1. Sharia4UK bedreigt België
    Geplaatst op 16 mei 2013.
    Twee kopstukken van de extremistische beweging Sharia4UK, spreken in een videoboodschap dreigende taal aan het adres van België. Aanleiding is de arrestatie van Fouad Belkacem. “Als moslims worden vervolgd, dan komt er revolutie, en alleen Allah weet wat de gevolgen dan zullen zijn voor België”, zegt een van de kopstukken van Sharia4UK in een filmpje op YouTube. Barbara Pas vraagt aan bevoegd minister Milquet welke maatregelen ze gaat nemen in verband met de veiligheid van de burgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *