Een nieuw politiek proces

Voor wie het gemist heeft, want ja sommige mensen moeten nog werken om belastingen te betalen, en anderen willen tijdens deze prachtige regendag ūüôĀ wat anders doen dan TV kijken:
Het betoog van Jean Marie Dedecker nav het verzoek tot stemming over de opheffing van zijn parlementaire onschendbaarheid ten behoeve van een nieuw politiek proces.                  
De kiezers van het Vlaams Belang hadden een déjà-vu die dag.                                            Als jullie willen weten hoe via allerhande constructies jullie belastinggeld in de zakken van gehaaide zakenmannen en politici terecht komt, dan moeten jullie dit parlemenaire betoog beslist zien en horen!

Jean Marie Dedecker vertelt met namen, data en bedragen aan de hand van offici√ęle processen verbaal, hoe sommige mensen, bedrijven en politici rijk worden door voorkennis, collusie en Sale and Rent Back operaties waarbij de overheid onroerende goederen verkoopt om ze daarna tegen waanzinnig hoge prijzen en voor lange termijn terug te huren. De belastingen van de burgers belanden zo in de zakken van de gewiekste zakenmannen en blijkbaar ook politici als de familie van Karel De Gucht. Hallucinant is ook dat er vele (bewuste?) onderzoeksfouten en slordigheden plaatsvonden waardoor sommige gegevens, handelingen en transacties verloren gingen (of konden vernietigd worden) Sommige elementen werden zelfs nooit onderzocht.

Aan de andere kant is er de pertinente vraag die we ons moeten stellen: wat en wanneer is er eens wat diepgravend onderzocht door justitie over de betrokkenen die het belastinggeld kanaliseerden naar hun persoonlijk vermogen of dat van hun familie? Over het werk dat JMDD als nuttig parlementair deed om deze riool bloot te leggen en de burgers daarvan te informeren wordt door door niemand gerept. Naar de riool werd door justitie niet omgekeken, of er werd ‘niets’ gevonden (?). Ook niet moeilijk wanneer de wetten, of de gaten daarin, die allerhande mogelijk maken, geschreven worden door zij die ze altijd gebruikten. ¬†Dat er om dit bloot te leggen en aan te klagen een gespecialiseerde priv√© detectieve nodig is, zelfs noodzakelijk, lijkt me de enige weg, want op het dure justitie- of staatsveiligheids apparaat had hij in deze zaak nooit moeten rekenen. Die hun naam was haas en ze wisten nergens van. Ook nu nog niet, maar dat weten we al dat ze gestuurd worden door de duistere hand die o.a. persoonlijk belang, horigheid en wederdienst als namen heeft. Bovendien betaalde JMDD dit onderzoek uit eigen zak. Welke andere politicus kan zoiets ook claimen. Nee, JMDD heeft ons inzicht verschaft in de maffieuse maar blijkbaar legale constructies en praktijken om grof ¬†belastinggeld te verdienen. Daarvoor moeten we hem dankbaar zijn.

Het wordt hoog tijd dat dit wordt uitgespit, bestraft en een halt wordt toegeroepen. Het politieke proces tegen JMDD keert waarschijnlijk en hopelijk als een boemerang in het gezicht van Open VLD terug. Vanaf nu kan in deze zaak geen enkele politicus ¬†zich nog gaan schuilen achter zijn parlementaire onschendbaarheid. Die zal logisch ook moeten opgeheven worden. Vandaar wellicht de onthouding van de NVA die in de voorbije dagen vaak contact had met JMDD, en waar het waarschijnlijk niet over zijn toetreding tot de NVA ging maar over hoe de boemerang zal vliegen. Het Vlaams Belang stemde na een uitstekende toespraak en argumentatie door Barbara Pas tegen de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid. Wat mij verbaasde is dat het Vlaams Belang geen inzage had gekregen in het dossier van 440 pagina’s. belgi√ę is dus geen democratie, maar dat wisten we al.

De traditionele regeringspartijen die mekaars rug dekken stemden natuurlijk voor de opheffing. Het was Jean Marie Dedecker al bekend wat het resultaat van de stemming zou zijn, want alle partijen hebben boter op hun hoofd. CD&V stemde wellicht uit dankbaarheid voor de ‘vriendendienst’ van de VLD omdat die er mee voor zorgde dat er geen onderzoekscommissie kwam voor de Dexia/Belfius/ACW- affaire en het mee uit de wind zetten van hun boegbeelden. De SP-a en de PS dan weer om andere diensten en doofpotoperaties. De wetgeving die Kamervoorzitter Flahaut (PS) en Renaat Landuyt (SP-a) aanhalen aan het begin van deze zitting is van aard dat die altijd interpreteerbaar de gebruikers dient.

Het is een vaststaand feit, dit land met al zijn machten, die enkel schijnbaar zijn gescheiden, is rot tot op het bot. Enkel een radicale stem van de kiezers, of wellicht slechts een revolutie, kan dit stoppen en erger voorkomen.

p.s. De integrale tekst van de toespraak vindt u op de website van JMDD zelf via deze link: http://www.jmdedecker.com/2013/05/speech-opheffing-parlementaire.html?showComment=1368894105311#c1897889621328006222

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een nieuw politiek proces — 13 reacties

 1. Heb tot op het einde geluisterd…
  Wat Jean-Marie Dedecker (met PV’s gestaafd) aan de kaak stelt, zou in een democratie de naam waardig het europarlement en de rechterlijke macht onmiddellijk het GEVAL de gught met zijn vrouwmens op non actief plaatsen tot de waarheid aan het licht komt.
  Dat het de spastische molenwiekende verhofstadt is die de ondergang van De Decker heeft uitgetekend is klaar als een klontje, want behalve een ego van hier tot ginder is hij wraakzuchtig.
  Rond het GEVAL de gught en zijn vrouwmens is reeds meerdere malen het stinkende geurtje van voorkennis opgemerkt en als steeds ontspringt de loge man de dans, niet moeilijk als men weet dat de helft van de BENOEMDE (dus partijpolitiek) rechters ook in de loge vertoeft.
  Over de financi√ęle hocus pocus van de spastische molenwiekende verhofstadt is er in Knack indertijd een artikel verschenen aan de hand van Rik Van Cauwelaert waarin hij de vraag stelt hoe deze voluntarist zijn ontroerend goed heeft kunnen financieren…het Toscani√ę “stulpje”, zijn appartement, villa…waarbij R. V. Cauwelaert zich de vraag stelt hoe is hij daarin geslaagd met zijn lonen en vergoedingen.
  In de media geen (GEEN) rimpeling te zien of te horen over de bedenkingen van een hoofdredacteur van een toenmalig gereputeerd weekblad, het is DOODGEZWEGEN.
  Bij het GEVAL de gught met zijn vrouwmens is er net hetzelfde aan de hand, het GEVAL heeft bezittingen die hij met zijn wedde’s en andere inkomsten onmogelijk kan verkregen hebben of hij of zijn vrouwmens heeft een suikeroompje.
  Laat ons √©√©n zaak niet uit het oog verliezen, de spastische molenwiekende verhofstadt heeft twee opdrachten volbracht: te weten hij zou het Vlaams Blok laten veroordelen √©n heeft “zijn” ikea in Gent geplaatst.
  Ik zal eens een reflectie plaatsen, voor die ikea was het belangrijk (understatement) dat ze een vestiging in Gent hadden, het stond trouwens in het regeerakkoord van de verhofstadt meen ik me te herinneren, de voluntarist heeft er zijn schouders ondergezet.
  Om enkele arbeidsplaatsen…om de Gentenaars niet naar pakweg mechelen of de stad van allah te laten rijden…of hij heeft er uit zuiver filantropische overwegingen een staatszaak van gemaakt… Tja √©√©nmaal raden hoe het juist in elkaar steekt en het is echt niet moeilijk.
  Wat opvalt is dat Jean-Marie Dedecker zijn bijna een uur lange toespraak zeer goed heeft onderbouwd met veel details die ik (nog) niet wist en alles wat hij zei kon staven.
  Boter aan de galg want de commissie met de scherprechters van dienst hadden reeds beslist ongeacht hoe de gecontesteerde zijn betoog zou onderbouwen.
  Dus was het niet verbazingwekkend dat hij net als Barbertje moet hangen.
  Tot slot, de bende van de volksverrader/volksverlakker de wever de achterbakse foefelaar die coburg en pelgie verkiest boven mijnheer Valkeniers en onafhankelijk Vlaanderen, ja zijn kornuiten hadden opdracht gekregen om achterbaks zich te onthouden…typisch de bende van de wever halfslachtig, noch mossel noch vis om iedereen te vriend te houden…man man wat haat ik die achterbakse fielt zal dus zo weinig mogelijk over hem schrijven.
  Het meisje Pas is goed bezig, een monument als onze voorzitter vervangen is een aards moeilijke klus maar ik heb er het volste vertrouwen in.
  Opmerkelijk dat DE partij geen toegang had om het dossier te bestuderen, hoor het tuig van de media graag wauwelen over democratie overal maar niet in Vlaanderen.
  Mensen die denken die Trucker is hard in zijn oordeel over de media moeten maar eens naar E. J. Bron’s blog surfen daar heb ik het al meerdere keren uitgelegd dat tuig de naam tuig waardig is.

 2. Heel deze vertoning toont duidelijk aan hoe diep onze zogezegde democratische instellingen gevallen zijn . In plaats van zich als bewust zelfstandige persoonlijkheden op te stellen die een onafhankelijk oordeel kunnen vellen vrij van de invloed van partijcenakels wringen al deze partijslaafjes zich in de meest vreemde houdingen om toch op een goed blaadje komen te staan bij hun echte meesters.Verstoken van iedere vorm van oordelingsvermogen is hun belangrijkste doel au serieu genomen te worden door hun broodheren en publieke belangstelling te verkrijgen. Daartoe trachten ze alert te zijn voor ieder nieuwsje ,zelfs het meest onbenullige, dat via de partijdige radio en dito journalisten,iedere morgen over onze hoofden gestrooid wordt en het op een veelal belachelijke manier kinderachtig uit te buiten.Dat afgunst en frustratie hierbij legio zijn spreekt vanzelf.In de gezamenlijke run met hun partijgenoten voor een ministerpostje aarzelen ze zelfs niet hun concurrenten te bezwadderen en als het nodig is een mes in de rug te planten.Het meest afschuwelijke en afstotelijke is wanneer ze beginnen te goochelen voor de kiezer met termen van algemeen belang en morele verontwaardiging.Bijna altijd is hier echter eigenbelang en volksmisleiding de drijfveer.Want in werkelijkheid doen ze niet anders dan hun kiezers te misprijzen en te verachten. In hun optiek zijn zij er niet voor de kiezer , maar wel het omgekeerde.Waar hebben wij dit toch verdiend?

 3. Men voelt het bloed meteen naar de keel stijgen als men nog maar éven naar die blauwe smoelentrekkers kijkt!
  De amechtige krassende decroo senior l√≠gt meer in z’ zetel als dat hij rechtop zit! Wat doet die vent daar eigenlijk nog? Is hij een meerwaarde? Hij is ooit eens minister / onderwijs geweest en het werd een complete ramp op vlak van materie – kennis!! Het paarse boeltje zou in z’n geheel de laan moeten worden uitgestuurd, DG. heeft gefraudeerd en hij werd met rust gelaten, JM DD legt al de fraudes bloot en de linksen moeten slikken maar w√≠llen dit niet omdat ze ze in totaal bang zijn voor hun hachje en w√©ten dat wat JM. DD. vertelt, de waarheid is!
  Zó vloert men de waarheid, wat een zootje incompetente blaaskaken.

 4. Ik heb nogmaals het hele verhaal bekeken via YouTube én ook de smoelen van de verraders aandachtig bekeken. Wie zat er met de grootste grijns op de smoelen? Juist, de blauwe drekschijters, die met het vulgairste smoelwerk zat vooraan en kwam uit Brakel, man man man wat een blamage voor ons Vlamingen, nogal wiedes dat zijn groot geworden zaadcel er niets van bakt buiten wat lawaai maken en wind verplaatsen, hopelijk in 2014 onder de 5% met dergelijke verradersbende.
  Hetgeen JM De Decker verklaarde klonk als muziek in de oren en zoals reeds enkele bloggers schrijven, JM steek uw hand uit naar het VB want het was de ENIGE partij, ondanks je uitrookneigingen, die je verdedigde, niet rechtstreeks voor die opheffing van onschendbaarheid (voor mij is NIEMAND onschendbaar) maar een VB dat opkwam voor de democratie het gevreesde item voor de huidige bende volksverraders met voorop die blauwe drekschijters.
  En ja, die logecreaturen zitten overal, het werkt zoals een kankergezwel, het kruipt overal in en beschadigd alles, het zet zijn pionnetjes uit en speelt strategisch met als einddoel ‚Äėde dictatuur‚Äô.
  Graag wil ik ze bij deze antwoorden: jullie smeken om revolutie, wel jullie krijgen revolutie. We zullen eerst al die 150 slapers in dat groene kot en die 80 in dat rode kot hun handel en wandel uitpluizen tot op het bod, iets wat eigenlijk feitelijk al moest gebeurd zijn gezien ze parasiteren op onze kosten.
  De verantwoordelijken zullen het mogen uitleggen want ‚Äėonschendbaarheid‚Äô is voor ons een onbestaand woord, we draaien er zelfs de plaat ‚Äúvluchten kan niet meer‚ÄĚ bij.
  Ik wist al heel lang dat er veel lafaards samenhokken in die slaapzalen en onderling afspraakjes maken hoe ze de burgers het meest kunnen pluimen via verraad en profitariaat maar dat het er zoveel waren is toch alweer een ‚Äėvaststelling‚Äô die de vorige vaststelling overtreft.

  • Het is waar, eigenlijk zou niemand onschendbaar mogen zijn, maar dat kan enkel in de ideale utopische wereld. Sommige verlichte wetgevers (net voor en uit de tijd van Napoleon) hadden nu juist deze parlementaire onschendbaarheid bedoeld om parlementairen als JMDD en partijen als het Vlaams Blok/Vlaams Belang, en elke kleine oppositiepartij, met elk hun evenwaardige kiezers, te beschermen tegen de macht en de willekeur van de meerderheid en de grote partijen. Ik vrees dat we niet zonder zulke onschendbaarheid kunnen, zolang we willen dat er parlementsleden blijven bestaan en komen als JMDD, Annemans, De Winter, en de jonge Peter Dedecker van NVA. Wij moeten hen als maatschappij een zekere garantie kunnen bezorgen dat ze niet worden afgeslacht, moeten onderduikenen op aggressiever manieren aan politiek wordt, of moet worden gedaan. Deze zaak rond Dedecker vindt plaats, en vergelijkbare gevallen voordien, omdat in telkens de hoge justitie meewerkt(e) aan het breken van mensen en partijen die het werk deden en de controle uitvoerden dat de burgers van hen verwachten en waarvoor zij werden verkozen. De problemen liggen bij een partijdig en corrupt justitieapparaat. Voorbeelden daarvan zijn legio: tijdens de Fortis-, de voorkennis, de Dexia-, de ACW-, de kerkpedofilie affaires, en de vele andere er voor in gans belgi√ę. Ze bezitten de macht al dan niet te onderzoeken, ongestraft procedurefouten te maken, processen en uitsprakenn tot verjaring te rekken, en de geviseerde personen via die en andere wegen te pluimen van al hun roerende en onroerende middelen tot ze arm gestreden zijn in een zaak die ze bij voorbaat nooit konden winnen. Waarom denken jullie dat er nooit een echte justitiehervorming zal komen? Behalve wat gepruts in de marge zal niemand aan het systeem of de macht van dat apparaat raken. Hebben jullie ook gehoord en gezien, op het einde van hetzelfde parlementaire filmpje, hoe er applaus klonk bij de bekendmaking door Flahaut van de benoeming van twee nieuwe rechters, van de Franstalige rol voor het Grondwettelijk Hof . Heeft iemand al eens kunnen nagaan hoe die tot stand komen, en hoe eerst al de vacatures en de kandidaturen worden voorbereid?
   Dank zij de palementaire onschendbaarheid kon JMDD in het parlement, en voor alle burgers die via TV en computer kunnen kijken deze zaken aanklagen. Was er geen onschendbaarheid geweest dan had hij dit niet eens gekund. Ja veel moet er veranderen, en ik vrees dat dit nooit zonder geweld en bloedvergieten zal lukken. Laat ons hopen dat het nog anders en vreedzaam kan. Ik vrees ook dat deze gebeurtenis tot een machtsstrijd en een testcase zijn geworden. De haaien willen ermee ook de Peter Dedecker intimideren ,en alle volgende durvers, om te tonen hoe het hem/hen naar analogie met JMDD zou vergaan, waar zijn/hun plaats is en wie het hier in dit land voor het zeggen heeft…. Tot wij, het volk, bepalen dat het anders moet en zal zijn. Helaas gaat een
   corrupt regime zelden , eerder nooit, zelf geweldloos uit de weg en op rust. De toekomst zal ons leren hoe lang de Vlaamse ezels hun straf en lot nog zullen dulden.

 5. Achter deze samenzwering tegen JMDD gaat de loge schuil. De VLD is immers een loge partij, met aan de basis nog wat nuttige idioten. Deze VLD is nog altijd de PVV van vroeger(=pest voor Vlaanderen).Men onderschat de invloed van deze loge mafia’s en de banden ervan met Frankrijk. Ik verwijs naar het boek “Rose Mafia” van G√©rard Dalongville en de besprekingen die er van te vinden zijn op internet. Diezelfde loge lag aan de basis van de splitsing indertijd van het Front National in Frankrijk. Bij het Vlaams Belang kunnen ze ook meespreken van de ge√Įnfiltreerde mollen. Bij de NVA zitten ze ook al op hun plaats, het is dan ook hier dat men de reden voor de onthouding moet gaan zoeken bij de stemming over JMDD.
  (=broeder Siegfried in volle actie!!)
  Zowel de Belgische staat als de loges zijn in feite criminele organisaties, corrupt tot en met.. Het bewijs is o.a.dat logeman Guy Verhofstadt een boek schrijft met Cohn-Bendit die bekend is voor zijn pedofiele praktijken…zonder dat de Guy en vooral de VLD hierover worden aangesproken, door wie dan ook!!!.
  Deze loge mafia’s bezetten ook alle sleutelposities binnen het gerecht en de politie. Het gaat hier dan ook om een “nomenklatura” in de sovjet betekenis. Het gesaboteerde onderzoek in het door JMDD opgestelde dossier is kenmerkend voor de “praktijken” van de “broeders”.
  De VLD zou zich beter bezig houden met de corruptie in het dossier van “Het land van Ooit” in Tongeren.. “Patje brillantine De Wael” zit er immers dichtbij!!!!
  Alles kan in dit rot corrupt land, uitgezonderd de waarheid zeggen en schrijven. De wegen zijn hier dan ook bij manier van spreken geplaveid met “verongelukten” en met diegenen die werden “gezelfmoord”
  Het zou met niet verwonderen dat JMDD √©√©n dezer dagen ook iets zo voor hebben..!!! De “vijand” moet immers bevochten worden met alle “wettelijke ” en “niet-wettelijke middelen” dixit Lewie van Leuven, toen hij nog minister van Binnenlandse Zaken was.

  • Tja De Merode,

   Bij deze is -volstrekt formeel logisch- een toekomstige samenzweringsmythe ontmaskerd nog voor de feiten zélf hebben kunnen plaatsgrijpen.

   Jean Marie De Decker kan dus -laat ons hopen- enigszins op z’n 2 oren slapen en zal hopelijk NIET hetzelfde lot ondergaan als Pim Fortuyn. Ik vind deze vergelijking veel te treffend om niet te gebruiken. bekijk http://tinyurl.com/cjzgsdl

   Gun JMDD een IPPON op het gespuis! Maar JM, niet vergeten dat zelfs JFK uitgeschakeld werd. Let op uw tellen! Het ga je goed.

   Barbara Pas deed het weer uitstekend. Moest ik niet getrouwd zijn met de moeder van een koningswens werd ik op slag verliefd op haar.

   Ik denk dat je het zélf zou moeten meemaken A.Griffon in het paleis der Belzieke naZi, om te beseffen wat fascistische socialistische racistische apartheid écht betekent.

   Je vraagt inzage en krijgt het -ook al kan je écht lezen en schrijven- NIET omdat je Vlaams bent!

   Eenvoudig, Quoi? (En ik heb nota bene niet eens praktijkervaring in de Oewetstraat)

 6. Na h√©√©l dat epistel gevolgd te hebben op youtube (+ reactie + duim omhoog op diezelfde site) staat het kippenvel op mijn lijf…
  Géén wonder want mijn tenen krulden al in mijn pantoffels van verontwaardiging èn ongeloof in het beweerde.
  Dààrom deze oproep aan Jean-Marie Dedecker:(alhoewel hij toch waarschijnlijk géén Nageltjes-blog zal lezen)
  Waarde Heer Dedecker,
  N√† die werwachtte uitslag zult U wel tijd genoeg hebben om eens goed na te denken WELKE PARTIJ (nogmaals) volledig bereid was om U de hand te reiken…
  Ditmaal niet als “samenwerkendgeneigde”, maar w√©l om U uit die vuile hoop str*** te trekken.
  Het is/was nochtans di√© partij, waarvan U ooit beweerde “volledig uit te roken”
  Knoop het maar goed in Uw oren, en steek dan, langs weerszijden een klomp stopverf in de gehoorgangen opdat die informatie nog làng in Uw hoofd zou blijven zitten.
  Ik w√©√©t het wel: gelijk HEBBEN is een h√©√©l √†ndere zaak dan gelijk KRIJGEN voor√†l omdat U “te doen had” met oude-ratten-in-de-stiel… EN, het was verdorie dan nog een “jong ding” als Barbara Pas die, ALS ENIGE, voor U in de bres sprong tijdens die beschuldigingszitting… eveneens geen wonder: zij acteerde als spreekbuis van/voor het VLAAMS BELANG !
  (goed Uw ogen openen bij het lezen van die twee laatste woorden a.U.b.)
  Zo zie Je maar, beste Jean–Marie, om op een skai-zetel in het Parlement te zitten, hoeft men zich slechts bezig te houden met gsm-en, kruiswoordraadselen trachten te oplossen, of in “blote-wijvenmagazines” te bladeren… √®cht onderzoekingwerk is een v√©√©l te grote moeite voor mensen die m√©√©r zagemeel dan denkend-brein onder hun schedeldak hebben.
  Nu zal ik maar uitscheiden met U een “goeiendag” te wensen zeker (?) het is dan TOCH iemand dat het doet, want het weertje in Zeebrugge zal toch ook niet b√©ter zijn dan bij U, en op die ouwe (laffe) smoelentrekkers
  hoeft U toch niet te rekenen op een oprechte “goeiendag”.
  Victor Van Vosselaer, VB-lid 92503

 7. Mijn mening in deze walgelijke derde wereldtoestand is duidelijk.
  Indien men de maffia wetteksten zou laten schrijven zou men letterlijk de inhoud van het strafwetboek ontdekken van onland belgie.
  De cosa nostra (Nederlands: Onze zaak haha)zou men nooit kunnen veroordelen nietwaar don Di Rupo en ondergeschikte rode agusta lovers?

 8. Ik heb het steeds beweerd en blijf er bij. Dit onland is het in-vitro proeflaboratorium voor de EUSSR geweest en is het blijkbaar nog altijd.

  Dit bewijst zonder meer dat de vertegenwoordigende (representatieve) democratie in dit onland buiten werking is gesteld door een fascisto√Įde kaste maffiosi.

  De verkozenen vertegenwoordigen hun kiezers helemaal niet meer, maar verslijten het pluche en leer met hun zitvlak en vullen hun zakken.

  Dit onland is niet beter dan een bananenrepubliek, het is een dictatuur van een kaste beroepspolitiekers.

  Eigenlijk zouden alle parlementairen die voor de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van JMDD hebben gestemd moeten vervolgd en veroordeeld worden wegens meineed.

 9. Jean Marie heeft enorm aan sympathie gewonnen en de walging en afkeer voor vLD, CD&v, spa, groen incl. alle fraskiljonse partijen is gigantisch gestegen.
  Hopelijk wordt die beerput via een revolutie gelijk met de grond gemaakt.
  NOOIT zal er één stem verknoeit worden aan bendeleden van vLD, CD&v, spa of groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *