Van het Oostelijk front: “Goed nieuws voor Eva Brems”

In Saoedi-Arabië heeft sjeik Sheikh Abdullah Daoud, in een TV- interview op de Islamic al-Majd TV, voorgesteld om baby’s boerka’s te laten dragen.oostelijk front

Alleen vrouwelijke baby’s wel te verstaan want kleine meisjes zouden gebaat zijn bij het dragen van een sluier. Door de boerka zouden ze namelijk gespaard blijven van seksueel misbruik. Homoseksuele pedofilie komt namelijk in de moslimwereld niet voor volgens hun geleerden.Gelukkig heeft Bart De Wever het recent, en voor het verschijnen van dit artikel, niet gehad over boerkababies.Dan had hij “De rechten van de Vrouw”, “Baas over eigen hoofd” ‘BOEH’, en de hele groene reutemeteut (Brems, Van Besien, Van Velpen) over zich heen gehad, en niets is er erger dan dat. Het woord boerkaloketbaby blijft dus in de doos van Pandora.Maar vandaag, in tegenstelling tot het misschien (nog) niet bestaande regenboog T-shirt, bestaat er al wel een boerka voor kinderen. Echt waar Bart.jonge meisjes in burqa1

 

 

Dus Bart, wat is hierover je mening? Laat je nog maar eens gaan,als je de linkse en groene multiculturele knuffelaars nog eens wilt verwennen!

Dat alle andere politici ons ook maar eens vertellen waar we ons met hun nog mogen aan verwachten, waar het hier in dit land op staat, en welke westerse waarden en normen ze willen offeren of verdedigen ?

Hier een tip mocht men het loketuniform of het schooluniform willen invoeren. Onderstaand, het model dat Eva Brems haar voorkeur wegdraagt, minstens op geen bezwaar zal stuiten.

vrouw en dochter in burkaAlsof boerka’s voor kleine meisjes de pedofielen hier en elders zouden afschrikken? Nee hoor. In de zandbaklanden trouwen ze altijd eerst met de kindjes, en dan mogen ze geheel volgens de sharia, geconsumeerd worden naar het voorbeeld van de profeet Mohammed.

Baas Over Eigen Hoofd zijn kinderen, pubers en adolescenten dus niet in het fanatieke islamwereldje. De geflipte mannen zijn daar baas over, maar de troela’s beseffen dat na bijna honderd jaar vrouwenbeweging nog steeds niet. Een trap onder hun kont van mij als man, die daar meer om geeft dan zij.

Ja zeker, ook hier in Europa worden er al heel jonge bruidjes verkocht in het parallelle juridische systeem dat Sharia al effectief is. Het mag wel niet volgens onze wetten, maar het een feit dat vrome moslims onze wetten niet volgen. Er bestaat bovendien ook de zwijgplicht en de leugen Takiyya of Taqqiyya (التقية ). Laten jullie zich dus maar niets door poco’s wijsmaken.boerka voor baby's

Antoine Griffon

Antoine Griffon

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.