Londen mei 2013 op klaarlichte dag

Zuid Londen 22 mei 2013.
Twee zwarten onthoofden een Britse soldaat en roepen “Allah Akhbar!”

London

klik hier voor de bron van het inmiddels elders door de staatsmedia verdampte videofilmpje

De poco media kunnen het niet laten want het heeft niets te maken met schokkende beelden maar alles met wat het gespuis hierboven zegt: “Surat at-Tawba door…vele, vele verzen doorheen de Koran dat …we hen moeten bestrijden zoals zij ons bestrijden…

Burgemeester Boris Johnson is dus een vulgaire leugenaar en niet premier David Cameron zoals “De Morgen” bedrieglijk laat uitschijnen in zijn titel. Het is immers de socialist Johnson die beweerde dat het een alleen staand geval betrof, en niet Cameron.

Maar Cameron is niets beter. Lees wat deze struisvogel durft beweren: “Er is niets in het islamitische geloof dat de brute moord op een Britse soldaat rechtvaardigt. De terroristische daad is dan ook een verraad aan alle vredelievende moslims die in Groot-Brittannië leven.

Aldus het doorgaans betrouwbare Elsevier en de onbetrouwbare BBC. Manifest een gigantische leugen van Cameron, die de mosterd hier bij deze baarddrager wel lijkt te halen. Takiyya uiteraard.

Voor de gazet van Ä is het duidelijk: het betrof een “steekpartij” waarbij “veronderstelde” terroristen een Britse soldaat “gruwelijk” hebben “doodgestoken” (kan dat anders?) en waarbij de twee daders na “de steekpartij” zijn neergeschoten. Niks onthoofding meer alleen een steekpartij en het zijn bekeerlingen, geen moslims. (hoe kan dat nu?!) De Schandaard meent zelf te weten dat een van de daders zou opgegroeid zijn in een christelijk gezin van Britse tjeven. Nikske islam dat is de religie van de vrede, het zijn bekeerde christenen die het hebben gedaan! Tot zover de totaal onbetrouwbare poco media.

Terug dus naar de kern van de zaak. Sura al-Tawba (Het Berouw) is het negende hoofdstuk van de Koran, en volgend Islamitische geestelijken is het het laatste of een van de laatste dat doctrinaire inhoud heeft geopenbaard  — wat betekent dat het voorafgaande verzen overtreft en dus waardeloos maakt (door abrogatie).

Op Jihad Watch kan men in het Engels meerdere van deze verzen in dit hoofdstuk van de “heilige” koran lezen maar we pikken er een ander uit. En let nu eens even heel goed op mijnheer Cameron!

Sura 9, 5:Doch wanneer de gewijde maanden zijn verstreken, doodt dan de ongelovigen waar gij hen aantreft en grijpt hen en belemmert hen en bezet elke uitkijkpost tegen hen. Doch indien zij zich berouwvol bekeren en de salât (gebed met het achterwerk omhoog) verrichten en de zakât (religieuze islamitische belasting) opbrengen, laat hen dan vrij hun weg te gaan. Allah is vergevend en barmhartig.

Gisterenavond schreven we in de reacties nog dit: Zonet gehoord op het nieuws bij VTM.
In Londen onthoofdden twee mannen iemand terwijl ze “god is groot” riepen“.
Dat zullen voorzeker Vlamingen, Nederlanders of Surinamers geweest zijn, denk ik dan. Moslims zouden zo iets nooit roepen. Zeker als ze iemand aan het onthoofden zijn!

Nee serieus het is echt waar. Waar haalt de nieuwslezer het vandaan om een islamitische strijdkreet kreet te vertalen naar het Nederlands? Meer nog, hoe durft hij dat? En tenslotte de kapitale vraag waarom doet hij dat?

Het is immers zonder meer beledigend én lasterlijk tegen Nederlandssprekenden en bovendien onwaar en dus een leugen. Waarom liegt deze journalist op het televisiejournaal? Waarom liegt het journaille in het algemeen? Hoe durven ze? Hoe durven beroepspolitiekers nog verschijnen in het openbaar?

Sura 9 van de “heilige” koran is niet toevallig het meest gewelddadige en afschuwelijke hoofdstuk in dit meesterwerk van een krankzinnige die wellicht niet eens bestaan heeft. Het is een perfect gekozen hoofdstuk om de lectuur mee te beginnen. Zo weet U meteen wat voor gespuis de Koran al 1400 jaar heilig vindt! Al de overige van het krankzinnig onding is al niet veel beter maar vergt wat meer moeite om te begrijpen hoe vals en laf deze als religie vermomde ideologie wel is.

Als het Westen de ogen niet opent is het gedaan met onze zeg maar de menselijke beschaving.

Rellen in Stockholm en onthoofdingen in Londen tijdens dezelfde week van 2013, de boven ons gestelden die simultaan nog altijd doen alsof er niets aan de hand is en nieuwslezers die simultaan vertalingen maken van islamitische strijdkreten om te verbergen dat er moslims achter een gepleegde moord zitten.

Gekker moet het niet worden. De eindtijd of Armageddon nadert onafwendbaar met rasse schreden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Londen mei 2013 op klaarlichte dag — 9 reacties

 1. De vraag is ook: waarom vertaalt de ‘vertaler’ het verkeerd?
  Het betekent : allah is de grootste.

  Daarmee is het bij mijn weten ook de enige ‘god’ die het nodig vindt om zichzelf groter te vinden dan de andere ‘goden’.

  Als een kleuter: Mijn papa is de grootste.

  En het ergste is dat er daarmee dus niets nieuws onder de zon is:
  een gemisinformeerde journalist die ‘dumensuh’ wel even zal vertellen hoe de vork in de steel zit. En en passant ook nog even hoe ze er over moeten denken. Als je het waagt er anders over te denken dan ben je vanalles met -ist.

  Blij dat er nog mensen zoals jullie bestaan! Jullie staan in de favorieten, bij dezen!

 2. @ Beste Trucker,
  Er bestaat géén twijfel nopens Uw goede bedoelingen, doch “afknallen” van die twee schurken ware véél te eenvoudig: een hand-vol zout in hun wonden, en dàt dagelijks herhalen totdat ze “zingen” —> openbaren WIE hen daartoe aangezet heeft, WIE er, van dicht èn vèr NOG bij betrokken zijn, en verdere détails voor mogelijke complotten.
  En pas dàn erover nadenken wàt men met dat gespuis zou aanvatten…

  • Beste Viktor,
   Dat zal helaas NOOIT plaatsvinden, teveel grote namen die nu een prachtig leventje leiden door het barbaars gedrag van een bende ordinaire vulgaire achterlijke barbaarse moordenaars.
   Kijk maar naar de bende van Nijvel, idem dito, veel schapen maar geen wol.

 3. @ Viktor Van Vosselaer op 24/05/2013 om 18:12

  Het is totaal irrelevant waarmee de man vermoord is, of het een aardappelmesje is of een machete maakt in mijn inziens niks uit.
  Beter je energie steken in het aanklagen van leugens en onzin door hournalisten ipv hoe het moordwapen juist te omschrijven, dat is voer voor forensiche lui die bij een rechtszaak tegen de islamieten uitleg geven.
  Ten andere zie mijn eerdere commentaren: islamieten totale segregatie opleggen en dan kunnen ze doen zoals in hun arabische lente landen.

 4. Dit soort gewoon afknallen, geen verantwoording voor de rechtbank voeren want dat alleen is al een overwinning voor een islamiet, gewoon afknallen en alle islamieten in eurabia in wording preventief verwijderen.

 5. Waarom men steeds in de media spreekt over een “machete” dat dit stuk zwart ongedierte in z’n bebloede poten houdt… is mij een raadsel hoor: Het is ènkel een “voorsnijmes” om grotere klompen roastbeef te snijden; en het bijltje (?)… wel, onze moeders & grootmoeders gebruikten dit om groenten fijn te hakken op een “hakplank”.
  Hier, op Nageltjes, stond er, een paar dagen geleden, een smalle foto van een echte machete zoals die massaal gebruikt wordt in Midden-& Zuid Amerika.
  Fikken’s verontwaardiging & verbijstering werd nog groter-dan-het-al-was, bij het bekijken van de TV-uitzendingsclipje waarin een speakerin zei dat “de overheid” sprak over “a serious accident” in de plaats van te spreken over een vreselijke, bloederige, terroristische MOORD… Dàt was een uitdaging waarvoor Fikken weer z’n beste “iengliesh” kon bovenhalen op Youtube…één dezer dagen vliegt hij dààr ook nog buiten zoals bij àlle kranten van dit onland 🙂

 6. Het voorgaande is geen verrassing.. maar werd reeds beschreven in 1913 door de Engelse schrijver Chesterton in zijn boek “The Flying Inn”(=de vliegende herberg). Hij beschrijft in 1913 de islamisering van England op een manier die brandend actueel is. Belangrijk is echter de verwijzing naar de “dhimmitude” die niet van buiten uit wordt opgelegd, maar wel door de autochtone politieke klasse, die in het boek vertegenwoordigd wordt door Lord Ivywood(=Lord klimop!)Het gaat om een personage die elk band met het volk waaruit hij voortkomt, verbroken heeft. Dit individu wordt gedreven door hoogmoed om een groot hervormer te zijn of een schepperte zijn van een nieuwe wereld(orde)!!. Volgens Chesteron is de verklaring voor de zwakheid van onze westerse wereld en de fascinatie voor de islam te vinden in het “nihilisme” van onze westerse wereld.
  De islam werd ook op een treffende manier beschreven door de Engelse historicus Hilaire Belloc in 1937.
  (bron: Correctheid -Nucleus pagina 57 en verder.)
  Zoals men uit de voormelde elementen kan afleiden, vindt de islamisering dus niet plaats door onwetendheid, maar kadert deze in een bewust gevoerde strategie om onze westerse maatschappij te vernietigen, en dit onder de stuwende kracht van “pseudo-intellectuele elites” die hun volk verraden en verkopen zoals Lord Ivywood. Ik laat het aan de lezers over om er de toepasselijke namen op te plakken.

 7. Wat moet er nog extra plaatsvinden voor er overgegaan wordt met in héél Europa die rotzooi te verwijderen?
  Nog eerst enkele duizenden onschuldige doden?
  Het is raar dat ze nooit de veroorzakers van al die ellende aanpakken maar steeds onschuldige mensen laten bloeden! Wij hebben daarvoor een benaming nl. Lafaards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *