III de wereldoorlog op komst

Ja we weten het: die oorlog gaat onvermijdelijk komen.                                                                             Er wordt al overlegd op hoog niveau.

President Obama zit met zijn minister van Defensie Panetta in een bar. 
Er komt een man in de bar. Die vraagt aan de barkeeper:
“Zijn dat president Obama en Panetta die daar zitten?”
“Dat klopt” zegt de barman
De man wandelt er naar toe en zegt:
“Wat ’n eer om jullie te ontmoeten, wat doen jullie eigenlijk hier?”
Obama zegt: “We zijn plannen aan het maken voor de derde wereldoorlog.”
“Dat is nogal wat,” zegt de man, “hoe gaat dat gebeuren?”
“Dat mag je gerust weten,” zegt Panetta,
“we gaan 140 miljoen Moslims vermoorden en een blondje met grote tieten.”
“Waarom zou je een blondje met grote tieten vermoorden” roept de man verbaasd.
“Wat heb ik je gezegd” zegt Panetta tegen Obama,
“Niemand trekt zich iets aan van 140 miljoen Moslims.”

We moeten tussen al die miserie die moslims brengen toch ook eens kunnen lachen..                             Wie heeft er nog een duivel nodig als er zo’n wrede god als allah zou bestaan?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

III de wereldoorlog op komst — 5 reacties

 1. Een Marokkaan en een homo zitten aan de bar.
  Zegt de homo tegen de Marokkaan: wat dacht je van een lekkere blowjob?
  Marokkaan gaat compleet door het lint. Homo totaal in elkaar geslagen naar het ziekenhuis.
  Marokkaan gaat weer aan de bar zitten. Vraagt de barkeeper: was dat nou echt nodig, had je dat nou echt niet anders kunnen oplossen?
  Nou, zegt de Marokkaan, hij bood me werk aan.

 2. @ DE MERODE op 24/05/2013 om 17:16
  Yep, heb dit jaren terug reeds gepend (op Ray’s blog Angeltjes).
  Als ik dit vertel op het werk lachen de collega’s maar ze lachen reeds minder (zelfs niet groen meer) als ik verwijs naar de arabische lente landen.
  Paar jaar terug gezegd, “wacht maar binnenkort gedaan met de madam in bikni in egypte”, hilariteit (toen)…en nu…stilte ze willen er zelfs niet over praten.

 3. a. Griffon, lach niet met deze 3de wereldoorlog. Deze is inderdaad gepland in het midden oosten en is de facto begonnen op 11.09.2001(=de aanslag op de WTC torens). Deze 3de WO zal er plaatsvinden tussen de islam en Israël. Gezien de aanwezigheid van de “islamitische 5 de colonne ” in West Europa, moeten wij daarin meegesleurd worden. Links heeft daarvoor een pact aangegaan met de islam(cfr het Molotov -Von Ribbentrop pakt van 1939). Dit was dan ook de reden voor de stichting van Israël via de Balfour declaration. Dit alles is vermeld in de beruchte brief van Albert Pike aan Mazzini, waarin melding gemaakt werd van deze WOIII, naast WOI en WOII die eveneens gepland waren en volgens plan verlopen zijn. Dit alles kadert in de Nieuwe Wereld Orde. Trouwens op 11.09.2001 verklaarde Marc Eyskens op de radio, dat de 3de wereldoorlog begonnen was. Vermoedelijk heeft hij hier zijn mond voorbijgepraat als lid van de Council on Foreign Relations en de Trilaterale commissie. Deze 3de WO kan niet losgezien worden van de huidige financiële en economische crisis. Volgens het beruchte rapport van Iron Mountain, is een oorlog de oplossing voor een dergelijke crisis. Er staat ons nog wat te wachten.
  Bron : Das Schwarze Reich van E.R. Carmin.

  • De Merode,
   Ik dacht niet dat Griffon lacht met een 3de wereldoorlog, integendeel, hij doet wat zovelen onder ons ook doen nl. wakkerschudden. Helaas blijven nog steeds veel Vlamingen geloven in sprookjes en slapen ze verder tot Doornroosje ze komt wakker maken.
   U hebt volkomen gelijk betreffende de 3de wereldoorlog, deze zal starten in het midden oosten, als hij al niet bezig is, tegen die barbaarse gewelddadige waanzin.
   En helaas staat ons nog wat te wachten, zeker met die massa verraders die hier op onze kosten rondlopen te beginnen in dat EU gedrocht, u weet wel dat gedrocht met die uitgerangeerde zwaar dementerende onbekwame nietsnutten met voorop de schijnheilige Drievuldigheid.
   Voor mezelf maak ik mij niets wijs gezien mijn ouderdom maar voor mijn kinderen en kleinkinderen maak ik mij grote zorgen, gewoon luisteren wat de linkse ratten piepen en dan nog in overmaat de franskiljonse linkse ratten.
   Beangstigend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *