Men zegge het voort…

Wij hebben groot medelijden met Patrick !! Diegenen die nu denken dat onze gedachten gaan naar Patrick Van Krunkelsven hebben het mis voor. Deze heeft er niets mee te maken.beerschot

Het gaat ook niet over Patrick De Wael of de oud-burgemeester van Antwerpen Patrick Janssens. Wij hebben het over Patrick Van Noppen, de grote manitoe van voetbalclub Beerschot.

Hoeveel tijd en geld die man de laatste tijd in Beerschot heeft gestoken is ons onbekend. We willen best geloven dat diens vrouw en kinderen daar ook niet van op de hoogte zijn. Maar aangezien het ons allemaal zo duidelijk is en aangezien we het eveneens allemaal hebben meegemaakt kunnen we niet nalaten daar nog eens iets over te schrijven.

Om een voetbalclub te sponsoren of erger nog om er de verantwoordelijkheid voor op te nemen moet men feitelijk gek zijn. Er bestaan waarschijnlijk geen minder getrouwe groepen als de supporters van een voetbalclub. Zolang er gewonnen wordt wil men het bestuur van de ene kant van het plein naar de andere kant op handen en voeten dragen. Maar Oh! wee als er regelmatig verloren wordt. Dan is de voorzitter plots de grote vijand; de verrader en moet men hem zo snel mogelijk insmeren met pek en veren en de club uit jagen. Wat moeten oud-voorzitters zoals Eddy Wouters wel niet denken over het geld en de tijd dat ze gedurende jaren in hun club hebben gestoken?

Na de laatste uitslag van Beerschot staat het in de sterren geschreven dat in de nabije toekomst de meest debiele groep van de hooligans zal gaan in actie treden. We zullen waarschijnlijk eerstdaags op het Kiel borden kunnen lezen met allerlei slogans tegen de voorzitter zoals “met van Noppen Beerschot naar de knoppen!” of “Beerschot naar de botten met Van Noppen”. We zien het reeds gebeuren. En dan zit daar op de tribune de man die zo zijn best heeft gedaan en nu moet vaststellen dat de voetbalwereld inderdaad een soort maffiawereld is geworden.

Wij kunnen aan Patrick maar één enkele raad geven. Vergeet zo snel mogelijk al die onnozelaars en steek uw tijd en geld in alles maar niet in het voetbal. Men zal U nooit ergens erger kunnen ontgoochelen als in de voetbalwereld. Wij schrijven dit omdat we enige ervaring hebben in deze wereld. Patrick neem snel afscheid en steek uw tijd en geld in meer waardevolle zaken. Het is goed gemeend en we willen dat U weet dat we met U meevoelen.

Men zegge het voort…

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.