Interview met (NL) terroristen die ook ons haten.

HET IS VERMOEIEND GELIEFD TE ZIJN DOOR IDIOTEN

HET IS VERMOEIEND GELIEFD TE ZIJN DOOR IDIOTEN

Vraag: ‘Hoeveel Hollandse jongens strijden in Syrië? Klopt het, zoals een bron van de Volkskrant in Syrië bevestigde, dat jullie (als er niet gevochten wordt) bij elkaar zitten in een luxe villa (met zwembad) in een voorheen dure wijk van Aleppo? Klopt het dat de niet-Arabisch-talige bij elkaar zitten? Waarom? En klopt het dat er als gestreden wordt, alle Mujahideen dan wel in een groep strijden?’
Antwoord: ‘Hoeveel jongens hier nu exact zitten kunnen wij natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Maar we denken dat de vermelde cijfers in de media wel kloppen. Nog nooit in de geschiedenis zijn er zoveel verschillende nationaliteiten in zulke grote aantallen verenigt in de Jihaad. Het is uniek. De strijders bestaan uit broeders van verschillende nationaliteiten, verschillende talen, verschillende visies, verschillende wetscholen, enzovoorts. En allen vechten gezamenlijk zij aan zij met één nobel doel voor ogen. Het is werkelijk prachtig om te zien en om dit van dichtbij te mogen ervaren. Zoals Allah ook zegt in de Quran ‘Allah houdt van degene die in versterkte rangen voor Zijn zaak strijden, alsof zij een hechte muur vormen.’ Moge Allah ons maken tot deze geliefde mensen……

…..Het klopt niet dat jongeren in Nederland worden geronseld. Dit is het zoveelste sprookje. Hoe kun je er nu ingeluisd worden door ronselaars? Hoe ziet dat eruit? Wat hebben strijders aan jongemannen die eigenlijk niet willen vechten?

Als je echt wil weten wat er in die koppen gestampt is moet je alles lezen, bij de helft weet je al dat het gewoon afratelen is van de islampropaganda, een gekend fenomeen bij godsdienstfanaten, beroepsidioten, en andere bedrogenen die niet de kans hadden het andere verhaal te (willen) kennen

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3459106/2013/06/15/Lees-hier-de-onverkorte-versie-van-het-interview-met-de-Nederlandse-jihadstrijders.dhtml

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3448325/2013/05/28/Driekwart-Nederlandse-moslims-vindt-Syrie-gangers-helden.dhtml

En waar worden hun koppen gek gemaakt, juist, in de mosketen, de gesubsidieerde  haatkazernes. Met belastinggeld worden de infiltranten rijp gemaakt om als het teken gegeven zal worden, massaal te doen wat zij nu in Syrië doen. Zijn er nog die dat niet geloven. http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5100

Van het filmpje hieronder zijn nog meerdere delen, als je door het eerste geraakt bent zonder braken raad ik je aan om de interviews te horen in de daaropvolgende filmpjes.

http://www.youtube.com/watch?v=WZytDCKpNzo

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Interview met (NL) terroristen die ook ons haten. — 1 reactie

  1. Ja, de aanhangers van het Kalifaat bevinden zich massaal hier binnen ons territorium en niet in Syrië.
    Het lef van een groot deel Franstalige Belgen wordt alleen overtroffen door de ongelooflijke lefgozerij van moslims. Alle moslims, geen enkele uitgezonderd, behalve de ex-moslims.
    Er is geen ontkomen aan: de remigratie en het ontnemen van hun Westers paspoort zijn levensnoodzakelijk. Met de zachte hand als het kan, met de harde hand als het moet. Dat ze hun kalifaat gaan stichten in hun landen van oorsprong maar niet hier. Nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *