Aan onze Nederlandse vrienden van live.nl

Een aantal onder jullie, vermoedelijk collega’s uit de immobiliënwereld of banksector, want sterk geïnteresseerd in hypotheken, reageert op verschillende bijdragen met een reactie die op enkele woordjes na steeds dezelfde is.

Om duidelijk te antwoorden op jullie steeds  terugkomende vraag: NEE abonneren op artikels moet men zelf kunnen en willen. Bookmark, eenvoudig toch? Inloggen op deze site hoeft niet en qua reacties voert de voltallige redactie een zero tolerantie beleid. Uw reacties worden dus vanzelfsprekend nooit gepubliceerd en verwijderd, tenzij U kan bewijzen dat U een vriend bent van Nageltjes wat op het eerste zicht onmogelijk is als emittent van zulke spam.

Wij hopen ons hiermee als tomme pelgen duidelijk genoeg uitgedrukt te hebben. Derhalve, toedeloe, en tot nooit meer!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *