De effecten van de islamitische radicalisering

De effecten van de islamitische radicalisering (wat wij radicaal noemen is in islamitische termen een ware moslim) zullen in stijgende lijn binnen nu en 10 jaar de hoofdtoon gaan voeren in de Europese straten. Al het politiek correct in de watten leggen van de zogenaamde gematigde soldaten van Allah de afgelopen decennia in Europa heeft en zal niet kunnen verhinderen dat het allah akbar geloei steeds luider gaat klinken.

Alle voortekenen zijn aanwezig: Als slechts een half procent van de aanwezige moslims in Europa het serieus neemt met het volgen van hun profeet Mohammed in al zijn daden dan hebben we 27000 radicale moorddadige (uiterst goede moslims) rondlopen in de Europese straten.

De stuk lopende economie zal de laatste zet in de rug zijn waardoor we niet meer in staat zijn de islamitische monden te vullen via de gratis geld verstrekkingen.

Steeds brutaler opererend islamisme in het midden oosten dat na alle reeds veroorzaakte moorddadige tumult niet anders kan dan de ingezette aanval voorwaarts blijven continueren. Alleen naïeve mensen denken dat het na Syrië stopt. Niet zolang de financiering vanuit het Wahabitische Saoedi Arabië blijft doorgaan. Velen weigeren de connectie te onderkennen tussen Al Qaida, Moslimbroederschap, Hamas, P.L.O. en P.A. en het Wahabisme op het Arabisch schiereiland.

(N.v.d.r.: het waren Wahabitische Soennieten die op op 11 september 2001 dood en vernieling zaaiden in New-York. Geen Soennitische Salafisten, en nog minder Sjiieten, Assasijnenn, Alawieten, Alevieten of Droezen.)

Een op drift geraakte islamitische Jihad zal alleen te stoppen zijn met rigoureus tegen geweld. Ook schijnt niemand te willen begrijpen dat het conflict in het midden oosten een puur religieus/politiek conflict is dat zijn aanvang nam met de misdadige groot moefti van Jeruzalem Amin Al Husseini. Om land heeft het nooit gegaan alleen het herstel van de totale islam is het doel.

Dat de grondgebieden in het Midden Oosten na overname door de islam in een economische steentijd terug zullen vallen is een absolute uitkomst. Overal waar de islam heerst is armoede, onderdrukking, schending mensenrechten enzovoorts. De islam heeft op het gebied van algemeen maatschappelijk welbevinden voor alle deelgroepen in door haar onderworpen gebieden in de hele geschiedenis nog nooit iets gepresteerd.

Zij die dat wel vinden mogen dat aantonen, maar kom a.u.b. niet met de onzin van het oude Andalus. Juist daar werd de voorloper van de Jodenster geïntroduceerd. Christenen werden verplicht herkenbaar te zijn aan een blauwe band op hun kleding en Joden aan een gele band. Een westerse samenleving die weigert te benoemen dat islam het verderf van de wereld is zal haar eigen ondergang bewerkstelligen. De islam zal op gelijke voet benaderd moeten worden als het nationaal socialisme en internationaal socialisme/communisme van weleer.

Veel mensen denken dat de mensheid met de 1ste en de 2de wereldoorlog het ergste gehad heeft wat betreft geweld op grote schaal. Zij vergissen zich! De islam zal de gewelddaden en de onmenselijkheid van de 1ste en 2de wereldoorlog verre overtreffen zodra ze een kans krijgt. Vergis U niet in de toekomst die komen gaat zowel de religieus/politiek kwaadaardige waanzin van de Iraanse sjiieten alsook het kwaadaardig gezwel van het wahabisme zal pas stoppen als de wereld die het christelijk/joods humanisme als uitgangspunt onderschrijft zegt tot hier en niet verder.

Bron: h/t guusvelraeds

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *