Allah Almaci …

Sinds de linkse loeders in Antwerpen door de kiezers (eindelijk!) naar het bezemhok verwezen werden zijn ze een zootje rancuneuze azijnpissers geworden. Geen dag gaat meer voorbij of het huidige stadsbestuur is kop van jut. Dat BDW de stadsfinanciën wil saneren na het decennia lange sinterklaas spelen van de linkse graaikonten en wil behoeden voor een totale implosie is blijkbaar niet nodig voor de oppositie.

Nu is dat Toerkse krijswijf  M. Almaci in haar wiek geschoten toen zij inzage kreeg van enkele besparingsmaatregelen die op stapel staan. Deze groene opperkut kan het echt niet pruimen dat “het sociale weefsel” van de stad gaat aangepakt worden! Hoekandana?..Wadisdana?..

Bij nader toezien zou het gedaan zij met het uitdelen van “subsidies” aan verenigingen die zorgen voor het instant houden van dat “sociale weefsel” Onder dit “weefsel” gaan talrijke Toerkse en Marokkaanse vzw’eekes schuil die poen kregen om..ja?..om wat te doen? De integratie te bevorderen? Bijscholing voor het leren spreken van verstaanbaar nederlands? Lessen over de onzin van hun waanzinnige religie? Geen enkele niet moslim die weet wat er met die subsidies gebeurde.

Voor de linkse loeders hoefde dat ook niet zolang ze maar voor hen stemden. Nu dat deze geldbron drooggelegd wordt zijn de Antwerpse boomhangers in alle staten en komen woorden als racisme en discriminatie om de hoek loeren. Voor Almaci en co telt maar één ding: eigen volk eerst! Zij die de eersten waren om deze slogan van het V.B. te verketteren gebruiken hem nu gretig om hun eigenbelang te dienen. Misschien kan Almaci best eens een sms’ke sturen naar copin Erdogan om een bijdrage te storten of wie weet een of andere sjeik uit Koeweit!

Mensen toch,met die groene drollendraaiers is het altijd wat!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Allah Almaci … — 2 reacties

  1. Het is dan ook te verwachten dat Almaci binnen de kortste keren op ATV zal verschijnen om haar ongenoegen te kunnen uiten.

  2. Dat die Turkse trut maar van haar retteketet gaat geven in Turkije daar staan misschien enkele fans op haar te wachten, voor ons kan die Turkse trut niet snel genoeg ‘afgevoerd’ worden. Wat een lawaaiwijf, kan best langs die van brems staan, idem dito veel lawaai zonder inhoud en maar lullen en maar zakken vullen.
    Maar ja, het zijn meloenen, groen vanbuiten maar vuurrood vanbinnen, nog te rot voor meloenensoep van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *