Een gematigde moslim

Schakel de ondertiteling op Engels – vertaling – bêta – Afrikaans – Nederlands – OK
en luister/lees hoe een “gematigde moslim” vindt dat vrouwen mogen gestenigd worden en dat de Amerikaanse grondwet ondergeschikt is aan de Sharia!

sex jihad

Lieve dames, let vooral op de afstand tussen de duim en wijsvinger op het ogenblik dat deze brave moslim-meneer het heeft over de “aard” van de vrouwen (minuut 2:58), en zet de video effe stil om de ondertiteling te laten doordringen.  Dat, dames, is de ware aard van islam.
Toemaatje in volledige tekst-modus om aan te tonen dat de brave moslim in de video hierboven ze beslist niet allemaal op een rij heeft maar wel bloedernstig meent wat hij zegt: http://www.investigativeproject.org/4048/guest-column-the-sex-jihad

h/t Helga

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een gematigde moslim — 4 reacties

 1. Het “meisje” Pamela Geller is zeer moedig, tussen haakjes haar webstek is hier: http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/
  Vele democraten kunnen haar bloed wel drinken en dan zwijgen we maar over de islamieten.
  Haar webstek en deze : http://www.barenakedislam.com/ bezoek ik vaak om info, die men behalve bij FOXNEWS nergens anders te weten komt in de USA, laat staan dat er in eurabia ook maar één woord te zien of horen is in de media.
  Als men wil te weten komen hoe die de moslimbroeders in HUSSEIN’S barack administratie zitten, surf eens naar Pamela’s blog, als men wil weten hoe diep de verankering van de islamieten in de democratische partij is ook eens naar atlasshrugs gaan.
  In Vlaanderen wordt FOXNEWS omschreven als “rechts” tv station, zegt alles dacht ik.

 2. Als ik de artikels lees betreffende het oprukkend barbaars geweld steeds komende uit een en dezelfde richting, dagelijks op meerdere plaatsen in de wereld, dan ben ik van één zaak 100% overtuigd, nl. de 3de wereldoorlog staat voor de deur en die zal ook voor 100% tegen die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij gericht zijn, zeker weten.
  Als wij politiekers hadden die zouden uitvoeren waarvoor ze betaald werden nl. de wil van het volk respecteren én uitvoeren dan zou zo een 3de wereldoorlog voorkomen kunnen worden.
  Nu hebben ze het paard van Troye binnen gesleurd en nog halen ze van die houten paarden binnen die volgepropt zitten met onderontwikkelde primitievelingen, de opdrachtgevers van die misdaad liggen samen in dat EU gedrocht, wij moeten er voor zorgen dat die als eerste opgepakt worden en voor een rechtbank gesleept worden voor hun gepleegde misdaden tegen de Europeanen.
  Momenteel zijn ze bezig met echte gangsterstaten aan te sluiten uit het oostblok idem dito dat islamland Turkije met alle nefaste gevolgen en dat ondanks het massaal verzet van de Europeanen tegen toetreding van dergelijke landen. Gelukkig komt aan elk liedje een einde en komt loontje om zijn boontje.
  M.i. is 2016 het jaar van de omwenteling dan is het gedaan met die misdaadorganisatie met dat misdadig profitariaat en met die fatale import van steuntrekkers.
  Was het al maar 2016….

 3. moslimbroeder HUSSEIN barack heeft deze baardapen carte blanche, het is goed bij tijd en wijlen eens te kijken op Bare Naked Islam waar de stappen die de infiltranten (benoemd door HUSSEIN B himself) in zijn administratie zetten om het pad te effenen voor de islam(ieten) in de USA.

 4. Van nature uit ben ik tegen elke vorm van geweld maar als ze mij zouden vragen die eikel mee op te ruimen heb ik nu al de veiligheidsschoenen met stalen neus aan kwestie van de trappen te voelen als er getrapt moet worden onder het klokkenspel van die achterlijke eikel(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *