Moslim leugenbende!

Antwerpen is niet uit het nieuws te bannen. Het linkse offensief door de twee uitheemse trutten Kerabache en Almaci op temperatuur gehouden en desnoods opgepookt, is blijkbaar gesneden koek voor de rest van hun hersenloze bewonderaars om hun kunnen te etaleren. Zo is het de heisa die begin deze week ontstaan is in het kleuterschooltje” de blokkendoos” op het kiel. Enkele dolgedraaide ingeweken woestijnbewoners meenden aanwijzingen bij hun spruitjes gevonden te hebben die wezen op seksuele intimidatie van de schooljuf!

Wij konden reeds in het journaal genieten van deze moslim show die aan de schoolpoort opgevoerd werd door een rits fatima’s en bijgestaan door enkele baardapen om hen aan te moedigen. Allah werd er zowaar aanroepen tussen woorden van verkrachting en oneerbare daden. Volgens verklaringen van enkele kopvoddendraagsters vertoonden hun kientjes abnormaal gedrag en deden zij onderling spelletjes die sexueel getint waren. Dat hun kientjes zich abnormaal gedroegen is m.i. gewoon “normaal” aangezien het abnormale een aangeboren eigenschap is bij die profeet fanaten.

Na nader onderzoek en ondervragingen zowel bij de juf in kwestie als “zéér discreet” bij de peuters om hen geen westers trauma te bezorgen, bleek het verhaal van geen kanten te kloppen of enige grond van waarheid te bevatten. Dit besluit was blijkbaar NIET naar de zin van de heetgebakkerde en opgepepte nieuwe Belgen en het amok bleef onverminderd voortduren met een mogelijke escalatie tot gevolg. De Antwerpse schepen van onderwijs, de heer Marinouwer, weet blijkbaar zéér goed wat voor schapenvlees daar op het Kiel in de kuip ligt want hij heeft het besluit genomen het deksel van de “blokkendoos” dicht te doen voor de rest van het schooljaar en iedereen op verlengd groot verlof te sturen.

Dat de linkse horde dit feit als een akkefietje van niemendalle zal catalogeren is nu reeds een uitgemaakte zaak. Het toont echter eens te meer klaar en duidelijk aan tot wat dat achterlijk volkje in staat is. Voor de schepen en zijn ploeg is het weliswaar een smadelijke nederlaag en verkiezen ze liever het pad van de angsthazen te kiezen dan eens met de vuist op tafel te slaan en die woestijngozers tot te orde te roepen. En nu maar roepen en balken dat er meer moet geïnvesteerd worden in onderwijs naar de allochtonen toe..

Goe bezig daar op het Kiel…Allah kaka!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Moslim leugenbende! — 10 reacties

 1. Haha, Trucker, we zitten op hetzelfde kanaal! En dat is beslist niet dat van de 0000 of dat van de Vodden Tel en vieze Maatsckappij.

  Die “K” is heus geen vergissing want het ‘keuninklijke’ sperma druipt van hun nieuwsgaring af.

  Watisdernu op de voddentelenvies ? FF wachte: Reclame voor de SM-rechter! (echt waar!)

 2. Hehe… een oud-Vlaams spreekwoord luidt: “Al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel”.
  En dàt zal nu ook wel het geval zijn met de aanstookster van het tumult over het geval van “sexuele intimidatie” door een kleuterjuf: Zojuist heeft Fikken op het VTM-middagnieuws vernomen dat die “fatima”vanuit ons noorderburenland naar Antwerpen komen wonen is nà een “ter-beschikkingstelling” van TWEE van haar kinderen !!!
  Het vervolg van dit Nederlands besluit, èn de OORZAAK ervan zullen we in de volgende dagen wel lezen & horen in de media.
  Zo zie je maar: “Waar rook is, is er vuur” zei Uilenspiegel (en trachtte zijn pijp aan te steken aan een dampende paardenhoop. :-))

  • Heb je óók gehoord, Fikken? Zo’n slunsetrut die thuis met haar pollen niet van haar eigen kinderen kan afblijven, en nu het vuur aan de lont steekt! 🙁
   Allemaal goed en wel: maar die school is beschadigd, en onze éigen kinderen zullen toch wel voor een deel wegblijven, uit vrees ( van de ouders!) dat die hersenloze misbaksels in september opnieuw aan de schoolpoort zullen staan! Hoe zou je zélf zijn als de bestuurders van Antwerpen niet eens optreden?! Hun kindergeld moest hen afgenomen worden, dan zullen ze wel inbinden, want het is hun levensonderhoud!!

 3. Als één persoon lijdt aan waanvoorstellingen heet dat krankzinnigheid, als er méér mensen aan lijden heet dat godsdienst.
  Daar er zeer veel soepjurken en kopvodden lijden aan krankzinnigheid hebben ze het maar een naam gegeven nl. islam, dat wij seculiere burgers er islamofobie van gekregen hebben is ‘onbelangrijk’ voor het politieke zootje ze willen het zelfs verbieden om islamofobie op te lopen.
  Wil je een ziekte bestrijden dan moet je de oorzaak bestrijden en niet de slachtoffers van de ellende.

 4. Dit, wat we hier zien, is een hysterische aanstekelijke manier van intimidatie op gronden van pure waanzin om verdoken gezinssituaties te projecteren naar leerkrachten, opvoeders en school.
  Jaarlijkse worden 26.000 minderjarige kinderen misbruikt in Marokko. Dat is gemiddeld 71 kinderen per dag. Najat Anwar, voorzitster van het NGO “Blijf van mijn kind af”, vertelde dit aan onze Franse versie Bladi.net. http://www.bladna.nl/kinderen-misbruikt-marokko,06491.html

 5. T.a.v. Jean:
  Het moet zo een dertig jaar geleden geweest zijn:In mijn zesde klas (in een katholieke school!)had ik eens een getuige van Jehova, een Mormoon en een moslim. Tijdens het (gezamelijk) oudercontact pruttelde de Jehovavader ook dat zijn zoon aan de eucharistievieringen moest deelnemen en dat de catecheselessen niet “getuigevriendelijk” waren. Ik vertolkte het standpunt dat elke leerling moest deelnemen aan de (trimestriële) eucharistievieringen maar wel niet te communie moest gaan. En ik vroeg hem of iemand van de school hem gevraagd had om zijn zoon uitgerekend naar onze school te sturen. En ik gaf de hele groep ouders ter lering de slogan van de Bond zonder Naam: “Kies eerst en bemin dan uw keuze!”. Het leuke was dat de andere ouders mij verbaal steunden en de “protestant” niet meer wist hoe klein hij zich moest maken! Voor de rest van het jaar heb ik met die meneer geen problemen meer gehad…

 6. @ Trucker:
  Ik meen dat ik dezelfde bedoel als jij op je netvlies gebrand ziet staan!!
  Eens goed lachen kan toch zó’n deugd doen, he!! En weet je: ál je organen lachen meer, ALLES inbegrepen !!, schijnt gezond te zijn!! ;o)

 7. Ik miste het waterkanon aan die schoolpoort??? Hoe kan da na???
  Bye the way, zijn dat niet dezelfde kopvodden en baardapen die het zo hoog ophebben met een kinderverkrachter en propogandist van geweld tot moord aan allen die zijn mening niet delen?
  Bah wat moet ik toch braken van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  Ik vermoed dat die juf een dwarsliggertje een pets verkocht heeft en dat is bij dat zootje onderontwikkelden ‘sexueel geweld’, alleen die pedofiel mag dat met kinderen…..

  • @ Jean:
   Er mógen op school geen petsen noch kletsen aan de schoolkinderen worden uitgedeeld, de ouders mogen dit wel!!
   Maar de leerkrachten moeten alles lijdzaam ondergaan als de boel verziekt wordt!
   Ik heb nog een nazaat van één van die jehova’s getuigen in m’ klas gehad! Dat kind mocht niet meedoen noch een snoepje aanvaarden als één van de ll. jarig was; de lessen moesten aangepast zijn aan wat die vader eiste, ofwel moest de zoon andere leerstof onder ogen krijgen, nl. andere werkbladen die met de Sint, Kerst, met de paasklokken/haas, kortom met geen énkel element mocht gelinkt worden aan hetgeen waar zij voor staan!
   Op zekere dag – ik had toezicht – had hij de euvele moed om te (pogen) ‘mij op m’n plaats te zetten’, maar hij kreeg vlug lik op stuk!!
   “Als meneer de school niet goed genoeg vond voor z’n kind, waarom was hij dan niet meteen gaan aankloppen bij het onderwijs van mevr. vanhecke? Hij mocht meteen veranderen!”
   Hij is afgedropen…en ik? Ik lachtte in m’n vuistje!
   Nu, alle gekheid op een stokje: het is zó ver gekomen dat je zelfs een kind niet mag straffen door het even in de klas af te zonderen, je mag geen verbale straffen/opmerkinge maken, of je hebt de ganse familie aan je been!! Je mag dít niet, je mag dát niet…
   Is het dan verwonderlijk dat ze nu al leerkrachten tekort hebben??

 8. De kopvodden proberen hun slag thuis te halen, maar waar halen zij het recht om zomaar een school te laten sluiten, en een heksenjacht te openen op een leerkracht??! Moeten wij nog méér slikken???
  Ik kan mij met de beste wil van de wereld niet indenken dat een kleuteronderwijzeres zich op seksueel vlak zou bezig houden met die kleine ukkies, kom zeg!! Zullen wij uiteindelijk buigen voor dat krapuul dat hier de scepter meent te mogen zwaaien? Dat ze naar hun thuisland terugkeren, wat hébben wij aan dat volk? Een stel achterlijken die onze scholen nu zullen viseren, en ook ons hele leven trachten overhoop te gooien!!
  Bende allochtone: als de school jullie niet aanstaat, als het leven hier in ons land niet loopt zoals jullie dit willen, wie houdt er jullie tegen om rechtsomkeer te maken?! Daar word ik dus kotsmisselijk van!!
  Alléé, Bart, gooi die troep buiten en verbied die allochtonen om aan de school de massa op te hitsen!!
  Ali ben salami, en nog van dat tuig: gedragen jullie zich en ga naar huis als het jullie hier niet zint…, godverdomme toch!!!!!!!
  Was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *