De voorspelbaar misdadige gevolgen van de paarse snel-belg-wet.

Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar. Zo meldt tora-yeshua.onthoofding1
Het lijdt geen twijfel dat de snel-belg-wet die onder Verhofstadt door het Belgisch parlement gesluisd en door de strot van de modale Vlaming geduwd werd, een onmisbaar instrument was om de sluipende islamisering open te trekken en te faciliteren tot openlijke hijra of islamitische enkelrichtingsmigratie, die verkrachting tot norm verhief en van de individuele waardigheid van de vrouw abstractie maakte. Zo zit U, picturaal & orthodontish, comfortabel?

Ik heb deze -om de waarheid te doorgronden cruciale- term reeds op 21 maart 2013 toegelicht hier  in mijn stukje over het Arabisch taalimperialisme en het moderne paard van Troje.
Onze beroepspolitiekers bleken intussen inderdaad alleen bekwaam om te kakelen, niet minder maar zeker niet meer.

Vandaag zou ik allicht ook een nieuwe islamo-bargoense term aan mijn lijstje kunnen toevoegen: “takfiri”. Het is het meervoud van takfir en dat betekent binnen de islam “het verklaren van een gelovige -of een groep gelovigen- tot kafir of ongelovige”. Deze soennitische stroming situeert zich bijna uitsluitend binnen het wahabisme, de officiële theocratische heilsleer van het koninkrijk van Saoedi-Arabië. Zo, als republikein kon ik deze gelegenheid absoluut niet nalaten om te benutten. De verketterde salafisten (whaw, whow!) zijn goddomme doetjes in vergelijking!

Voor alle duidelijkheid en opdat er geen misverstand zou kunnen over ontstaan: het zijn allemaal islamieten en dus gewoon moslims die zonder hun heilig leugenboek en zonder de overleveringen over hun pedofiele en sadistische roverhoofdman alias hun profeet en zonder de islamitische sharia-rechtspraak gesproken door een achterlijke moslim-clerus, nergens legitimatie zouden kunnen vinden.

Wie dacht dat onze jongens in Syrië enkele geïsoleerde, domme en beïnvloedbare zonderlingen waren zal zijn mening moeten herzien nu uitgelekt is dat één groep uit niet minder dan 40 jihadisten bestond, geronseld door de 22-jarige voormalige gehandicaptenverzorger Houssein Elouassaki uit Vilvoorde. Uit hoeveel koppen de vele andere groepen bestaan lijkt voorlopig door de staatsveiligheid nog niet achterhaald en zal na deze lek allicht ook nooit meer bekend geraken. Er zijn er gegarandeerd even veel als niet-officiële no-go-areas in Broekzele, Hamburg, Den Haag, Lyon en Rotterdam.

Vast staat echter dat deze enkele “Vlaamse” groep uit Vilvoorde zich nabij Aleppo schuldig maakte aan veelvoudige moord door onthoofding, en dertig vrouwen (brutaal) hebben verkracht en daarna gewoon vermoord. Amechtig probeert de huidige SPA-burgemeester Hans Bonte van Vilvoorde het voorval alsnog te bagatelliseren als ‘misbruik van goedgelovige jongeren’ die oorlogsmisdaden pleegden nadat ze ‘meegelokt’ waren naar Syrië.

Dat zijn eigen partij hieraan medeplichtig is door bij de voorbereidende werkzaamheden met name het goedkeuren van de snel-belg-wet, de noodzakelijke voorwaarde voor het misdadig gedrag van deze ‘Belgische jongeren’ te scheppen, zal deze socialist allicht nooit willen toegeven. Nochtans is het zo. Eens men de deur op een kier zet voor de imperialistische en moordzuchtige ideologie die islam heet is de teerling onherroepelijk geworpen.

Dat vele vaders hun zonen wilden terughalen is een bewering van Bonte die, moesten de feiten niet zo erg zijn, alleen op hoongelach zou kunnen aanspraak maken. Zelfs in het beste geval kan immers niet ontkend worden dat deze vaders schuldig zijn door verzuim hun zonen alles behalve op te voeden tot geweldloze burgers, ofwel schuldig zijn door hun zonen aan te zetten tot haat tegen geloofsgenoten van een andere islamitische sekte.

Onthoofding, verkrachting en moord zien deze jonge moslims zelf niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, alawiet, christen of seculier is. Zo, dat weten we als vrijzinnige atheïst weeral, spijts de doofpotoperatie en indoctrinatie door nieuwsvervalsing die onze politiek correcte socialistische  staatsmedia over Syrië nu al maanden handhaven.

Aan de trendbreuk liggen waarschijnlijk enkele moedige mensen ten gronde die de leugen en het bedrog niet langer konden aanzien. Hoe zou men overigens deze geplande zware oorlogsmisdaden zoals doden en verkrachten op basis van etnische en religieuze kenmerken, ingedekt en gelegitimeerd door de koran, onder de mat kunnen blijven vegen? Ingevolge een fatwa van een noorse doch extreem premature ejaculatie tot Nobelprijs winnaar van Barack Hussein Obama II misschien? Ik gis maar wat. De ene moslim is de andere niet, voorlopig althans!

De conclusie is dan ook onvermijdbaar: Het gaat helemaal niet op ‘vrijheidsstrijders’ of ‘helden’, maar om gewetenloze moslim-jongeren, die geheel volgens de 1400-jarige islamitische traditie hun ideologie in de praktijk brengen en met geweld en terreur willen opleggen aan weerloze slachtoffers. De koran en de Saoedische petrodollars staan aan hun zijde. Deze moslims zijn onze jongens niet, het zijn slechts in naam “Belgen” dank zij de snel-belg-wet en de multiculturele waanzin van links, de collaborerende liberale belgicisten en het alleen bij naam antifascistisch gespuis die samen de Belgische structuren doordesemen als giftige huiszwam.

De rest moet U zelf maar lezen op tora-yeshua via het bovenstaande bruggetje. Maar tafkiri? Nee, het zijn gewoon moslims die moorden. En, excuseer, er bestaat geen gematigde islam. Moordenaars behoeven overigens ook geen speciale benaming. Verhofstadt gedraagt zich elke dag iets meer als handlanger van moorddadige misdadigers. Hij is in feite medeplichtig, en dit is geen hoax maar een lastige, ongelegen komende waarheid, een echte “inconvenient truth” voor de VLD.

Om af te sluiten nog een Nederlandstalig filmpje om aan te tonen dat het een paneuropees probleem betreft, waarbij ik wil aanstippen dat het gebazel van kandidaat-jihadisten en islamitische “geleerden” niet zo veel verschilt van het gebazel van onze eigen beroepspolitiekers. Alleen bazelen deze laatste niet over Allah, maar over Mammon zonder zijn naam te noemen.

Mammon is de grootste! Beke grijp je kans! Leg het eens uit man! (Of schrijf er een boekske over, misschien wil onze oorlogszuchtige jongen Guy U daar bij helpen als ghostwriter.)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De voorspelbaar misdadige gevolgen van de paarse snel-belg-wet. — 2 reacties

 1. Nu dat moorddadig uitschot terug afzakt naar de potten van melk en honing in het land van parasitisme en profitariaat wordt het hoogtijd dat wij ons terug gaan bewapenen ‘in huis’ om alzo in de gelegenheid te zijn onze familie en goederen te kunnen bewaken en beschermen want met dat moorddadig tuig weet men nooit.
  Laat ze in Brusselallahbath maar lullen over ‘verbod’ op wapens, in mijn woning doe ik wat ik wil, daar heeft niemand zich mee te bemoeien.
  Ik ga liever ‘rechtop lopend’ naar een rechtbank dan tussen 6 planken naar het kerkhof.
  Hoe laag kunnen eikels die aan politiek willen doen toch vallen? Die aansteller uit het Gentse ligt al jaren in de laagste schuif waaruit hij door zijn de la tourette gedrag in dat waardeloos EU circus ook al gevallen is, gelukkig sleept hij de hele vld mee richting afgrond en zeker nu die rutten daar in meespeelt, voor die simpele is die aansteller uit het Gentse een icoon waar ze naar op kijkt. ha ha ha ha ha, kind wordt wakker en jaag die sloper van Vlaanderen naar Syrië misschien komt hij daar een vriendje tegen die kip kop van hem maakt, wij Vlamingen maken onze handen niet vuil aan dergelijk laaghartig ongedierte want wij respecteren normen, waarden, wetten en hebben een beschaving.

  • Beste Jean,
   jaren geleden heb ik mijn jachtgeweer ( 1 loop 12 mm ) vrijwillig binnengebracht bij de plaatselijke politie. Heb ik daar al spijt van, inderdaad in je eigen woning doe je wat je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *