Een leugenboek verscheuren of verbranden, zelfs zijn eigen exemplaar, is strafbaar

Een man uit Oostende moet voor de rechter verschijnen wegens het verscheuren van een koran, en het openbaar ministerie vordert een straf van 4 maanden.  Ineens kan het gerecht snel in actie komen want de feiten deden zich voor in juli 2012 en op 6  maart van dit jaar zal al de uitspraak volgen.big-brother-1984
Binnenkort hier terug de doodstraf, niet voor moslim terroristen of Marc Dutroux, maar voor iemand die een koran durft verscheuren of verbranden. Ik heb er jammer genoeg geen liggen, maar nu koop ik er wel één of meer om die publiek te verscheuren en in brand te steken, en het filmpje post ik. Ik wil ook voor de rechtbank komen. Wie doet mee?

Laat de moslims maar eens voor een rechtbank komen pleiten dat er een god bestaat en dat er dus profeten bestaan. Men kan nooit beledigd worden over iets dat niet bestaat. De daad van de beschuldigde is als het verscheuren van een Harry Potter boek, met volgend een heuse rechtszaak.

Laat ze maar bewijzen tegen alle wetenschap en hier vigerende wetgeving in dat de de koran geen groot leugenboek is dat aanzet tot discriminatie, racisme en haat.

Dat justitie zich hier mee bezig houdt terwijl dit land vol loopt met criminelen illegalen en terroristen, en zo met ons belastinggeld is te gek om los te lopen.

Dit noodzaakt eigenlijk een revolutie, maar dan van de westerlingen dit keer. Dit dwingt ons een andere justitie te eisen die dit soort juridische fratsen en de dure fratsenverkopers uitsluit. Dat de sharia hier dus ook al is ingevoerd mag uit deze feiten spreken, ook al zou er nog geen veroordeling volgen. De dagvaarding, zelfs een maning zijn daarvoor al voldoende bewijs dat het van kwaad vandaag naar erger zal gaan..

De feiten leren ons echter dat wij slechts schapen zijn die straks religieus zullen worden geslacht, volgens de sharia, en zoals dit voor kuffar en honden in een van de grootste flutboeken aller tijden staat.

Hieronder het artikel uit De Standaard
BLANKENBERGE/OOSTENDE – De procureur heeft voor de Brugse strafrechter een gevangenisstraf van vier maanden gevorderd tegen een 28-jarige man die begin juni 2012 een koran kapot scheurde voor de ogen van een groepje moslims. Blankenbergenaar Arne S. moest zich voor de rechter verantwoorden voor het aanzetten tot haat. 

Op 8 juni vorig jaar had Arne S. in de vooravond deelgenomen aan een kleine betoging in Oostende. Na de betoging ging hij nog even op café. Daar moet het tot een woordenwisseling gekomen zijn met een tiental moslims. Voor hun ogen verscheurde S. een exemplaar van de koran. Hij zei dat ze het islamitische heilige boek eerst naar zijn hoofd hadden geslingerd.

Olivier Ryde, de advocaat van Arne S., vroeg om zijn cliënt vrij te spreken. Volgens hem is er geen sprake van een inbreuk op de racismewetgeving of aanzetten tot haat. Hij stelde ook vast dat de moslims zich geen burgerlijke partij stelden tegen de baldadige Blankenbergenaar.

Het Openbaar Ministerie vroeg vier maanden effectief voor Arne S. Hij kreeg eerder al een gevangenisstraf van achttien maanden met uitstel voor brandstichting. Die straf kan volgende maand nog effectief worden. De rechter doet uitspraak op 6 maart.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een leugenboek verscheuren of verbranden, zelfs zijn eigen exemplaar, is strafbaar — 1 reactie

  1. Pingback: 4 maanden cel voor verscheuren religieus leugenboek: de koran, in Blankenberge ! | Nageltjes