Beste Freddy Van Gaever

Geachte Mijnheer Van Gaever, beste Freddy,

Met meer dan gewone belangstelling heb ik uw laatste bericht gelezen. Laat me echter toe om op te merken dat alleen uw tweede voorbeeld een bewezen geval van oplichting is.

Oplichting is een misdrijf en verdient altijd de neerlegging van een klacht bij het parket van de lokale procureur (des konings hopelijk binnenkort van de republiek). Maar hoe durft U in een land waar gevangenisstraffen onder de drie jaar gevangenzittingsstraf niet uitgevoerd worden, nog de vraag stellen waarom oplichters niet “in den bak” zitten ?

Stel dat de ‘oplichters’ ali, achmed of mohammed zouden heten? Waar staat U dan met uw theorie over misdadige universitairen ? Toegegeven een doctor honoris causa in pol-en-soc is moeilijk te omzeilen. Zelfs een Nobelprijs voor de vrede is sinds de premature huldiging moslimbroeder Barracq Hussein Obama zelfs geen scheet meer waard.

Maar dat mag u niet verhinderen de waarheid te blijven verkondigen.

Bij de weg, hoe voelt het aan als een zwerm parasitaire allochtonen binnen de kortste keren onze ziekenkassen, pensioenfondsen en met bloed zweet en tranen opgebouwde sociale zekerheden, leegroven?

Ik hoop innig op een bewustere kaste beroepspolitiekers dan die van uw generatie, maar vrees het ergste!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Beste Freddy Van Gaever — 1 reactie

  1. U stelt de vraag:
    “hoe voelt het aan als een zwerm parasitaire allochtonen binnen de kortste keren onze ziekenkassen, pensioenfondsen en met bloed zweet en tranen opgebouwde sociale zekerheden, leegroven?”

    Massaal stemmen op VB dan is het één dag later gedaan met die paria’s in onze samenleving ons opgedrongen door de EU misdadigers en verraders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *