Cijfers, letters en veel bedrog?

Voorlopig is er van enige zomerrust in dit onland bij de poco raddraaiers nog niet veel te merken. Anders dan in vorige jaren is het leugenpaleis nog zeer actief. Veel moeite om wat nieuwtjes bij mekaar te sprokkelen hoeft men echt niet te doen. Cijfers en getallen waren de voorbije week niet uit de lucht te bannen en werden ons met volle kruiwagens aangeboden.

De bergrotingscontrole is afgerond en bijgestuurd nadat er dagen en nachten van gepalaver en gecijfer aan vooraf gingen en men al van een fiasco sprak, maar zoals reeds vroeger het geval was, men op de valreep een akkoord kon bereiken. Een akkoord dat zoals de traditie het wil, grotendeels op de kap van de Vlamingen afgewenteld wordt. Dat de wonderen de wereld niet uit zijn werd ons deze week nog maar eens duidelijk gemaakt door de Di Ruppo clan die het klaarspeelde om op enkele uren tijd de zesde staatshervorming af te haspelen en als 11-juli geschenk aan Vlaanderen aan te bieden.

Alle huichelaars blij en met breed lachende smoelwerken op het bordes voor de glorie foto. De kleine Heinrich Verheirstrasse, propaganda secretaris van de tsjevenstal, braakte als een H.Goebels replica alle lof en eer uit over het bereikte resultaat en de overwinning voor de deelstaten èn zeker voor Vlaanderen. Zij die echter met de zegebloemen gaan lopen zijn de Brusselse aaldelvers, zij krijgen er (weeral!) enkele honderden miljoenen euri\’s bij.

Bij nader toezien blijkt die plotseling opgeloste zesde staatshervorming maar een zwaar gehandicapt onding te zijn, waarvan de grootste \”onderhoudskosten\” door de Vlaming zal worden gedragen. Uiteraard wordt dit laatste door de trado\’s in alle talen met klem ontkend. Echter net zoals bij de flop oplossing van BHV zullen ook dit keer de nadelen binnen enkele maanden toch het daglicht zien.

De mosselen voor Aliruppo en zijn rovers zijn zeker nog niet aan wal want gans het akkoord moet nog naar de RVS voor grondige doorlichting. Laten we zeker niet uit het oog verliezen dat er vanuit franstalige hoek geen oprispingen gekomen zijn op het zesde staatswonder hetgeen zonder meer bewijst dat de franstaligen er beter zullen van worden en zeker geen \”verarming\” moeten verwachten.

Ook is het “opvallend” hoe de huidige federale hutsepot zichzelf de hemel in prijst met het argument dat het een ploeg is van rasechte “werkpaarden” die al “massa’s” werk verzet hebben.. en dit zonder de NV-A…want dàt gezeik kunnen ze echt niet laten hetgeen laat vermoeden dat de schrik er goed inzit tegen mei 2O14 en men met alle middelen een blijvende good news show wil neerpoten om de bevolking te bedriegen.

Deze regering is zonder de minste twijfel een \”belasting\”regering die het zonder meer goed weet te camoufleren en te presenteren als zijnde hemels manna. Hun euforie komt echter wel veel te vroeg en in al hun verweer tegen de rechtse stroming in Vlaanderen zijn ze m.i. goed bezig in eigen voet(en) te schieten. (zeker zo verder doen!) De volgende begrotingscontrole in oktober -november geeft nu al met zekerheid aan dat er weeral een pàk euri’s zullen moeten gevonden worden.

Aangezien men bij de diverse ministeries al op zijn tandvlees zit en er van verder besparen weinig of geen sprake meer is zal men de burger meer en meer rechtstreeks in zijn buidel aanvallen want big brother Europa zijn wil is wet! Wanneer er dan terug een rondje \”afmelken\” zal gestart worden zijn we weeral een heel stuk dichter bij mei 2014 gekomen en zal de zenuwachtigheid bij de trado’s nog toenemen..zeker als er onpopulaire maatregelen door de burger zijn strot geduwd worden. Het chronische kastekort van deze belastingregering zou hen bij de volgende verkiezingen wel eens zeer zwaar aangerekend kunnen worden. Op Sinterklaas hoeven de rovers niet te rekenen want deze zijn snoepzak is zo leeg als de staatskas!

Een ander cijfer dat momenteel op veel geouwehoer kan rekenen is 21….juli wel te verstaan. D-day voor Albèir en Flipper..de ene gaat en de andere komt. Men gaat er een grootse (dure) show van maken om de harten van vooral die vermaledijde vlamingen te vermurwen want de Flipper zou best wat meer sympathie uit die hoek kunnen gebruiken.. menen ze bij de Cotsburgers.

Het zal me weer een dagje huichelarij worden..een feestdag voor de keuninklijke vazallen die slaafs en onderdanig de nieuwe keuning zullen begroeten in de hoop een adellijke titel te kunnen versieren want dat staat toch zo chic op het naamkaartje.Voor de Flipper breekt nu te tijd aan om zijn missie aan te vatten waarbij de verbanning van het V.B. naar de hel centraal staat, want ooit heeft hij gezegd dat wij (het V.B) met hem nog niet aan de nieuw patatjes zijn.

Tussen al dit gecijfer waren er weer rondtrekkende zigeuners die in de picture kwamen met hun eigenzinnig en onhandelbaar karakter. Deze rondtrekkende dievenbende kreeg zowaar de fanatieke multicullul van Gent D.Termont op zijn paard. Hun ge-ezel en overlast zinde hem niet en hij haalde er het just-is-just geschut bij,die de linkse burgervader prompt een bevel tot ontruiming bezorgde zodat deze bende beroepsdieven elders hun ellende konden gaan etaleren. Wie goed toekeek kon er niet omheen…deze groep nomaden zijn geen sukkelaars. Aan hun zware Mercedessen, Audi\’s en BMW\’s plus super de luxe sleurhutten te zien zijn dit stuk voor stuk zeer welstellende Franse rondtrekkende niksdoende renteniers. Alleen rest de vraag in deze:waar halen zij hun geld vandaan om zulke luxe te kunnen betalen? Zouden ze bij het CGKR hierop een antwoord kunnen geven?

Iets dat zeker nog het vermelden waard was is het eindresultaat van het onderzoek in het Antwerpse \”blokkendoos\” geval waar hysterische kopvoddenwijven en haatdragende baardapen moord en brand schreeuwden en Allah smeekten om vergelding jegens een jonge ongelovige westerse hoer die het gewaagd had om hun bloedjes van kientjes sexueel te onteren. Na uitgebreid en grondig onderzoek (uit schrik voor de reactie\’s van de hersenloze woestijnapen nog niet officieel bevestigd!) blijkt er van enig \”vergrijp\” in de verste verte geen sprake te zijn. Wij mogen dus met zekerheid aannemen dat dit alles een opgezet spel was om keet te kunnen schoppen. Dat deze moslim ballon doorprikt is zal deze laatste niet welgevallen en mogen ze zich op linkeroever aan een volgend rondje geroep en getier met de steun van Allah verwachten.

Tot slotte nog een prachtige uitsmijter speciaal voor de zandvreters en geitenneukers. In het stinkend rijke moslim oliestaatje Quatar zit men blijkbaar niet verlegen om een dollar min of meer. Zo heeft de sjeik aldaar 200 miljard dollar (een slordige 165 miljard euri) veil voor de organisatie van het W.K. voetbal in 2020. De gulle sjeik wil stadion\’s,hotels en luxe woningen bouwen voor dit evenement dat in de winter aldaar zou gespeeld kunnen worden. In de zomer is het er zo heet dat de voetballen zouden ontploffen. Misschien zou de menslievende Quatareese sjeik eens eerst bij zijn noodlijdende moslim buren gaan kijken en een donatie doen zodat wij, ongelovige westerse honden, niet meer om de haverklap lastig gevallen worden met oproepen om geldelijke steun voor die arme hersenloze islam vechtjassen die mekaar het licht van de zon niet gunnen.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *