“Creatopia”: wanneer het licht uitgaat in een tolerantiecultuur

Even samenvatten voor wie pas terugkeert van de planeet Mars: zowat een maand geleden werd een 23-jarige kleuterjuf van De Blokkendoos, een schooltje in de Antwerpse migrantenwijk het Kiel, van kindermisbruik beschuldigd. Sommige kinderen zouden zich thuis bizar gedragen hebben en spraken over “intieme spelletjes”. Er ontstond enorme heisa aan de schoolpoorten, waar vooral moslims zich niet onbetuigd lieten, omwille van deze “obsceniteiten” die tegen hun cultuur indruisen.

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Creatopia”: wanneer het licht uitgaat in een tolerantiecultuur — 8 reacties

 1. @ Beste Jolien, Nageltjes van 18/07:”Creatopia” wanneer het licht uitgaat…enz. PLUS lees verder; komt men op Visionair (van Sanctorum) —>
  Visionair.worldpress.com 2013/18/Creatopia —> dan de commentaren (deze van “Luchtpint”)–> maar thans aangepast bruggetje mèt 2 x “20%”
  Fikken, at your service

  • Ja Fikken, gevonden! Gisteren kwam ik óók uit op die uitspraken, maar heb niet genoeg naar beneden gescrold, ik dacht dat het om Nederlandse opinies ging!
   Tja…we zitten in hetzelfde schuitje en moeten ons krampachtig vasthouding om niet over boord gekeild te worden!
   Maar we geven ons niet over aan die waanzin, en zoals wijlen Gerard Vermeersch zei:
   ‘voor geen prijs geef ik een morzel prijs’!

 2. Het in het boek “Le Camp des Saints” van Jean Raspail beschreven scenario is in volle uitvoering, waarbij de politieke, bestuurlijke en gerechtelijke overheden, op alle niveaus, capituleren en uitblinken door lafheid. Het enige waar hun durf en inzet geen grenzen kent is, betreft de strijd tegen al diegenen die de waarheid hierover zeggen en schrijven. Het gaat hier dan ook om “hoogverraad”, en na WOII zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet.!!!
  We worden hier dan ook geconfronteerd met een monsterverbond tussen enerzijds de islam en anderzijds het links-groene soort (onder controle van de loge).
  Zoals reeds meermaals geschreven: het uiteindelijke doel is de vernietiging van onze westerse beschaving, waarbij de islam gebruikt wordt als het “sluipend gif” dat langzaam maar zeker onze maatschappij in al zijn geledingen aantast en ondermijnt.
  De waarheid dwingt mij echter vast te stellen dat dit alleen maar kan dankzij het verraad van de “pseudo-elites” met hun verborgen agenda. Aan de onderkant van de maatschappij zit dan een “klootjesvolk” te vegeteren voor zijn T.V. en dat verblind is door “brood en spelen” en voor wie “lafheid” de belangrijkste waarde is..!!! De ondergang is dus een kwestie van tijd..!!

  • De groene liegebeesten/collaborateurs zijn voor mij geen pseudo-elite maar effectief gespuis, tuig van de allerlaagste soort.

 3. @ Hei Jolien… Indien U zich (als leerkracht-op-rust) eens wil amuseren (of ergeren) dan hoeft U maar eens het rapport over het ingangsexamen voor (toekomstige) leraren te lezen: http://www.vakdidactiek.be/sites/default/files/u128/Eindrapport zonder cartoon.pdf
  Het beslaat wél 30 pagina’s, en doe VOORAL maar de veiligheidsgordels van Uw stoel vast: zeker 40% van die kandidaten zouden beter een ingangsexamen doen voor “builenslagers in het water” 🙁

  • Tja, Fikken, zucht…, ik krijg de pagina niet open!
   Het was vroeger toch veel beter, voor zoveer ik weet hoe het er nú aan toe gaat! Ik was nog bij de gelukkigen die vroeger konden stoppen met het schoolgedoe, en weet je: ik zou niet eens meer wíllen voor de klas staan, zoals het er nu aan toe gaat!!
   Mijn fantasie werkt nu des temeer: ik zou kotsen moest ik zo’n kopvod moeten tolereren!!
   Eigenlijk heb ik nooit écht graag gedaan, dat lesgeven, maar vroeger bepaalden de ouders of hun zoon of dochter: dokter, apotheker, leerkracht zou worden, ik had toen niks in de pap te brokken! Nu slaan ze hun ouders de schedel in als iets niet in hun kraam past!

 4. Ik heb me meteen afgevraagd waarom die school van naam moest veranderen. Ze moesten het tegendeel hebben gedaan en de schouders gerecht, en die slunseloppen links laten liggen! Want een naamsverandering invoeren laat toch wat argwaan achter, sommigen stellen zich dan – onterecht overigens -tóch vragen! De oproerkraaister is niet vrij van feiten die niet koosjer zijn en net díe trut beschuldigt een school die dan meteen buigt voor de overheersing van die slunsetrutten??
  Moest ík schoolhoofd zijn geweest, ik zou de hele zaak genegeerd hebben nadat vaststond dat er helemaal niets van aan was! Maar nu hebben ze hun rug gebogen, zijn op de knieën gaan liggen met hun gezicht naar mekka en ?…hebben zich oerbelachelijk gemaakt!!

  • Naar het schijnt zou de naamsverandering al in de lente aangekondigd geweest zijn in een nieuwsbrief en dus enkele maanden voor de lasterpraktijken begonnen.

   Dit neemt niet weg dat de woordvoerders van de inrichtende school politiek correcte geitewollensokken dragen en nog geloven dat men de jihad van kopvodden en hun struikbaarden zou kunnen stoppen met overleg dialoog, theeslurpen, palaveren en praten.
   Het zijn “gutmenschen” Zoals Pechtold van D66 en het islamofiel manneke Anciaux van de Spa! Deze politiekers gaan er van uit dat ze de moslims even gemakkelijk kunnen bedriegen als hun eigen dom kiesvee.

   Als zij de test aandurven gaan ze gegarandeerd op hun smoel, dat is plezante aan hun idiotie. De keerzijde is dat hun foute veronderstellingen via de media afstralen of verantwoordelijken in alle georganiseerde segmenten van onze samenleving, inclusief het onderwijs en dat is een ramp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *