Het vat loopt over!

Dat er in dit onland een chronisch geldgebrek is ontstaan door de voorbije sinterklaas, graai en vriendjespolitiek valt niet meer te ontkennen. De toestand is zo uit de hand gelopen dat zelfs de totentrekkers uit de tsjevenstal met hun “christelijk” gezwam over solidariteit en naastenliefde het fatale moment zien afkomen. Zelfs de hardnekkige waalse linkse loeders zien de komende stortbui hangen maar durven uit angst voor “stemmen verlies” de haan niet bij de sporen pakken.

Blijkbaar hebben de tsjeven hun laatste aanwinst, Koen Geens, het veld ingestuurd om de bevolking met mondjemaat de onvermijdelijke toekomst planning ter ore te brengen. Niet te bruusk want mei 2O14 nadert met rasse schreden en nu reeds een bom in het gepeupel gooien is zo goed als politieke zelfmoord. Na het pensioen geleuter en het langer werken voor wie nog aan de slag is, laat K.Geens weten dat op termijn de S.Z. best zou “bijgestuurd” worden om volledige ontsporing te vermijden.

Als we weten dat de S.Z. al goed is voor 1/3° van het federaal budget spreken we inderdaad niet over klein grut maar wel de grootste hap uit de taart. Wel, in deze liggen m.i. besparingsmiddelen in de S.Z. voor het grijpen. Ik wil de heer Geens hier graag bij helpen en stel volgende maatregelen voor.

1) Sluit per direct de grenzen voor binnensluipende tafelschuimers.
2) Stuur de massa’s afgewezen asielklanten terug naar hun homeland.
3) Vanaf het derde kind geen kientjesgeld of geboorte premie meer.
4) Alle illegale gevangenen onmiddellijk uitwijzen naar hun geboorteland met het absoluut verbod nog ooit één voet in dit onland te zetten..of levenslang de petoet in! Een bajesklant kost de belastingbetaler 200 euro /dag!
5) Strengere controle op het ziekte verzuim. Profiteurs betalen hun ontvangen ziekte uitkering terug. 6) Geen gratis oplapwerk meer in de ziekenhuizen voor binnenwaaiende allochtonen die armen of benen kwijtgeraakt zijn bij feestelijkheden in hun homeland.
7) Geen geld meer voor asielzoekers zolang hun procedure loopt.
8) Werklozen die hun job verloren hebben door “eigen schuld” krijgen geen stempelgeld
9) Veelverdieners van het type Dehane-Verhofzak en andere poco smoelentrekkers betalen op hun sharrel mandaten 80% belasting aan de bron.
10) Grondige doorlichting van personen die opzichtig leven maar over onvoldoende legale middelen beschikken. Vanwaar komt hun poen?
11) Opgepakte illegale criminelen,zoals rondtrekkende bendes, onmiddellijk na verhoor en bewezen feiten het land uit kieperen met in beslag name en verbeurd verklaring van eventuele voertuigen waarmede ze zich verplaatsten.

Het is met andere woorden zonneklaar dat er grote bedragen kunnen bespaard worden in de sector van de S.Z. indien de wil en de moed er aanwezig waren. Echter, telkens men dit probleem wil uitzuiveren om er het slib en afval uit te verwijderen stuit(te) men op het veto van de linkse maffia. Zolang deze bloedzuigers hun wil kunnen doordrukken zal het dweilen met de kraan open zijn. Telkens er een linkse braker zijn mond opendoet is het steeds hetzelfde gerochel dat weerklinkt: solidariteit en kadootjespolitiek om de kiezer (lees:vooral de allochtoon!) gunstig te stemmen.

Nu zelfs de P.S. aan den lijve ondervind dat ze imago in hangmatland aan het verliezen zijn zullen deze graaikonten meer en meer op de rem gaan staan om verder schadeverlies te beperken. Het zal voor Koen Geens en de ganse tsjevenclub een harde noot om te kraken zijn indien ze de S.Z. willen “aanpassen” aan de huidige omstandigheden. Met twee super pekelteven zoals Onckelinks en Milquet is er geen beginnen aan..dat heeft het verleden reeds genoeg bewezen.

Voor Elio en co is de speeltijd nu voorbij.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het vat loopt over! — 3 reacties

 1. Men voelt inderdaad nattigheid, maar men blijft wel zeer vaag over het onheil dat boven ons hoofd zweeft. Er is de Dexia zaak.. met 250 miljard euro “rommel” in de boeken, maar er is vooral de EUSSR… met het ESM, de bankunie en het gemeenschappelijk waarborgfonds. Via de link hierna krijgt men al een zicht waarover het gaat en vooral over de bedragen waarvoor de spaarder en belastingbetaler in de noordse landen(en dus ook Vlaanderen) zal moeten opdraaien.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/07/29/bundesbank-im-abwehrkampf-gegen-faule-kredite-aus-suedeuropa/
  De hervorming van de sociale zekerheid en het optrekken van de pensioenleeftijd zijn maatregelen die eens te meer de werkende en of belastingbetalende Vlamingen zullen treffen. Het kiesvee van de Franstaligen en van links blijft buiten schot, zoals steeds al het geval geweest is met de door Di Rupo genomen maatregelen, bestaande uit besparingen en belastingverhogingen. Het optrekken van de pensioenleeftijd voor een dopper of leefloner verandert immers niets aan de toestand van het voormelde soort.
  De commentaren van Geens en andere CD&V’ers viseren dan ook in de eerste plaats de stemmers van de V-partijen.. de “tjseven ” zijn dus al in volle actie..in dienst van de PS mafia.

 2. @ Beste Sus Rondell,
  U hoeft Uw beweringen NIET “met ede” te bevestigen hoor, ik geloof U op Uw woord, maar geloof nog nooit dat de “tegemoetkomingen” stoppen met een installatiepremie… nog véél àndere verdoken voordeeltjes zullen erbij komen.
  In Knokke-Heist hoeven zij zelfs NIET BETALEN voor verstrekte zorgen in het plaatselijke hospitaal…een eenvoudig stukje papier van het OCMW volstaat.
  (Maar Fikken, die 66jaar in Heist gewoond heeft, èn een “produkt” is van “beide geboren Heistenaars” uit 1904, moest wél diep in z’n zakken schieten)—> en nochtans stond ik, juist-àchter die “gratis-vent” aan de algemene kassa… dàt hielp geen zier. 🙁

 3. Onlangs zijn wij verhuisd naar een andere gemeente. Zoals gebruikelijk komt de wijkagent effe kijken of je wel degelijk op je nieuwe adres woont. Het toeval wil dat de wijkagent een oude jeugdvriend was die ik al jaren uit het oog verloren was. Hij kent mijn achtergrond en politieke overtuiging, en vertelde wat hij zoal meemaakt met exotische gekleurde medemensen die ons komen “verrijken”. De tafelschuimers die in deze gemeente komen wonen krijgen een installatiepremie van 1200 €. Mijn vraag was, en wij? De vraag stellen was ze beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *