De Jihad woedt in Europa

Nederlandse islamsite bedreigt Nederlandse burgers.
Na arrestatie 19-jarige ronselaarster worden Nederlanders bedreigd. Op een Nederlandse site! Kan dat?
Twee weken geleden werd in Zoetermeer een 19-jarige moslima opgepakt omdat ze ronselde voor de Jihad in Syri√ę. Hierover ontstaat internationaal moslimprotest. Er wordt druk op de Nederlandse regering gezet om de vrouw weer los te laten.
Ook Nederlandse moslims nemen dit protest over. Op de site van De Ware Religie gaan ze daarbij openlijk over tot het bedreigen van Nederlanders en de Nederlandse regering.

Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Jihad woedt in Europa — 2 reacties

  1. Ja wat had men nu gedacht.. jarenlang heeft men ze hier staan afwachten, met de broek op de enkels en met de “spreekwoordelijke pot vaseline” naast zich… jarenlang heeft men ervoor gekropen en heeft men ze aanbeden als het gouden kalf…jarenlang heeft men hun zakken gevuld…jarenlang heeft men de autochtonen verraden en verkocht…jarenlang heeft men dit soort duidelijk gemaakt :”jullie zijn hier baas.. en wij zijn jullie dhimmi’s..” Na dit alles moet men natuurlijk niet verrast zijn dat ze zich dan ook als dusdanig gaan gedragen.. Veel verzet moet men dan ook niet verwachten van de pseudo-elites, die ons verraden, en die nog steeds verkozen worden door een meerderheid van de bevolking. Het enige wat mogelijk lijkt, is dat men een studie bestelt om de kwaliteit van de “vaseline” te verbeteren, waarbij het er op neerkomt dat de ziekte wordt aangeprezen als de remedie.
    Zoals reeds meermaals geschreven : we zitten nog niet diep genoeg in het moeras, en als dit wel het geval zal zijn, en het klootjesvolk dan ontwaakt, dan zal het te laat zijn.

  2. Die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij MOET verdreven worden, desnoods met geweld, uit onze seculiere westerse samenleving.
    Wie zich niet wil aanpassen aan ONZE westerse cultuur HOORT HIER NIET THUIS EN MOET DUS VERPLICHT VERWIJDERD WORDEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *