Jihad de Vilvordt

Een 16 (!) -jarige “Vlaamse” met Marokkaanse roots, vertrok vorige week naar Syrië om aldaar in het huwelijksbootje te stappen. Experts vrezen voor wat zij noemen ‘huwelijksjihadisme’: meisjes worden geronseld, naar Syrië gestuurd en trouwen daar een jihadstrijder.
Zo meldt POW-Nieuws

Het meisje uit Vilvoorde zou de afgelopen maanden erg geradicaliseerd zijn, weet De Morgen. (Hoekandana! Inside-informatie van de jihadisten misschien?) Inmiddels heeft zij laten weten dat ze getrouwd is. “Meisjes met radicale geloofsovertuigingen zien mannelijke leeftijdsgenoten naar het front vertrekken om deel te nemen aan de jihad en vragen zich af wat zij kunnen doen om te helpen. Het antwoord dat ze op internet krijgen is: trouwen”, aldus imam Brahim Laytouss, die aan de Universiteit Antwerpen doctoreert (?) over radicaliserende moslims.

Jihadstrijders worden vaak bruidjes beloofd, met name vlak voordat zij als martelaar sterven bij een aanslag. “Tegelijkertijd wordt er op het internet op zoek gegaan naar meisjes die bereid zijn om te huwen met een moslimstrijder”, vervolgt Laytouss. “Het gaat om puur misbruik. Ze leven in slechte omstandigheden en zodra ze in de greep zijn van een emir geraken ze er niet meer uit, zelfs al zouden ze dat willen.” ….

De “polies de Vilvorde” startte een onderzoek naar het vertrek van het meisje. Ondertussen zouden haar ouders overwegen naar ‘Toerkije’ te vertrekken om hun dochter te zoeken. De fondsverstrekking voor deze queeste ontsnapt allicht aan de nauwlettendheid van de kwestige speurders want van deksiale fraude-bestrijding hebben ze nog nooit gehoord …

De islamitische Jihad beheerst haar bordelen als een uitstekende pooier. De jihadisten laten het aanbod volgaarne de vraag volgen zo blijkt. Of heb ik de burger-manisfesten van Guy de la tourette verkeerd begrepen? Eerst heb je de vraag en dan pas het aanbod.

Fuck You, Verrotstadt!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Jihad de Vilvordt — 3 reacties

 1. In het “verarabiserende” Vilvordisthan is linkse loeder Hans Bonte zeer “ongerust” over dit fenomeen.
  Radicaliserende jonge nietsnutten en leeglopers met roots uit (vooral!) het rifgebergte verlaten stiekem de stad om hun mede geloofsgenoten in “den vreemde” vol te pompen met lood of als het effe kan met veel poeha te onthoofden. Bonte wil als preventieve maatregel de paspoorten van potentiêle jonge rambo’s en rambinnen intrekken. Aldus zou het (denkt die lapzwans toch!) moeilijker zijn om het land te verlaten en aldus zijn mogelijks kiezersvee uitdunnen.
  Zijn eerder voorstel in deze werd (gelukkig) door de regering verticaal geklasseerd. Er kunnen voor mijn part niet genoeg van dat zootje woestijn restafval naar verre oorden vertrekken èn er vooral voor eeuwig en drie dagen blijven! Eenmaal dat jonge islam grut zo diep en grondig gehersenspoeld is door hun misdadige en moordlustige mentors is er van een “herspoeling” naar menselijke waarden geen sprake meer. De weinige hersencellen dat die profeet fanaten bezitten zijn voor altijd “verbrand”. Laat ze mekaar ginds maar verder uitmoorden..voor mij niet gelaten… en Bonte…den boom in met je voorstel van “preventie”.

  • Beste senior,
   Als ik Hans(worst) Bonte nog maar op TV zie raak ik al zwaar geïrriteerd. Alles waar hij nu komt over mekkeren op radio en TV zijn gewoon de gevolgen van wat de sossen zelf in de hand hebben gewerkt. Alles waar ze het Vlaams Blok/Belang voor verketterd hebben zal ooit in hun smoel ontploffen. Dit zijn nog maar de lontbommetjes, het ergste moet nog komen.

 2. Zoals in de reacties op POW NET : hoe meer er vertrekken en hoe minder er terugkomen = hoe beter..!!! Opgeruimd staat netjes..
  In hoofde van de jongedame moet daar niet teveel politiek of godsdienst gaan zoeken. Ik verwijs naar mijn bijdrage van enkele dagen geleden = het gaat hier gewoon om “serpenterij” van een jong ding dat een onweerstaanbare behoefte ervaart om de grillen, streken en “loeten” in haar lijf uit te werken, om alzo te kunnen tergen. Hetzelfde fenomeen doet zich ten andere voor bij de “autochtone jongedames” die bij de “loverboys” kruipen, dit is een in Nederland algemeen gekend verschijnsel. Zie wie deze “loverboys” zijn…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *