Jihad de Vilvordt

Een 16 (!) -jarige “Vlaamse” met Marokkaanse roots, vertrok vorige week naar SyriĆ« om aldaar in het huwelijksbootje te stappen. Experts vrezen voor wat zij noemen ‘huwelijksjihadisme’: meisjes worden geronseld, naar SyriĆ« gestuurd en trouwen daar een jihadstrijder.
Zo meldt POW-Nieuws

Het meisje uit Vilvoorde zou de afgelopen maanden erg geradicaliseerd zijn, weet De Morgen. (Hoekandana! Inside-informatie van de jihadisten misschien?) Inmiddels heeft zij laten weten dat ze getrouwd is. “Meisjes met radicale geloofsovertuigingen zien mannelijke leeftijdsgenoten naar het front vertrekken om deel te nemen aan de jihad en vragen zich af wat zij kunnen doen om te helpen. Het antwoord dat ze op internet krijgen is: trouwen”, aldus imam Brahim Laytouss, die aan de Universiteit Antwerpen doctoreert (?) over radicaliserende moslims.

Jihadstrijders worden vaak bruidjes beloofd, met name vlak voordat zij als martelaar sterven bij een aanslag. “Tegelijkertijd wordt er op het internet op zoek gegaan naar meisjes die bereid zijn om te huwen met een moslimstrijder”, vervolgt Laytouss. “Het gaat om puur misbruik. Ze leven in slechte omstandigheden en zodra ze in de greep zijn van een emir geraken ze er niet meer uit, zelfs al zouden ze dat willen.” ….

De “polies de Vilvorde” startte een onderzoek naar het vertrek van het meisje. Ondertussen zouden haar ouders overwegen naar ‘Toerkije’ te vertrekken om hun dochter te zoeken. De fondsverstrekking voor deze queeste ontsnapt allicht aan de nauwlettendheid van de kwestige speurders want van deksiale fraude-bestrijding hebben ze nog nooit gehoord …

De islamitische Jihad beheerst haar bordelen als een uitstekende pooier. De jihadisten laten het aanbod volgaarne de vraag volgen zo blijkt. Of heb ik de burger-manisfesten van Guy de la tourette verkeerd begrepen? Eerst heb je de vraag en dan pas het aanbod.

Fuck You, Verrotstadt!