De verzonnen Koran van Koçak

Vijf Belgische senatoren – Bert Anciaux, Fauzaya Talhaoui (SP.A), Freya Piryns (Groen), Ahmed Laaouej (PS), Zakia Khattabi (Ecolo) en Richard Miller (MR) dienden op 21 februari een wetsvoorstel in om islamofobie buiten de wet te stellen. De indieners willen niet dat iedere kritiek op de islam wordt gefnuikt, zeggen ze, ze pleiten slechts voor een correct beeld van de islam. Wat dat is, weten ze niet – ze zouden bijvoorbeeld de Koran kunnen lezen, maar daar houden ze zich duidelijk niet mee bezig.
Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De verzonnen Koran van Koçak — 6 reacties

 1. @ admin op 04/08/2013 om 14:10

  “Door het woord islamofoob te gaan gebruiken als geuzennaam…”

  dat is het sé, dat maakt het verschil tussen zij die weten en de rest.
  De rest, die zelfs niet weet dat er UITSTEKENDE blogs zijn die de islam(ieten) en hun achterlijke cultuur genadeloos fileren en steeds de waarheid onthullen rond de meest verderfelijke cultuur die de Vrije Westerse Wereld ooit heeft gezien.
  Morgen de auto achterlaten op een parking (colléga komt me ophalen) en in het licht van de wereldwijde waarschuwing voor aanslagen door ..(ja wie ook alweer) heb ik men karretje beveiligd : het gele spaarvarkentje van “onze” partij staat prominent te blinken op de tableau.

 2. Ik zal het nog eens herhalen. Het begrip ‘fobie’ hoort thuis in de psychiatrie en heeft niets te maken met justitie. Een fobie linken aan de islam, dan moet je wel erg doortrappen en raaskallen. Stel nu nog dat je fobisch bent voor de islam, dan nog kan je nooit strafrechtelijk vervolgd worden. Omdat een fobie een onredelijke vrees is, voor objecten of situaties. Een angst die niet beredeneerd kan worden, waar eigen vrije wil en eigen bewustzijn niets aan kunnen verhelpen. Weg met dat idiote woord ‘islamfobie’ of ‘islamofobie’. In de vuinisbak kieperen! Iets helemaal anders zijn natuurlijk de bewuste vijandige gevoelens en afkeer jegens de islam. Maar dan is er geen sprake van een ‘fobie’.

  • Wel wel zal toch maar eens men ‘pen scherpen’ en een comment schrijven.
   Ik heb de ongeneeslijke ziekte ISLAMOFOBIE en men enige betrachting is zoveel mogelijk DOMME kiezers te besmetten.
   Tussen haakjes ben in goed gezelschap want ook El Cid en andere bekende Rechtsen hebben deze (gelukkig) ONGENEESLIJKE ziekte ook.
   Punt aan de lijn.

  • De redactie staat 100% achter de pertinente reactie van Lieve.
   Alleen islamofielen kunnen islamofoob zijn. Personen die kritisch staan tegenover de islam en islamcritici kunnen per definitie nooit islamofoob zijn.

   Het woord zelf wordt misbruikt in een poging om via de media nieuwspraak te vestigen en de echte etymologische betekenis te vernietigen. Diegenen die het woord gebruiken zijn allen ter kwader trouw. Laat ons daar van uitgaan.

   Waarom wordt het woord gebruikt? Om te belasteren en te demoniseren in het algemeen, en ‘individueel’ om te intimideren, te provoceren of om te beledigen.

   Het gebruik van het woord islamofoob als zelfstandig naamwoord is inderdaad een uiterst zware belediging. Maar dat is slechts één bedoeling van het gebruik door “islamofobenjagers” of politiek correcte apparatsjiks en oligarchen.

   Door het woord islamofoob te gaan gebruiken als geuzennaam wordt het ontzettend moeilijk zo niet zelfs onmogelijk andere bedoelingen van het gebruik van de woorden islamofobie en islamofoob zoals laster, demonisering en intimidatie te ontmaskeren met logische argumenten.

   Trucker is zeer zeker een islamcriticus maar beslist geen islamofoob, integendeel. Hij legt moslims gewoon tussen zijn boterhammen. Met kaas maar vooral die met hesp.

 3. Gisteren in een herhaling van de herhaling van De Kampioenen de doop van Paulientje gezien. Indien men de islam of koran (die ik zelf bezit, en gelezen heb) zo zou benaderen was er gegarandeerd stront aan de knikker. Ik ben helemaal geen fan van de club van Rome hé.

 4. Zou het niet eenvoudiger zijn die 5 waanzinnige idioten buiten de wet te stellen? Met smerig afval van de ergste soort valt toch niets te recycleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *