Ja, ik ben islamofoob, zelfs wanneer dit morgen strafbaar zou zijn.

Youtube verwijdert elke blote tiet, zelfs van een zogende moeder, maar dit staat er al van 2011 op. Nee, geen muziekfilmpje vanuit een geitenland. Geen liedje om bij weg te dromen, maar om wakker te worden. Eentje ingezongen en geplaatst vanuit Nederland. Moeten ze van mij dit filmpje verwijderen. Nee, het is beter dat we onze vijand kennen, herkennen en benoemen en dat we ons kunnen voorbereiden en weren.

Ik hoop dat hij zich hiermee meer vijanden heeft bezorgd of wakker gemaakt dan dat hij vrienden kon mobiliseren. Alhoewel, de linkse poco’s zijn zijn objectieve bondgenoten, en de oorlog die hij ons aankondigt is er dus ook een tegen verraders en lafaards. Onderaan volgt de tekst van het liedje zodat u geen woord moet missen en het zaagliedje niet moet uithoren. Wij willen niet dat onze medestanders ontploffen van ergernis.

Ja, ik ben islamofoob, zelfs wanneer dit morgen strafbaar zou zijn.

Merk op: Het Youtube-kanaal is van ene Abdelkarim Honing, misschien een Nederlandse bekeerling.

Abou Hafs – onverslaanbare ideologie
Wij zijn de soldaten van onze religie
We komen er weer aan met een nieuwe strategie
Met onze onverslaanbare ideologie
Breken we voorgoed met de blanke tirannie 2x

Kom met je soldaten en je technologie
Ze zullen je niet baten als ze de leeuwen zien
Ze zullen je verlaten al zijn ze nog zo groot
Want zij wensen het leven en wij gaan liever dood 2x

Stop met je verhalen over democratie
Alles lijkt de falen en blijkt een fantasie
Die zogenaamde vrijheid is slechts een illusie
En wij zien jullie daden als pure tirannie 2x

Ook al staan het kruis en de joden zij en zij
En helpen zij elkaar in het heetst van de strijd
De zonen van de oemmah staan al in de rij
Om hen te laten zien wat het offeren moet zijn 2x

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ja, ik ben islamofoob, zelfs wanneer dit morgen strafbaar zou zijn. — 3 reacties

 1. Dit lied is in ieder geval onomstootbaar racistisch.
  Niet zozeer omdat het duidelijk antisemitisch is maar wel omdat het geweld predikt tegen het blanke ras, al gebruikt men daarvoor bij wijze van leugenachtige ‘taqiyya’ het woord tirannie in plaats van ras. De bedoeling van de gezongen tekst is echter duidelijk en laat niet de minste ruimte voor interpretatie.

  Gelukkig bestaat de vrijheid van meningsuiting. Zo weten de bedreigden tenminste wie hen bedreigt. Censuur zou overigens automatisch de medeplichtigheid aan de uitvoering ervan betekenen.

  De onderdrukkers van de vrijheid van meningsuiting, de wetgevers of censors dus, zouden proactief medeplichtig zijn aan de daadwerkelijke uitvoering van de bedreigingen en derhalve strafrechtelijk verantwoordelijk worden voor alle overtredingen, wandaden en misdaden gepleegd door de soldaten van deze religie.

  Deze soldaten vinden zich zelf “zonen van de oemmah” zijnde het imperialistisch gespuis van het wereldwijde islamitische kalifaat, ook al houden ze zich -in afwachting van de islamitische gewapende guerrilla op het Europese territorium- als parasieten gedeisd in de krochten van de ‘politiek correcte’ welvaartsstaat, die teert op de onwetendheid en de misleiding of oplichting van haar eigen geldschieters: de modale belastingbetaler.

  Onder deze “medeplichtige” misdadigers bevinden zich beslist alle actuele islamitische politici in België en ook zéér beslist een hoop idioten uit de SPA, PS, GROEN, ECOLO, CDH en MR!

  Quid NVa, VLd, en CD&v? Allemaal cultuurrelativisten?

 2. Geïndoctrineerde waanzin ten top, in gedachten, woorden en daden!
  Dat ze rusten in vrede! Amen.

 3. Van anti-blank racisme en oproep tot geweld gesproken. Zo zijn ze ten voeten uit. Allemaal en zonder uitzondering! Lees: http://www.inflandersfields.eu/2013/08/moordwapens-en-dooddoeners.html

  De inhoud van het intimiderende lied kan met veel goede wil nog opgevat worden als sarcasme indien het zou gemaakt zijn door een niet-moslim.

  Het wordt hoog tijd dat ik begin aan de vertaling en publicatie van Bill Warners “Sharia Law for Non-Moslims”.
  De inhoud van de Koran of de Sunna (het perfecte model van Mohammed te vinden in de Hadith -overleveringen over MO- en de Sira zijnde biografieën over MO) die zijn pas echt bloedstollend.

  Die Abou Hafs maakt beslist geen grapje. Dat kan je hier merken. Opgepast niet voor kinderen bestemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *