Wat is het fijn om moslim te zijn!

Vandaag vieren de christenen het feit dat iets minder dan 2O13 jaar geleden moeder Maria per shuttle naar de hemel vloog. Of ze er daadwerkelijk al is aangekomen is een open vraag gezien geen hond of kat weet waar het hemelland zich ergens in het universum bevindt. Op moeder aarde draait de mallemolen verder op volle toeren en zijn waanzin en krankzinnigheid dagelijkse kost geworden.

Voor dit spektakel zorgen de aanbidders van de profeet en de verspreiders van de koran, het handboek voor moord en doodslag in al zijn vormen en liefst zo barbaars mogelijk.
Een overschouwing van het moslim landschap laat zien dat het in vele landen waar deze religie van haat en onbegrip al donder en bliksem is wat de klok slaat. Heer, geef ons heden en dagelijks bloed is er de slagzin!

In Syrië is de broederstrijd nog volop bezig. In Egypte wordt de messen met de dag scherper, vloeit het bloed bij beken en vallen de doden bij bosjes in de straten. Ook hier is een broederstrijd flink in wording en gaan ze nog véél putten moeten graven om hun doden toe te dekken. Allah is liefde!

In Irak vliegen de menselijke resten als confetti rond de oren door ontploffende autobommen. Hier is eveneens de broederliefde even ver zoek als de hemel van de H.maagd. Allah is groot!
In Lybië is het eveneens nog rommelen in de marge maar wordt hier minder over gezeurd wegens afgenomen belangstelling.

Dito voor Afghanistan waar de schijn wordt opgewekt dat het de goede kant opgaat. De dag dat de ‘vreemde troepen” er volledig weg zullen zijn zal de Taliban hun wraak vreselijk barbaars zijn! Koppensnellerij zal er schering en inslag worden.

Pakistan is reeds jaren vaste klant wat aanslagen en terrorisme betreft zodat men er van een aanslag min of meer niet meer wakker ligt, tenzij er meer dan 500 doden zijn. Wanneer ginds binnenkort de moesson regens aankomen en er enkele duizenden Pakistanen verzuipen kan het feest voor de ngo’s alhier weer beginnen om de kassa’s te spijzen door bedelarij en ander emo-gedoe onder het tonen van verzopen kientjes en hongerige Pakistani’s.

In Jemen zijn de baardapen ook onderling actief om de beste plaatsen te kunnen bemachtigen. Ook in dit exportland van terrorisme en het beramen van aanslagen op buitenlandse (westerse) doelwitten is de godsdienst van de vrede alom tegenwoordig. Allah zij geprezen!

Bij de zwarte medemens in Afrika is het een idem scenario, zeker waar de islam zijn stempel drukt of wil drukken. In Somalië is het zover gekomen dat de goedgelovige sullen van AZG er definitief de brui aan geven en hun biezen pakken, zo niet mag binnenkort hun laatste medewerker aldaar gekist worden. Dit is een véélzeggend teken aan de wand voor wat de realiteit in die contreien betreft. Een verloren continent!

Ondertussen blijft er maar verdacht volk uit hogergenoemde landen in de Schengen landen toekomen en worden we met de dag meer en meer vergiftigd door deze hersenloze mensensoort en dit nog steeds met de onverdroten hulp van onze linkse verraders en collaborateurs.

O wat is het toch mooi fijn om moslim te zijn.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat is het fijn om moslim te zijn! — 4 reacties

 1. Inderdaad is het fijn om moslim te zijn, ten minste toch als man.
  Zie link hierna, opgelet er is een schrijffout “frauen..in plaats van fauen..”

  http://www.katholisches.info/2013/08/16/islamische-fauenrechtlerin-fordert-christliche-sex-sklavinnen-fuer-moslems/
  Er is hier inderdaad een markt voor, en we kunnen al beginnen met het “leveren” van alle linkse en groene dames en andere feministen” die toch zo bezeten zijn van de multikul en van de islam.
  We zijn er dan vanaf, en we verdienen er nog wat aan!!

 2. Zou het mogelijk zijn om zichzelf de status van moslim aan te meten door enkele uitspraken (veel zijn er niet) van deze coole jongeren eigen te maken. Op het ogenblik dat je wordt lastig gevallen doe dan die paar islamitische uitroepen die zullen maken dat je gerespecteerd wordt. Zolang je je gedachtegoed blijft respecteren en de IJzerwake blijft bezoeken zie ik er geen probleem in

  • Haloô Jean Marie.
   “Enkele uitspraken” blijken een nooit stoppende waterval aan imperialistische én genocidaire intenties ter overheersing en islamitische suprematie te vertolken.
   En nu gij Tyteca, buig!

 3. Beste Senior,
  Zoals u terecht stelt, als AZG zijn biezen pakt is dat een teken aan de wand voor een ganse regio daar. Maar wij hadden bij Nageltjes AZG niet nodig om die conclusie te trekken. Dat hadden wij jaren geleden al gedaan om dat wij realist, en geen racist zijn. Het is te hopen dat bij de goedgelovigen, linkse en groene rakkers nu ook de ogen open gaan. Al durf ik dat te betwijfelen. Maar hopen mag hé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *