Echte nageltjes zijn op vele fronten actief.

Wanneer neutraliseren de Eu-burgers het machtsmisbruik van de ondemocratische en door niemand verkozen europese maffia? Morgen? Overmorgen? Binnen …-tig jaar? Nooit?
Een zwart, necrofiel, fascistisch en zo goed als nazistisch gordijn, is verticaal neergedaald over heel Europa. Hierna een ex-hoofdcommissaris de Amsterdamse politie aan het woord.

De moordenaars hebben sluiks en in het geniep de macht gegrepen via de openlijk beleden en nauwelijks verhulde dreiging van de islamieten en hun gesubsidieerde plaatsvervangende jihad-barende islam-tieten gehuld in boerka nikab en jilbab.

De islamitische invasie is niet alleen begonnen, ze is strategisch zo goed als voltooid, tenzij we met “z’ n allen” (cfr. Joop Riessen zie filmpje) simultaan wakker worden en het islamitisch gespuis democratisch maar ongenadig uit ons territorium verdrijven met de boodschap om nooit meer terug te keren!

Het spreekt voor zich dat ik de weledelachtbare heer gewezen politie-commissaris van A’dam de allerfijnste ‘streng’ nylon-koordjes toewens aan de galg. Zo kennen we onze maffia: met ‘n kanon schieten op een bewuste mug, maar telkens massaal in de broek doen (plassen en poepen) telkens als een islamitisch roofdier zijn bek open doet. Om te gapen, te plassen of tijdens zijn (of haar) islamitisch gevoeg te doen! Zijn tegenspeler bij het tv-programma Diederik Samson zit nu als minister in het Nederlandse kabinet Rutte!

en nu goed luisteren hé plisie

en nu goed luisteren hé plisie

Genoeg is genoeg. Te veel is teveel.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Echte nageltjes zijn op vele fronten actief. — 5 reacties

 1. Ik weet niet meer welke pipo het was maar het is echt gebeurd. De pipo in kwestie verklaarde op de 0000 radio ” ik stond op het perron te wachten op de trein, voor mij stond Gerolf Annemans. Ik dacht als de trein aankomt duw ik hem er onder “. Filip Dewinter heeft ook ervaring met doodsbedreigingen, die had ooit ook een pipo met geweer voor zijn neus staan. Waarom zou het in het liberale Nederland anders zijn? Met alle middelen, is het niet Lowie?

 2. Lucky 9,
  Ik kende het filmpje niet, maar ik heb het nu bekeken, en inderdaad, hij wil er de boodschappers met het slechte nieuws uitzetten, in plaats van diegenen die verantwoordelijk zijn voor alle ellende. Zijn uitspraken in dit filmpje zijn dan ook totaal in tegenspraak met de inhoud van zijn boek, waarin hij de problemen aankaart veroorzaakt door de misdaad maar ook de “krakers en de RARA” vermeld, en tevens de aandacht trekt op de “disfuncties” bij de politie, gerecht en uiteindelijk ook bij de politieke verantwoordelijken.
  Zijn uitlatingen over Wilders en de PVV, zijn totaal onbegrijpelijk, rekening gehouden met de inhoud van zijn boek.
  Wat is er hier gebeurd?? Waarom heeft hij zijn “kazak” gedraaid!!
  Chantage??? (met het IRT schandaal waarbij de voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie Van TRA nadien “verongelukt” is!!

  • Ik heb de originele uitzending bekeken en nadien het filmpje nog eens tientallen keren opnieuw . Eerlijk gezegd was ik in het begin ook ontzettend verontwaardigd en heb op Angeltjes ooit geschreven dat hij zou moeten vervolgd geweest zijn wegens het bagatelliseren van zware misdaden. Fortuyn (in 2002) en Van Gogh ( in 2004) waren op het ogenblik van de uitzending (in 2007) immers al jaren vermoord.

   Feit is dat deze uitspraak (Wilders mollen) de volgende verkiezingen het stemmenaantal van de Partij voor de Vrijheid ongetwijfeld mee heeft doen toenemen en niet zo’n klein beetje. Dat de Vlaamse onafhankelijkheid de Nva-er Siegfried Bracke volgens hemzelf geen stijve bezorgt is van een totaal andere klasse.

   De ware intenties van Riessen zullen waarschijnlijk nooit weten, maar één ding is zeker:
   We zijn “met z’n allen” helemaal géén nieuwe maatschappij aan het opbouwen. Deze maatschappij werd ons opgedrongen en opgelegd.

   Mijn tekstje wou mijn verontwaardiging hierover formuleren. Ik zet er nu ook het filmpje bij ter verduidelijking.

 3. Joop van Riessen heeft een boek geschreven :”In naam der wet – 40 jaar bij de Amsterdamse Politie”(=2007). Het bevat heel wat interessante gegevens, maar het belangrijkste staat er echter niet in, namelijk: de grenzen toe en waterdichte controles en alles wat maar een voet scheef zet, er onmiddellijk en definitief eruit. De grote kuis met de grove borstel dus. Momenteel komt de werking van de politie en het gerecht er immers op neer te dweilen met open kraan. In feite is de oplossing van het probleem dus heel eenvoudig, maar is er de sabotage op nationaal en supranationaal niveau, met de nefaste invloed van de Europese Unie, de Raad van Europa, de UNO..
  Het probleem is daarbij niet alleen de islam, maar ook de enorme immigratie en daarmee gepaard gaande de misdaad, en dan vooral de georganiseerde misdaad met de drughandel. Deze laatste is een sluipend gift dat de ganse maatschappij aantast en ondermijnt. Men onderschat nog te veel het “subversief karakter” van de drugs, die ook als wapen ingezet worden tegen onze westerse maatschappij.
  Het komt dan ook aan de bevolking toe een signaal te geven in het stemhokje, maar zoals gesteld in de inleidende zin van de bovenvermelde publicatie, is de kans daartoe zeer klein..!!
  En Joop van Riessen had ook wat vroeger mogen wakker worden.!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *