De Moordenaar werd geregulariseerd

We weten niet goed hoe we ernaar kunnen doorverwijzen daarom herbloggen we het artikel van onze favoriet Roeland vandaag. De reden hiervoor is dat blijkt dat de verantwoordelijke voor het vrij laten loslopen van de pedofiele moordenaar en seksmisdadiger Marc Dutroux, de dezelfde blijkt te zijn die de moordenaar van Aurore Ruyffelaere regulariseerde: minister Melchior Wathelet!
Deze minister van justitie werd destijds als dank voor bewezen “diensten” benoemd tot “rechter” bij het Euopees Hof in Luxemburg. Misschien staat U best even stil bij het feit dat zulke figuren nu Europese rechtspraak schrijven. Aan de vruchten kent men de boom of is het bij nepotisten omgekeerd? Het zoontje doet gewoon verder als zijn père.

Out-of-the-box

Andrei Grigoriev was recidivistische uitgewezene die door Wathelet middels regularisatie in het land werd gehouden

Uit goede ingelichte bron vernam het Vlaams Belang vandaag dat de Rus Andrei Grigoriev, die Aurore Ruyffelaere vermoordde nadat zij terugkwam van een avondje Gentse Feesten, door de Dienst Vreemdelingenzaken tot vijf maal toe het bevel had gekregen om het land te verlaten. Hij legde al die bevelen eenvoudig naast zich neer.

Bronnen binnen de DVZ bevestigen dat ondanks deze manifeste onwil, Andrei Grigoriev, die wetten en bevelen niet naleefde, toch door toenmalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Melchior Wathelet werd geregulariseerd.

Hiermee is nogmaals bewezen tot welke perverse effecten de lakse asielpolitiek van de voorbije jaren kan leiden. Het voldoende negeren van de bevelen om te vertrekken resulteert uiteindelijk in een beloning. Spontaan vertrekken wordt door de eigen bewindslieden belachelijk gemaakt.

Het Vlaams Belang heeft steeds bepleit dat illegalen zouden worden vastgehouden in gesloten centra tot het moment van hun effectieve uitwijzing. De symboolpolitiek van Maggie De Block en de mediapropaganda rond De Block maakt geen enkel essentieel verschil.

Verwijzend naar zware incidenten met illegalen uit het verleden, zoals de roofmoord op Joe Van Holsbeek, de moorden op Chantal Thierie (door Iraniër Kianoush Daraian) en Raul Simeon (Crisanto Pinkihan Attolba), of de poging tot moord door verschillende messteken op Kelly Hesters door Maen Al Yassin (deze illegaal pleegde een brutale moord op het Duitse meisje Melanie Dombrowski) stelt het Vlaams Belang dat niet iedere geregulariseerde illegaal een potentiële moordenaar is, maar wel dat het bewust negeren van onze wetten een aanwijzing is dat zulk een individu niet zomaar geldige papieren in zijn handen mag gestopt krijgen.

Ministers en staatssecretarissen die zomaar in het wilde weg regularisaties en papieren blijven uitdelen, dragen een grote verantwoordelijkheid voor de drama’s die voortvloeien uit genoemde misdaden.

h/t Roeland Van Walleghem

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Moordenaar werd geregulariseerd — 7 reacties

 1. Zoals Nageltjesvriend “de Mérode” schrijft: “zelfmoord kan aan iedereen overkomen”… doch is het toch eigenaardig dat er hier, in dit onland, toch reeds twee gevallen geweest zijn van zelfmoord in een streg-bewaakte cel.
  Telkens ging het over gansters die een schok door de bevolking jaagden éér zij gevat werden: Hamers zat ook in zo’n afgezonderde cel, en werd verhangen aangetroffen aan… de knop van een “chauffage-toestel”… amper 1,20 meter hoog !!!
  Die Russische schurk, (wiens éérste zelfmoordpoging mislukte) kon zich eveneens verhangen in zijn cel-met-regelmatige-controle… opgeknoopt…AAN wàt (?) èn MET wàt ???

  • Beste Fikken,
   Het deed mij ook onmiddellijk aan Hamers denken, ook hier zullen de nodige stinkende potjes gedekt blijven. Erger is het voor de familie van het slachtoffer die nooit antwoorden op hun vragen zullen krijgen. Wie of wat hier achter zit zullen we wel nooit weten, maar ’t is geen zuivere koffie.

 2. Zopas vernomen in de pers : moordenaar van Aurore heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel. Oef….daarmee is een vervelende assisenzaak voorkomen met nog meer “ambetante” vragen over wie hij werkelijk was en over hoe hij hier gekomen is en vooral gebleven!! De “broeders” en de “kameraden” van Gent kunnen opnieuw op beide oren slapen.
  Om de kwade tongen al bij voorbaat de mond te snoeren : een “zelfmoord” kan aan iedereen overkomen…!!!

 3. Wie iets anders zou verwachten van die nepotistische creaturen is ofwel naïef ofwel even misdadig bezig met parasitisme.
  Één pot nat zowel in de rode, groene, blauwe als oranje varkenstallen.
  Een hand geven aan dergelijke ‘onbetrouwbare’ creaturen is levensgevaarlijk daarom dat ik dat ook NOOIT zal doen.

 4. Overeenkomstig artikel 66 paragraaf 2 van het strafwetboek worden als daders van een misdaad of een wanbedrijf gestraft :
  -“zij die door enige daad tot de uitvoering zodanige hulp hebben verleend dat de misdaad of het wanbedrijf zonder hun bijstand niet had kunnen worden gepleegd”
  Uit het voorgaande artikel volgt dan ook dat belgische staat door de regularisatie van de dader die illegaal in het land was, actief heeft meegewerkt aan de moord. Indien de dader uitgewezen was, zoals het met alle illegalen zou moeten gebeuren , had deze moord nooit kunnen gepleegd geweest zijn. De belgische staat draagt hier dus een verpletterende en misdadige verantwoordelijkheid voor alle door vreemdelingen gepleegde misdrijven. Daar dit op grote schaal gebeurt en blijft gebeuren, en dit wetens willens, krijgt de belgische staat dan ook het karakter van een criminele organisatie.
  Het is dus wachten op een advocaat die dan de belgische staat, in hoofde van de minister van binnenlandse zaken en/of minister van justitie gaat mee dagvaarden als strafrechterlijke mededader van een door een vreemdeling gepleegd misdrijf, en zeker als deze vreemdeling al voor de zoveelste keer betrapt en opgepakt werd .
  Welke advocaat durft dit aan!!!
  Het is wel aan te raden dat dit gebeurt door een advocaat kort voor zijn pensioen, want het zal zijn laatste zaak zijn!!

 5. Melchior Wathelet, ofwel junior en senior. Junior is minister voor de CDH in de huidige poco-regering. Zijn vader had als politicus dermate veel blunders opgestapeld dat ze hem bevorderd hebben tot juge bij het E.H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *