De gristendemocraten Van Rampuy en pater Beke doen alsof hun neus bloedt.

Buitenlandse regeringen en media negeren de aanvallen op christenen. Zo verklaart het Egyptische Ministerie van Buitenlandse Zaken. Haloô gristendemocraten Van Rampuy en pater Beke. Medeplichtig aan genocide? Hoe goed voelen jullie zich in uw vel? De bleke Beke wordt hier voor de gelegenheid vervangen door een maoïst.  Als dat niet de nagel  op de kop is!

dont feed the monkees

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft buitenlandse regeringen en internationale media ervan beschuldigd om de recente aanvallen op christelijke gemeenschappen in Egypte te negeren en een verkeerde voorstelling te geven van de Al-Nahda Square en Rabaa Al-Adaweya Plein sit-ins als zijnde vreedzaam.

Het ministerie stelde ook dat het geweld dat zich het over hele land ontplooide na het opruimen van de sit-ins het “plan B” was de Moslim Broederschap voor ofwel het herwinnen van macht ofwel van de hele Egyptische huis naar beneden te halen samen met hen.”

In een verklaring in het Engels gepubliceerd op Donderdag maakte het ministerie duidelijk: “Na een overzicht te hebben verworven over de gewelddadige en gevaarlijke realiteit van de Rabaa en Nahda sit-ins, hebben een aantal buitenlandse regeringen en internationale media verkozen om de recente stijging van de moorden en aanslagen dat weerom gericht was tegen de christelijke gemeenschap in Egypte over het hoofd te zien. ”

Het ministerie wees erop dat de aanvallen op de Kerken plaatsgrepen over het hele grondgebied nadat de deelnemers aan de sit-ins in Caïro en Gizeh werden uiteen gedreven.

De verklaring precizeerde: “Bendes van Moslim [sic] Broederschap leden en hun aanhangers, op aandringen van extremistische predikers, bedreigen en en vallen de christenen van Egypte aan.”

Vanwege de recente internationale aandacht besteed aan de situatie in Egypte zei het ministerie , “het is slechts natuurlijk” voor de Egyptenaren om zich af te vragen “waarom buitenlandse regeringen en internationale media hebben besloten om de geïntensiveerde aanvallen op christelijke gemeenschap het Egypte uit hun gezichtsveld te sluiten.”

Het ministerie benadrukt: “De Rabaa en Nahda sit-ins waren niet uitsluitend vreedzame bijeenkomsten, en ze vormden een duidelijk gevaar voor de nationale veiligheid van Egypte.”

h/t dailynewsegypt.com
Vertaling: lucky9

voor wie graag bekijkt hoe moslims onder meer christelijke kerken in brand steken hier de beelden die men op de 0000 en VTM niet mag zien

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De gristendemocraten Van Rampuy en pater Beke doen alsof hun neus bloedt. — 1 reactie

  1. Dat wij met veel lafaards opgescheept zitten was reeds lang bekend maar dat het er zoveel zijn verbaast iedereen en de meeste zijn te vinden bij de cd&v, vld, spa én vooral bij groen.
    En maar achterlijke gewelddadige barbaarse moslims knuffelen.
    Die rekening zal ze voorgelegd worden op 25 mei 2014, wij zullen dan via internet iedereen en nogmaals laten aan herinneren wat de houding van lafaards en verraders was, is en zal zijn als ze daaraan een stem verknoeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *