Salaam aleikoem…

Voor de redactie is dit een filmpje zoals een ander. Niets is immers vergelijkbaar met de echte inhoud van de Koran, maar dit komt er wel redelijk dicht bij. Op algemene aanvraag dus (na Clint en E.J. Bron) deze personeelsadvertentie voor soennitische huurlingen. Gewenste capaciteiten: graag op een 4×4 staan en beschikken over een functionerende rechter wijsvinger. Meer moet dat niet zijn.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Salaam aleikoem… — 2 reacties

  1. @ Beste Walter,
    Wees er maar zeker van dat deze clip ook vertoond werd in “the White House”.
    Dan is het, met ons boerenverstand, toch niet te begrijpen dat de USA wil tussenkomen door… de rebellen te steunen met beschietingen, bombardementen, en kruisraketten af te vuren op de Syrische regeringstroepen. Grrrrrr.

  2. Bij het zien van deze achterlijke gekken stel ik mij voor de zoveelste keer de vraag, wat staat onze kinderen en kleinkinderen nog te wachten hier. Deze beelden mogen we zeker verwachten op de 0000, VTM, (k)anaal Z, enz….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *