Wereldoorlog 3?

De moslim Obama rolt inmiddels zijn soennitische spierballen. Het is kantje boordje. Wordt hij een oorlogsmisdadiger of wordt hij dat niet? Het is de hoogste tijd dat het Amerikaanse congres drastisch ingrijpt. Liever gisteren dan morgen!

Amerika noch de rest van de beschaafde wereld kan zich immers een nutteloze WO3 veroorloven. Tenzij dat dit de bedoeling is natuurlijk.

Tevergeefs stel ik me reeds lang de vraag waarom een beschaafd en christelijk land als de VS een moslim tot president kon verkiezen én herverkiezen. Is het domheid of kwaadaardigheid? Beide misschien?

Op de lange duur zou je gaan geloven in de hier en daar absurde deducties van http://www.stopthecrime.net/
Wat ze daar vertellen is voor een groot deel pure fantasie en debiele nonsens. De klimaathype is uiteraard een hoax en kraantjeswater is aantoonbaar veel gezonder dan flesjeswater. Maar toch wringt er iets. In elke hoop fictie of leugens schuilt ergens een waarheid. En daar ben ik bang voor.

Een derde wereldoorlog zou inderdaad de overbevolking van deze planeet drastisch reduceren en in de hoofden van enkele debiele boven ons gestelde bilderbergers wel een oplossing kunnen lijken. De crux is dat dit clubje gedegenereerde pseudo-intellectuele machtsgeile oligarchen geen enkele binding heeft met de realiteit. Dit maakt de ontwikkeling van een door hen uitgedokterd rampscenario tastbaar mogelijk.

Punt is dat de oplossing vooropgesteld door ‘stopthecrime’ geen aarde aan de dijk brengt. Informatie kan het nooit halen op desinformatie. De curve van Gauss weet je wel. Derhalve is revolutie het enig mogelijke alternatief en niet langzame bewustwording door informatie.

Ik vrees overigens dat een vreedzame revolutie geen kans meer maakt. Sommige politiek incorrecte sites maken nu reeds gewag van de Rubicon die werd overgestoken. Voor het eerst in mijn leven hoop ik dat de Russen het gezond verstand zullen terug brengen respectievelijk exporteren naar de VS en Europa. Nooit had ik dit kunnen dromen! De USSR is op een halve eeuw tijd van plaats verwisseld en is de EUSSR geworden.

Ik vrees echter dat de laattijdige bewustwording van de socialistische kapo Schultz weinig aarde aan de dijk zal brengen. Nu een wereldwijd militair conflict dreigt is het flauw om nu pas de zogenaamde Europese gedachte af te schrijven bij gebrek aan steun van de Europese burgers.

Dat had hij maar moeten bedenken alvorens hij en zijn groene en liberale kompanen het lont in het islamitische kruitvat vuur deden vatten. Hij kan net als Obama misschien morgen al beschouwd worden als een vulgaire oorlogsmisdadiger.

Natuurlijk lopen we nu vooruit op de feiten maar hé waarvoor dienen Nageltjes met koppen anders?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wereldoorlog 3? — 8 reacties

 1. In bijlage een scenario wat het nakende militair optreden betreft tegen Syrië en het verband met het ineenstorten van het ganse financiëel systeem. Het is een hypothese, maar niet uit te sluiten in één of andere vorm. http://pit-hinterdenkulissen.blogspot.de/2013/08/am-vorabend.html

  Assad heeft intussen ook al aangekondigd dat Syrië de wereld zal verbazen…in geval van een aanval met vliegtuigen en met raketten afgevuurd van op schepen.
  Mogelijk gaat het hier om de inzet van “kamikaze” piloten tegen deze USA schepen en luchtmachtbasissen van waarop de luchtaanvallen worden uitgevoerd.(en dit naar analogie met de zelfmoordterroristen die zich opblazen).

 2. Wereldoorlog III is begonnen op NINE ELEVEN TWEEDUIZENDENEEN 09-11-2001.
  De “ouverture” mag toegeschreven worden aan de saoedier bin laden, de enige goede daad (DE ENIGE GOEDE DAAD) door moslimbroeder HUSSEIN barack, de door middel van fraude en vreemdelingen verkozen president, is het neutraliseren van deze soldaat van de islam(ieten).
  Hoewel, de moslimbroeder kon niet anders want toen stond hij nog niet zo sterk omdat zijn broeders (moslimbroeders) infiltranten nog niet geplaatst waren in zijn staf.
  Nu gaat moslimbroeder HUSSEIN barack assad zo goed als zeker vleugellam maken om zo een sitting duck te zijn voor de terroristen, denken we aan het scenario lybië is het dus plausibel dat de moslimbroeder enkel en alleen uit is op een overwinning van terroristen en ander gespuis die op hun beurt uit zijn op een sharia staat zoals overal in het midden oosten waar de opstanden begonnen zijn.
  Moslimbroeder HUSSEIN barack’s ware bedoelingen worden stuk bij stuk blootgelegd op http://www.barenakedislam.com/ en geen enkele media die ook maar iets overneemt van deze UITSTEKENDE blog, niet moeilijk we weten allemaal waarom, zal het dus niet uitleggen voor de elfendertigste keer.
  Ik twijfel er geen seconde aan dat de islam(ieten) hun oorlog voeren op mondiale schaal, het is OVERAL in ALLE werelddelen OORLOG met islam(ieten), het duidelijkst in afrika waar ze hun bedoelingen niet verbergen noch verhullen.
  In de Vrije Westerse Wereld kunnen ze (nog) niet met grootse aanvallen op machtscentra beginnen, hun logistiek is daarvoor nog niet toereikend maar hun tactiek kan zo uit Sun Tzu’s boek gehaald worden, let wel ik heb het over de oorlogsstrategie.
  De oorlog winnen en de vijand verslaan kan op vele manieren en ook de vrouwen doen daar aan mee door het wapen van de nataliteit te gebruiken, wie denkt daar win je geen oorlog mee is DOM, LOMP, ONNADENKEND en weet geen mallemoer af van demografie.
  De strategie van de islam(ieten) om deze ALLESBEPALENDE oorlog te winnen wordt uitgevoerd op lange termijn: TIJD (die hebben ze), nataliteit, infiltranten, verraders, voldoende manschappen en geduld, geduld want de islam(ieten) weten dat er ALTIJD verraders zijn die de deur gaan opendoen ipv dicht.
  Wie nog vraagtekens plaatst of de derde wereldoorlog ja dan nee begonnen is/bezig moet meer bekijken dan het plaatje midden oosten.
  De meeste lieden maken nog steeds de fout een oorlog te associëren met “wapengekletter”, bombardementen, artilleriegeschut én de gevechtsgroepen op het veld…FORGET IT it is history, de guerrilla tactiek heeft het gehaald, kleine groepen die komen, aanvallen en weg zijn, precies wat de “jongeren” in alle grootsteden van Het Vrije Westen doen, angst én terreur : HET wapen van de guerrilla, onverwachts toeslaan…altijd…overal, meer heb je niet nodig om grote groepen bevolking te destabiliseren.

  • Een reden te meer om nu asap te beginnen met ALLE MOSLIMS te verdrijven uit Europa, hulp van de EU misdadigers moeten we niet verwachten, creaturen zoals die vanRAMPay zit liever met teroristen aan tafel en geeft ze ons geld, van verraad gesproken, genoeg om die vent voor een rechtbank te slepen.

 3. De olieprijs is al aan het stijgen, en als Iran de straat van Hormuz afsluit en Egypte ook nog het Suezkanaal.. dan zullen we dit voelen in de portefeuille..!! Bovendien kan Rusland de gastoevoer naar Europa verminderen bvb onder de mom van een of ander technisch probleem… Dit maakt duidelijk hoe kwetsbaar Europa is op het gebied van de energie bevoorrading. Stijgende olie- en gasprijzen willen ook zeggen stijgende inflatiecijfers, die de recessie in Europa nog alleen maar erger kunnen maken. We zitten hier al met immense schuldbergen en overheidstekorten die geen enkele maatregel mogelijk maken om een verergering van de crisis aan te pakken.
  Dit alles nog onafgezien van de mogelijke bevoorradingsproblemen, zoals we die gekend hebben in het najaar van 1973.(en dit dan opnieuw juist voor de herfst en winterperiode).
  Van de “islam 5de colonne” in Europa spreken we nog niet.
  Het voorgaande illustreert de misdadige verantwoordelijkheid van de leiders van de respectievelijke europese landen die mee in dit oorlogsavontuur stappen. Wij zijn failliet, en hebben bij manier van spreken geen “geroesterde nagel” meer om aan onze k… te krabben, maar men stort zich dan in een gevaarlijk en kostelijk avontuur waarvan de gevolgen niet te overzien zijn voor (west)Europa.
  Dit kan alleen maar slecht aflopen..!!!

 4. Het staat nu wel zo goed als vast het gebruik van gifgas een False Flag operatie was of gewoon gepleegd werd door de soennitische terroristen.
  Op een zogenaamde spoedtop (van wat?) in de hoofdstad van Jordanië beslisten militairen over het ontketenen van een oorlog: Martin Dempsey van de Amerikaanse generale staf en hoge legerleiding uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Duitsland en Canada dat er zou ingegrepen worden. Nog schandaliger is dat Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije en Jordanië mee aan tafel zaten!!!!

  De enige verklaring hiervoor is te vinden in het feit dat Baracq Hoessein Obama die oorlog wil doordrukken, want zonder zijn goedkeuring gebeurt er helemaal niets. Deze misdadige moslim speelt nu verdorie met de wereldvrede.

  En zoals te verwachten en te vrezen viel trappen de onnozele Europeanen weeral in de vuile valkuil van de islamitische veinzing of Takiyya en kan de misdadiger Obama daardoor zijn handen in onschuld wassen. Hij besliste zogezegd niet alleen maar samen mét Turkije én 2 oliestaten die met het conflict niets te maken hebben behalve dat zij de soennitische islam willen opleggen in een land dat daar geen lust toe heeft.Schandalig gewoon!

  Het scenario van Sarajevo waarvoor de Belg Willy Claes verantwoordelijk is wordt hier vetjes en langdurig voorbereid overgedaan. Ongelooflijk!

 5. Als we zo zeker zijn dat die Bilderbergmisdaadorganisatie zo een macht heeft op de wereldbevolking waarom schakelen we die Bilderbergmisdaadorganisatie dan niet uit? We kennen toch de deelnemers. Velen van dat zootje criminelen hebben géén hersens dus laten we ze uit hun hok lokken en opruimen, groot wereldprobleem opgelost.

 6. Men mag het beruchte rapport van Iron Mountain niet uit het oog verliezen, waarbij o.a. gesteld werd dat oorlog het middel is om veranderingen door te voeren of om problemen op te lossen. Deze laatste zijn er meer dan voldoende.. met een gans financiëel systeem dat op instorten staat, met schuldbergen waarvan de bedragen onuitspreekbaar zijn, met werkloosheidcijfers om achterover te vallen, en niet te vergeten : de immigratieproblemen met de islam op kop.
  Een belangrijke indicator dat er iets op til is, is de stijgende goudprijs, ondanks de verwoede pogingen van de westerse centrale banken om deze goudprijs via manipulaties te drukken.
  Hoop niet op het Amerikaanse Congres..dat opnieuw geconfronteerd wordt met de problematiek van het “schuldplafond…”..
  Inzake de verkiezing van Obama is het belangrijk te weten dat ruim 50 miljoen Amerikanen leven van “food stamps”, en bovendien wil Obama nog 10 miljoen illegalen regulariseren, aan wie nu al bepaalde rechten werden toegekend!!!
  Ik verwijs opnieuw naar de woorden van Ron Paul : “pure democracy is dangerous when it’s purchased”.
  Het is hetzelfde systeem als bij ons waar stemmen worden gekocht bij een autochtoon en allochtoon profitariaat, in ruil voor allerlei voordelen. Hier gaat het dan uiteindelijk om de macht van het getal.

 7. Het feit dat er in Amerika een moslim president verkozen èn HERverkozen werd is m.i. te wijten aan de simpele goedgelovigheid van het gros der kiezers. Deze zijn O zo beinvloed en bespeelbaar als kleine kindjes. Beloof ze een ijsje en ze doen wat je wil! Obama is een gewiektst en doorwinterd spreker met tekstschrijvers om zich heen die de “volks psychologie” goed onder de knie hebben. Hoe het mogelijk is en blijft dat vele (te veel) Amerikanen bij verkiezingen of rampen de bullshit die dan uitgebraakt wordt blijven geloven is mij een raadsel. Is het de laaggeschooldheid en de daarbijhorende flinkse obesitas die bij deze bevolkingsgroep alle realiteitszin onderdrukt?
  Amerika dat eens de grote en sterke broer was is nu eerder een meeloper aan het worden die gebukt gaat onder een enorme schuldenlast en werkeloosheid die zijn weerga niet kent. De bemoeizucht in conflicten die eerder een plaatselijke bedoening zijn
  hebben hun al ontzettend veel geld gekost en imago schade toegebracht.
  Om van de vele en vooral nutteloze doden en gesneuvelde jonge soldaten nog maar te zwijgen. Nu dreigen ze weer in de shit
  te verzeilen met de Syrië gifpil en ook bepaalde westerse landen mee in het bad te trekken. Na hun Irak avontuur staat er er Syrië debâcle voor de deur. Mensen toch..blijf daar weg!!!! Laat die hufters zelf hun stallen uitmesten, ooit worden ze het toch beu. Echter een is een grote maar…in feite is het om de petroleum te doen die in de grond zit. Het zwarte goud primeert boven alles, zelfs boven de mens.
  Waar blijft nu de grote Toerkse blaffer Erdogan om Assad de levieten te lezen en de V.A.R en al die andere Islambroeders om hun ongenoegen te uiten en eventueel zelf in te grijpen?
  Neen hoor, laat die domme Amerikaanse leiders en hun even domme westerse soortgenoten de shit maar opkuisen. Voor deze Arabs is het goedkoop en kunnen ze rustig verder hun veroveringstocht naar het Westen verderzetten. Wat baten kaars en bril als……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *