Syrië, wie controleert de controleurs?

Moammar Mohammed al-Qadhafi was een moslim en een bedoeïen en dus een nomadische Arabische woestijnbewoner. Zijn voorouders waren zonder de minste twijfel slavendrijvers die mee hielpen de Romeinse cultuur in Noord-Afrika te vernietigen zonder er iets voor in de plaats te stellen. Dat is de normale “modus operandi” van de imperialistische ideologie islam, die zichzelf van religiositeit bedient als alibi voor haar veroveringen, invallen en rooftochten.

De islamitische doctrine vindt jihad (*) een heilige plicht. Terreur-aanvallen op niet-moslim territorium is een vorm van uitvoering ervan. Daarom was Qadhafi én moordenaar, én staatshoofd van Libië, én terrorist én een goede moslim.

Qadhafi was echter ook de eerste Arabische leider die openlijk de islamitische “hijra”* openbaarde als wapen tegen het Westen. In de Arabische moslimtraditie van takiyya* was dit ongehoord!

Omdat zijn bedreiging de bewustmaking van de publieke opinie in Europa zou kunnen aanzwengelen en haar aanzetten om de eigen overheden te verplichten de moslim immigratie te stoppen of terug te schroeven, werd hij hierdoor op zijn eentje een gevaar voor de verdere ontplooiing van deze islamitische strategie die geheim wordt gehouden en uitgevoerd met leugens.

Hij had bovendien Al Quaida, dat gesticht werd door de Saoedi’s en gefinancierd wordt door Saoedi-Arabië en enkele emiraten aan de golf ter destabilisering elders om hun eigen theocratieën lokaal overeind te kunnen houden, openlijk veroordeeld voor de aanslagen op 9/11 in 2001.

Deze combinatie bezegelde zijn lot.

Daarom werd hij aangevallen van binnen de Arabische wereld met raids uitgevoerd door soennitische milities op “gazwa”*. De voorbereiding of “idad”* duurde enkele jaren en de genadeslag werd gegeven door de westerse interventie onder leiding van de Amerikanen maar op aanstoken van Frankrijk en vooral van de Europese oliemaatschappijen Total, Shell, en BP die gechanteerd werden door de Arabische theocratieën en hun belangen bedreigd wisten. Het was deze interventie die de moord op hem in 2011 mogelijk maakte.

Ook het conflict in Syrië heeft te maken met “energie”, de soennitische olieproducerende golfstaten en de moslimpraktijk van jihad.

Nu in het noorden van Irak een Koerdisch autonoom gebied is ontstaan kan Russisch gas uit Azerbeidzjan via een pipeline over het grondgebied van het sjiitische Iran over Irak Syrië en de Middellandse zee en mogelijkerwijze zelfs Israël bereiken.

Dat stoort de soennitische monarchen en oliesjeiks én alle grote oliemaatschappijen waaronder ook en vooral de Amerikaanse uitermate. Dus moest Syrië gedestabiliseerd worden en het regime van Assad vervangen.

Het scenario dat in Libië werd gebruikt wordt opnieuw gebruikt. Qadhafi zou op zijn eigen volk geschoten hebben en Assad nu ook. Ook één grove leugen natuurlijk en een schandalige inmenging in de binnenlandse aangelegenheden ja, erger nog, het saboteren van het legitiem verweer tegen terroristische activiteiten uitgevoerd door buitenlandse soennitische jihadisten, wat de steun van de sjiitische Hezbollah aan Assad verklaart. Nu de soennitische moslimbroeder Obama in het land van de farao’s het zand geproefd heeft, wil hij in Syrië scoren.

Sinds de interventie in Kosovo onder Clinton heeft de Navo alle legitimiteit verloren en wordt gegijzeld door de islamofiele agenten van de NWO, de islamofiele Amerikaanse regering van de moslimbroeder Obama en de Opec.

Het in de maak zijnde leugenachtige bewijs dat het gifgas in Damascus afkomstig was van het Syrische regime zal als schandvlek op onze beschaving blijven kleven als een stinkend bewijs van corruptie en immorele afpersing.

Hoe kunnen anders de Amerikaanse vice-president Joe Bidden en de secretaris-generaal van de Navo Rasmussen dat nu al zo stellig toeteren zonder het minste spoor van tastbaar bewijs? Stel dat zo een bewijs over zulke eenmalige gebeurtenis zou kunnen geleverd worden, uiteraard. Quod non! Hebben zij een speciaal intercontinentaal werkend reukorgaan of zo? Het zaakje stinkt naar leugens en fabricage op zijn islamitisch. zie bvb http://de-bron.org/content/nieuws-van-morgen-monteren

Wij zijn niet meer verwonderd want nadat de Bosnische Serviërs de schuld kregen toegeschoven voor een islamitische aanslag in Sarajevo en zeker nadat bleek dat Sadam Hoessein helemaal geen massavernietigingswapens had, zijn we veel kritischer geworden over bewijsvoeringen. De beweringen over de inhoud van de potjes die de controleurs van de VN vandaag verzamelden in Syrië voor onderzoek zullen daar niets aan kunnen wijzigen.

* (zie http://nageltjes.be/wp/?p=2558)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Syrië, wie controleert de controleurs? — 3 reacties

 1. GODVERDOMME een reactie bijna een pagina lang…verkeerde toets alles weg.
  Heb echt de fut niet meer om te pogen reconstrueren.
  Wil wel opmerken dat je Lockerbie en de lybiërs die er bij betrokken waren bent vergeten, niet uitsluiten dat dit ook een grote rol heeft gespeeld bij de val van khadafi.
  Dit pen ik ook nog: overal waar de arabische opstanden begonnen zijn heeft moslimbroeder HUSSEIN steun, de minderheden lees de Katholieken worden vermoord en vervolgd, moslimbroeder HUSSEIN barack heeft geen krimp hij keurt het mijn inziens zelfs goed, zie egyte waar hij zijn (moslim)broeders steunt.
  Wat moet men eigenlijk verwachten van een (door fraude en vreemdelingen verkozen) president die zijn eigen ambassadeur en medewerkers laat lynchen door een uitzinnege massa islamieten en ALLE HULP OM STEUN NEGEERT…
  Lees op http://www.barenakedislam.com/ het volgende artikel http://www.barenakedislam.com/2013/08/29/unconfirmed-egypt-will-not-allow-u-s-warships-to-pass-through-the-suez-canal-to-attack-syria/
  Tja de moslimbroeder zal niet blij zijn en zeker dat dit vertraging heeft in zijn plannen om de terroristen te helpen.
  jammer dat ik mijn tekst verdwenen zag want het lijkt nu niet samenhangend…maar goed de essentie staat erin

  • Trucker de reactiemodule is alleen bedoeld op korte reacties te geven. Langere worden best elders geschreven en daarna geplakt.
   Ik schreef dat Qadhafi een moordenaar en een terrorist was, Lockerbie uiteraard inbegrepen
   Ik sluit helemaal niet uit dat dit als argument gebruikt werd om de navo-inval in Libië te rechtvaardigen.
   Maar in feite stond Lockerbie niet meer in oorzakelijk verband met de soennitische inval in zijn land startend vanaf 2004 noch met zijn dood in 2011.
   Lockerbie was de reactie van deze moslim terrorist in 1988 op de Amerikaanse bombardementen van 1986 die op hun beurt veroorzaakt waren door de dodelijke aanslag op een Berlijnse discotheek in 1984 met de dood van veel Amerikaanse militairen tot gevolg. Eerst nam men de beslissing op basis van de echte gronden en daar werd de motivatie geformuleerd.
   Reagan reageerde uit afkeer voor het islamitisch terrorisme van Qadhafi, Obama reageert nu als een soenniet. Cameron als een islamofiele idioot.
   http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/6006-should-the-british-government-and-our-troops-intervene-in-syria komt kort bij mijn analyse wat de gevolgen betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *