“Onze” jongens in Syrië

Deze idioten filmen hun eigen misdaad. Let op de benaming van oorsprong en hun gebrabbel!

Hier nog enkele heldendaden van het “vrije” (sic) Syrische leger:
http://www.prochan.com/view?p=9ac_1371837200

De redactie bespaart U de massa nog véél schokkender beelden die beschikbaar zijn, reken maar! Hebben Obama, Cameron, Hollande en Rasmussen (van de Navo) nu al ruim een jaar hun ogen in hun broekspijpen verstopt? De stuitende arrogantie van de echte misdadigers die Syrië binnen vielen, ligt zo maar voor het grijpen op de sociale media omwille van het macho-arabisch en exhibitionistisch ego van deze moslim-beesten. Het is duidelijk dat er hier iets niet klopt. Wat is de bedoeling van het Syrisch conflict? “Onze” (en andere) jongens “ervaring” laten opdoen?!? Waarvoor? Waarin? Met welk doel?

Het is de hoogste tijd dat de herinvoering van de doodstraf voor oorlogsmisdadigers buiten ons  grondgebied terug bespreekbaar wordt gemaakt. Een beschaafd land mag en kan de aanwezigheid van zulke monsters op haar eigen grondgebied niet dulden.

Obama zou overigens persona non grata moeten verklaard worden op het hele Europese grondgebied. Likoed Nederland vat de actuele situatie perfect samen: “Obama wil luchtsteun geven aan de soennieten van Al-Qaida.” Gekker kan haast niet. Wie had dit ooit durven dromen? En, belangrijk wie betaalt dit allemaal? En, nog belangrijker, wie gaat hier uiteindelijk het meest voor opdraaien? Niet de ‘amerikanen’ die leven van voedselbonnen, dat is zeker!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Onze” jongens in Syrië — 8 reacties

 1. Dat de linkse meute dit mensen noemen begrijp ik niet voor mij zijn dat beesten, en dan beesten van de ergste soort. Dat staat onze kleinkinderen ook te wachten, ik mag er niet aan denken.

 2. Wie de situatie zoveel mogelijk volgt, iets wat ik uiteraard doe, weet intussen wel dat het GROOTSTE GEVAAR komt van die moslimbende die zich verkopen als moslimbroeders, broeders in moorden en geweld plegen op onschuldige burgers.

  • Nu noemt men ze moslimbroeders, destijds in de Afrikaanse landen waren het krijgsheren, maar net zo goed allemaal moordenaars.

 3. @Walter,
  Inderdaad! De geallieerden hebben ons in 45′ van het nazi juk verlost maar dit was zoals ge opmerkt niet vergelijkbaar met de situaties heden ten dage.Europa en grote delen in Afrika werden bezet door de Duitsers die erop uit waren om hun idealen te verwezenlijken. Over die periode kunnen nog vele boeken vol geschreven worden. Ik stel me echter nog steeds de vraag (alhoewel de geschiedenis het laat vermoeden) hoe het toen mogelijk was dat één land erin slaagde om de rest van Europa in de luren te leggen en het te bezetten. Dat men toen gewoon den Dolf zijn gang liet begaan tot wanneer zijn soldaten aan onze voordeur stonden. Zoals gezegd heeft die historie met de huidige conflicten in de Arabische landen geen enkele vergelijking. Syriê, Libiê, Irak en Afghanistan zijn zuivere interne conflicten tussen bevolkingsgroepen die wel eenzelfde God aanroepen om hun wandaden te steunen maar verder mekaars adem niet kunnen ruiken.
  Van gebiedsuitbreiding is er geen sprake en vormde dus ook geen bedreiging voor West-Europa en nog minder voor de V.S.
  Door de bemoeizucht van vooral de wapenindustrie en hun lobby werk zijn deze interne conflicten uitgegroeid tot een wereldprobleem.
  Alles wat er door de westerse inmenging werd bereikt is negatief.
  De instabiliteit in die regio’s en de de vlucht naar het Westen van die zanbakbewoners is het resultaat. Vergeten we niet dat de Assad en wijlen Omar Kadaffi en S.Hoesein door Oost èn West flink van wapentuig werden voorzien in ruil voor olie. Toen die creaturen er aan de macht waren was er een zekere stabiliteit in die landen omdat enige oppositie niet werd geduld. Kijk naar wat er in Egypte gebeurde na de val van Moebarak..chaos troef! Wanneer we de resultaten van de zogezegde Arabische lente op een rijtje zetten en resultaat hiervan onder ogen nemen is de conclusie totaal negatief en is het nog vele malen erger geworden dan het ooit was. Daarom ook is het m.i. totaal zinloos om in te grijpen in Syriê. Het zijn allemaal kosten op het sterfhuis. Wij kunnen die fanatiekelingen geen democratie (of wat daar onder verstaan wordt) bijbrengen. Hun genen en dna zijn daar in de verste verte nog niet rijp voor. Zolang ze die barbaarse profeet en hun waanzinnige Allah op het hoofdpodium blijven zetten en hun leven op deze waanzinnige religie afstemmen is het ginds dweilen met de kraan open. Wie dàt nu nog niet gesnopen heeft is oliedom! Het grootste geluk dat de arabs zal overkomen is de dag dat alle olie opgepompt is en de bronnen droog staan. Geen Allah of profeet aanroeping zal hen dan nog baten. Maar misschien zitten ze tegen die tijd allemaal al in onze voor en achtertuin.

  • Senior,
   Zoals u schrijft en ik ook reeds dikwijls geschreven heb, wij hebben daar NIETS verloren, ze staan gelijk bavianen op allah te roepen, wel, dat dien allah ze nu ook maar gaat helpen, het zal sowieso een zeer zwarte lente worden voor die onderontwikkelde achterlijke gewelddadige barbaren een zootje wat de linkse meute zo graag knuffelt en pampert. Waarom sturen we die linkse parasieten niet naar ginder? Daar kunnen ze zich uitleven en feesten met hun vriendjes, een zootje wat NOOIT onze vriendjes zal worden, vroeger niet nu niet en nooit niet want wij zitten met islamofobie én mosimofobie op ons lijf.
   Laat dat moslimzootje het zich maar opsoppen intern, wij westerlingen hebben daar niets te zoeken, hetgeen wij wél moeten doen is starten met al die moslims die hier ons leven verpesten terug te sturen zodat ze ginder kunnen helpen in de wederopbouw van hun land onder de prachtige sharia, iets uitgevonden door perverse baardapen in soepjurken zonder onderbroek.

  • Beste Senior,
   Ik ben het volmondig eens met uw reactie, en het heeft inderdaad geen zin om bij de zandstuivers gaan in te grijpen. Maar zien de volksverraders dat ook zo?

 4. We mogen natuurlijk niet vergeten dat ook de Amerikanen samen met Engelsen, Canadezen, Polen , enz… ons in 1945 zijn komen bevrijden van den Dolf. De situatie van toen en nu is natuurlijk niet vergelijkbaar. Maar het is een vaste in de geschiedenis dat (bijna) elke Amerikaanse president ZIJN oorlog heeft gehad.

 5. Een flinke streep door zijn rekening kreeg de Britse meeloper Cameron van de oppositie en ook uit eigen rangen. De wakkeren van geest aldaar willen geen tweede Irak avontuur aan hun rekker gelapt krijgen dat gestoeld was op leugens en bedrog. In Syrië is het nog andere koek en daar willen ze nog minder een stukje van proeven.
  Een deuk in de hoge borst van Cameron die graag met al quaida en die Franse linkse oetlul wou uitpakken. Cameron kan zijn oorlog ambitie op zijn buik schrijven. Ook in Amerika kan Houssein Oquaida op weinig steun van de doorsnee Amerikaan rekenen om zich in een volgende Arabische mesthoop te wentelen. Ook daar is men de leugens en de manipulaties van de Buch regering niet vergeten om in Irak de grote Jan te gaan spelen terwijl men in Afghanistan nog vollop met de taliban op zijn nek zat. Nutteloze gesneuvelde jonge mensenlevens,een mega kostenplaatje van al dat wapengekletter, maar vooral een invasie van ongeletterde en fanatieke profeet aanbidders naar onze contreiën die gans onze levensstijl en cultuur aan het ontwrichten zijn.
  Ook een domper op de stoere retoriek van de blauwe totentrekker Verafstoot die reeds enige tijd op zijn stoel in het E.U. parlement stond te roepen en te molenwieken dat er dringend en zonder dralen militair moest ingegrepen worden in Syriê om de sukkelaars aldaar die over geen wapens beschikten te ontzetten en Assad in de vergeetput te werpen. Na het njet van de Britse oppositie is de blauwe dracula ook wat getemperd in zijn uitspraak en is hij al tevreden met een no-Fly zone boven Syriê. Guy de la tourette is zo goed op de hoogte van de schermutselingen aldaar dat hij denkt dat de strijd er in de lucht gevoerd wordt en niet op de grond tussen de reeds kapotgeschoten steden. Velen zijn (tot nog toe!) tot het besef gekomen dat Syrië zelf voor de oplossing zal moeten zorgen. Zolang er daar hersenloze groepen rondlopen die mekaar het licht van de zon niet gunnen zal de ellende voortduren of tot ze het beu worden om alle dagen met bazooka’s en mortieren rond te zeulen. Baai de wee…wat die gasbommen betreft…wie heeft die ooit geleverd? waar komen die vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *