De waarheid over gas en Syrië.

Ja ik heb zeker een uitleg voor het gedrag van John Kerry en Obama.

De verkiezing en herverkiezing van Obama werd gefinancierd door soennitische Arabieren uit het Arabisch schiereiland. De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry staat te liegen als een betrapte kleuter terwijl de waarheid over wie het gebruikte gifgas produceerde en lanceerde al dagen bekend is voor wie het wou weten: De soennitische terroristen en invallers die het grondgebied van Syrië kwamen schenden om oorlog te voeren en die vuile oorlog voor te stellen als binnenlands.

De bewijzen dat zij het waren die gifgas gebruikten net op het moment dat waarnemers van de VN in Syrië aangekomen waren zijn verpletterend en spreken boekdelen. Maar Kerry moet de waarheid verzwijgen van zijn baasje, de moslimbroeder Obama, en zich gedragen als een Amerikaanse ‘Comical Ali’ door inversie te plegen: de waarheid wordt zo leugen en de leugen wordt waarheid. Ook in de binnenlandse politiek wordt deze methode maar al te vaak gebruikt.

Terug ernstig. Nu in het noorden van Irak een Koerdisch autonoom gebied is ontstaan, kan Russisch gas uit Azerbeidzjan via een pipeline ongehinderd over het grondgebied van het sjiitische Iran over Irak, Syrië en de Middellandse zee bereiken. Dit zou een grote Russische doorbraak betekenen op de energiemarkt.

Dat stoort de soennitische monarchen en oliesjeiks én alle grote oliemaatschappijen waaronder ook de Franse en vooral de Amerikaanse, enorm. Dus moet Syrië gedestabiliseerd worden en het regime van Assad vervangen worden door een soennitisch regime.

In Barack Hussein Obama zijn administratie en ook in die van Franske Hollande bevinden zich genoeg islamofiele idioten en soennitische leugenaars om dit spelletje nog decennia lang vol te houden. De pipeline mag er niet komen al kost het miljoenen mensenlevens.

De geldstroom mag zich onder geen enkele voorwaarde verplaatsen (zelfs niet gedeeltelijk) naar het noordelijk deel van het Midden Oosten (onder Turkije). Dat zou immers aldaar veel meer welvaart kunnen brengen voor de lokale bevolkingen die in de golfstaten tot nu toe op miraculeuze wijze ontbreekt, wat dan weer op zijn beurt de autochtone bevolking aldaar een”beetje” kwaad zou kunnen maken.

De zich nog dieper bevindende oorzaak is dat Syrië, Libanon, het min of meer vrije deel van Koerdistan en ook de al dan niet seculiere sjiieten uit Iran nog liever doodvallen dan een cent smeergeld te betalen aan westerse beroepspolitiekers. Al het overige is gewoon een kwestie van de puntjes te verbinden met lijnen.

Reken maar dat dit er niet ver naast zit! Hier al een richtinggevend voorproefje van Elsevier.
Het is met onze vaderlandse media toch al ver gekomen als “De Standaard” gewoon doorgaat oorlog te stoken en op te roepen om in Syrië oorlogsmisdaden te gaan plegen. Daarmee benadert dit dagblad redelijk dicht het niveau van de vooroorlogse “Völkische Beobachter” van de nationaalsocialisten in het Duitsland voor 1939.

Morgen of na het weekeinde breng ik verslag uit over wat reeds bekend was vorige dinsdag 27 augustus 2013, maar niet mochten weten van onze media.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De waarheid over gas en Syrië. — 4 reacties

 1. Vandaag zondag is Dag Des Heeren wil zeggen dat ik als goede Katholiek (tot spijt van wie het benijd) zo weinig mogelijk doe en al helemaal niet tweemaal hetzelfde.
  Zal dus mijn reactie die ik heb geplaatst op http://ejbron.wordpress.com/ kopiëren en plakken.

  Dit zou best wel eens de reden kunnen zijn dat assad geen stap achteruit wil zetten, het alternatief is al quaeda en fundamentalisme…
  Het patroon is al zichtbaar, de terroristen zijn, nog voordat ze het land veroverd hebben begonnen aan hun echte agenda nl. het invoeren van de sharia en het ritueel onthoofden van christenen.
  Kinderen, babys of ouderlingen maakt niet uit eenieder die tegen de sharia is en pro-assad wordt afgeslacht ook kinderen worden niet ontzien als ze achter assad staan.
  Dat is de arabische storm die de moslimbroeder HUSSEIN barack in gang heeft gestoken, en nogmaals : hij is GEEN Amerikaan van geboorte, hij is een fucking negroide islamiet.
  Ik ken geen presidenten als Ronald (Ronny) Reagan of George Bush SR en JR die een topdiplomaat als ambassadeur Chris Stevens samen met zijn beveiligers (gedecoreerde ex SEALS) zouden laten lynchen door islamieten en daar, als de waarheidd naar boven kwam (hulp geweigerd, CIA beveiligers teruggetrokken uit de onmiddellijke omgeving) LEUGENS over vertelden om hun vege lijf te redden.
  Ook dat clinton vrouwmens is net zo schuldig als die moslimbroeder HUSSEIN barack, ook zij ontkende (NU heden ten dagen NOG ALTIJD) dat de HUSSEIN barack’s administratie een fout heeft gemaakt.
  Tussen haakjes de administratie van moslimbroeder HUSSEIN barack heeft drie moslimbroeders in dienst op topfuncties, het artikel dienaangaande is (al van enkel maanden terug) te lezen op http://www.barenakedislam.com/
  Ook zijn minister van defensie is een sujet die PRO palestijnen is en Israël een agressor hoewel hij dat laatste niet luidop zegt…
  Goed de link met een lezenswaardig artikel, hoop dat het meevalt met de kennis van Shakespeare.

  http://www.barenakedislam.com/2013/09/01/bashir-assads-grandfathers-stunning-1936-letter-to-france/

 2. Obama gaat de medewerking vragen van het Amerikaanse congres..!! Op het eerste zicht is hiermede de druk in de ketel wat afgenomen, maar hierdoor zijn we echter aanbeland in een zeer gevaarlijke periode.. Gezien de afbrokkelende steun voor een aanval op Syrië, en het geen zekerheid is dat het congres Obama zal volgen.. en Obama weet dit zeker, moeten we ons verwachten aan één of ander dramatische incident waardoor de “trekker onmiddellijk ” kan overgehaald worden. Ik denk hier bv. aan een aanval op een Amerikaanse marineschip die men dan al of niet zelf heeft uitgevoerd..!!!
  Dit zal dan gepaard gaan met een nooit geziene mediacampagne, waardoor dan bij manier van spreken, in een fractie van een seconde de geesten klaargemaakt worden voor een massale aanval op Syrië. In dit laatste geval zal het dan niet meer gaan om een “beperkte aanval” maar krijgt Syrië de volle laag.
  Op dat ogenblik staan we op de drempel van WOIII… we hoeven nu nog enkel het Sarajevo incident van 1914.

 3. Trucker, het zal zo’n vaart niet lopen. Volgens de laatste berichten gaat Oballah de toestemming vragen aan het Amerikaans congres om oorlogsmisdaden te mogen plegen.

  Holaba, blijkbaar heeft de moslimbroeder in het snotje gekregen dat een impeachment boven zijn islamitische kop hangt als hij dat niet zou doen!

  Benieuwd wat de uitslag van de stemming zal zijn. 9 tegen één dat hij zijn islamitische staart zal moeten intrekken, en zo hoort het ook.
  Het was weer eens kantje boordje met deze Keniaan uit Indonesië denk ik dan. Benieuwd wat hij nog zal uitvreten tijdens zijn ambtsperiode. Dat geldt overigens ook voor Di Puppo, Rutte en Hollande.
  Angela kan dit lijstje nog vervoegen maar daarover zwijgen de Belgische media als vermoord.

 4. Moslimbroeder HUSSEIN BARACK is vastbesloten zijn (moslim)broeders (en al quaeda) te helpen in hun strijd tegen assad en zo het vernietigen van de Christelijke beschaving in het gehele midden oosten te bewerkstelligen.
  Dat er andere belangen spelen kan best maar die gaan voorbij aan de moslimbroeder, zijn enige bekommernis is het fundamentalisme gekoppeld aan massale slachtpartijen op Christenen in de gehele arabische wereld te bestendigen en hij zal daarvoor eigengereid cruise missiles inzetten.
  Dat hij Poetin beschouwt als een onmondig kind…zeer gevaarlijke provocatie want de Russische beer is nog steeds niet dood, moslimbroeder HUSSEIN barack gaat net zo gemakkelijk voorbij aan het feit dat ook China radicaal tegen een niet door de VN gesteunde aanval is.
  Twee kernmachten die met lede ogen moeten toezien hoe de moslimbroeder de wereld in brand wil steken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *