De waarheid over gas en Syrië.

Ja ik heb zeker een uitleg voor het gedrag van John Kerry en Obama.

De verkiezing en herverkiezing van Obama werd gefinancierd door soennitische Arabieren uit het Arabisch schiereiland. De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry staat te liegen als een betrapte kleuter terwijl de waarheid over wie het gebruikte gifgas produceerde en lanceerde al dagen bekend is voor wie het wou weten: De soennitische terroristen en invallers die het grondgebied van Syrië kwamen schenden om oorlog te voeren en die vuile oorlog voor te stellen als binnenlands.

De bewijzen dat zij het waren die gifgas gebruikten net op het moment dat waarnemers van de VN in Syrië aangekomen waren zijn verpletterend en spreken boekdelen. Maar Kerry moet de waarheid verzwijgen van zijn baasje, de moslimbroeder Obama, en zich gedragen als een Amerikaanse ‘Comical Ali’ door inversie te plegen: de waarheid wordt zo leugen en de leugen wordt waarheid. Ook in de binnenlandse politiek wordt deze methode maar al te vaak gebruikt.

Terug ernstig. Nu in het noorden van Irak een Koerdisch autonoom gebied is ontstaan, kan Russisch gas uit Azerbeidzjan via een pipeline ongehinderd over het grondgebied van het sjiitische Iran over Irak, Syrië en de Middellandse zee bereiken. Dit zou een grote Russische doorbraak betekenen op de energiemarkt.

Dat stoort de soennitische monarchen en oliesjeiks én alle grote oliemaatschappijen waaronder ook de Franse en vooral de Amerikaanse, enorm. Dus moet Syrië gedestabiliseerd worden en het regime van Assad vervangen worden door een soennitisch regime.

In Barack Hussein Obama zijn administratie en ook in die van Franske Hollande bevinden zich genoeg islamofiele idioten en soennitische leugenaars om dit spelletje nog decennia lang vol te houden. De pipeline mag er niet komen al kost het miljoenen mensenlevens.

De geldstroom mag zich onder geen enkele voorwaarde verplaatsen (zelfs niet gedeeltelijk) naar het noordelijk deel van het Midden Oosten (onder Turkije). Dat zou immers aldaar veel meer welvaart kunnen brengen voor de lokale bevolkingen die in de golfstaten tot nu toe op miraculeuze wijze ontbreekt, wat dan weer op zijn beurt de autochtone bevolking aldaar een”beetje” kwaad zou kunnen maken.

De zich nog dieper bevindende oorzaak is dat Syrië, Libanon, het min of meer vrije deel van Koerdistan en ook de al dan niet seculiere sjiieten uit Iran nog liever doodvallen dan een cent smeergeld te betalen aan westerse beroepspolitiekers. Al het overige is gewoon een kwestie van de puntjes te verbinden met lijnen.

Reken maar dat dit er niet ver naast zit! Hier al een richtinggevend voorproefje van Elsevier.
Het is met onze vaderlandse media toch al ver gekomen als “De Standaard” gewoon doorgaat oorlog te stoken en op te roepen om in Syrië oorlogsmisdaden te gaan plegen. Daarmee benadert dit dagblad redelijk dicht het niveau van de vooroorlogse “Völkische Beobachter” van de nationaalsocialisten in het Duitsland voor 1939.

Morgen of na het weekeinde breng ik verslag uit over wat reeds bekend was vorige dinsdag 27 augustus 2013, maar niet mochten weten van onze media.