‘John Brennan gaf terroristen Hamas en Moslim Broederschap toegang tot Amerikaanse overheid’

Darkside of the MoJohn Brennan, president Obama’s kandidaat om directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA te worden, heeft zich volgens John Guandolo bekeerd tot de islam. Guandolo is niet bepaald niet de minste en is een met hoge onderscheidingen gelauwerde (voormalige) FBI agent en contraterreurexpert die tegenwoordig vicepresident is van de Strategic Planning – Strategic Engagement Group. Als zijn informatie klopt dan betekent dit dat een moslim het hoofd wordt van één van de machtigste Westerse inlichtingendiensten ter wereld.

Guandolo (website) heeft zijn informatie rechtstreeks van meerdere mensen die er getuige van zouden zijn geweest dat John Brennan zich in Saudi Arabië tot de islam heeft bekeerd. In een gecombineerd tv/radio-interview verklaarde de contraterreurexpert dat Brennans aanstelling dan ook een rechtstreekse bedreiging vormt voor de veiligheid en zelfs het voortbestaan van de Verenigde Staten.
‘Mijn wereldbeeld is gebaseerd op de islam’
Naast zijn bekering tot de islam noemt Guandolo ook Brennans zorgwekkende persoonlijke banden met onder andere terroristen van Hamas en de Moslim Broederschap, die hij adviserende posities heeft gegeven bij hoge nationale veiligheidofficials van de regering Obama. Daarnaast zou uit zijn publieke toespraken en opmerkingen blijken dat Guandolo ‘geen flauw benul heeft van de werkelijke strategie van Al Qaeda.’
Er bestaat eveneens een video opname van een door de machtige lobbygroep Islamic Society of North America (ISNA) gesponsorde toespraak waarin Brennan openlijk toegeeft dat hij zijn wereldbeeld en overtuiging grotendeels heeft gebaseerd op de islam. Guandolo vindt dit nog niet eens het meest schokkende. Waar hij zich nog grotere zorgen over maakt is dat Brennan beïnvloed en bekeerd lijkt door hoge Saudische overheidsagenten. ‘Dat maakt hem niet alleen dom en naïef maar ook gevaarlijk onkundig, waarmee hij totaal ongeschikt is voor de positie van CIA directeur,’ betoogt Guandolo.
…vervolg;
http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/02/Obamas-kandidaat-CIA-directeur-bekeerd-tot-de-islam

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.