Wat gebeurt = Opzettelijke etnocide!

Dat het per ongeluk zou zijn, valt al lang niet meer vol te houden. Die enge Zweedse Eucalypta Malmström krijst iedere keer maar weer dat de EU nog meer immigratie nodig heeft, tegen de vergrijzing en de tekorten op de arbeidsmarkt! Malm
Dat deze lelijke hippieheks niet beseft dat immigranten ook oud worden deert haar niet, noch dat in de zuidelijke landen de jeugdwerkloosheid inmiddels ruim de 50% gepasseerd is.
Lees verder>>>>

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat gebeurt = Opzettelijke etnocide! — 6 reacties

 1. Wordt het niet hoogdringend tijd die enge Zweedse Eucalypta Malmström te interneren? Dat is een zeer gevaarlijk ongedierte voor de Europeanen.
  Kijk dat is nu de oorzaak dat ik tegen DAT Europa ben, een bende vreemdelingen liggen ons op te zadelen met ellende en geweld en zijzelf ontspringen de dans.
  Voor dergelijk volk is een benaming nl. Lafaards en verraders van eigen volk.

 2. Beste Trucker,
  Begin dit jaar waren er zeer positieve contacten tussen Dewinter en Wilders, het zag er toen naar uit dat ze de krachten gingen bundelen.
  Wat is er nu weer misgelopen? Toch is er voor mij en mijn echtgenote maar 1 juiste stem, die voor het Vlaams Belang. En dat al ruim 25 jaar.

 3. Het gaat hier om de uitvoering van de verborgen agenda van de Nieuwe Wereld Orde.
  In de National Zeitung van 20.07.2012 verscheen een artikel met de veelzeggende titel :”EU soll nationale homogenität untergraben” Entlarvende Ansichten eines Top-Insiders. Het ging om de uitspraken van Peter Sutherland, UNO kommissaris voor migratie. Het gaat hier om een echt kopstuk van deze NWO.(zie op internet voor zijn stamboom)
  Hij pleit voor een totale vrije migratie zonder onderscheid van persoon.!!!
  Ik citeer zijn commentaar over Duitsland :
  “…Alterung und Niedergang der Einheimische Bevölkerung in Ländern wie Deutschland seien das entscheidende Argument..für die Entwicklung multikultureller Staaten….”
  Een ander citaat :
  “…Menschen mit anderen Hintergrund einzugliedern als wir selbst , die wir immer noch einen Sinn für Homogenität und Unterschied gegenüber Anderen hegen. Und genau dies sollte die Europäische Union meines Erachtens nach besten Kräften untergraben….”
  Het is nu wel klaar en duidelijk dat de immigratie dient om onze westerse beschaving te vernietigen, en te vervangen door een sovjet-achtige terreur regime met een elite, gesteund door een nomenklatura en een onderlaag, zonder wortels, verleden, identiteit en vooral waardigheid die men naar goeddunken dan exploiteren, manipuleren, chanteren…enz.. Een onderlaag van bastaarden zoals o.a. beschreven in het boek “1984” van George Orwell, die dan enkel gedreven worden door hun dierlijke behoeften en instincten.
  Het is vanzelfsprekend dat Peter Sutherland daar niet gaat tussen wonen, maar wel in de exclusieve wijken voor de elites.
  Wat op Europees niveau gebeurt is in Vlaanderen al volop bezig door de immigratie georganiseerd door de belgische bezetter.
  Via dit artikel komt de ware rol van de EUSSR tot uiting, en de financiële en economische crisis past daar volledig bij. Of de tactiek van de verschroeide aarde cfr het motto van de broeders : “ordo ab chao” .
  Op basis van dit artikel kennen we nu ook de bedoeling van al de strafbaar gestelde zogezegde “haatmisdrijven”. Het komt er gewoon op neer elk verzet in de kiem te smoren door het zeggen en schrijven van de waarheid strafbaar te stellen.
  Het gaat hier dan niet alleen om de immigratie zelf, maar ook om de ermee gepaard gaande misdaad, drughandel(=zeer belangrijk middel om een maatschappij te ondermijnen),de vernietiging van het onderwijs,
  de torenhoge fiscale en parafiscale lasten om het geïmporteerde kies vee te onderhouden…enz..
  Momenteel kan ik niet anders dan vaststellen dat de toestand hopeloos is, diegenen die klaar zien behoren tot de minderheid die in het boek van Jean Raspail “Le Camp des Saints” een hopeloze poging ondernemen met de moed der wanhoop om nog iets te redden, maar tevergeefs.

  • De Merode,
   En toch zal ik strijden voor een welvarend, veilig en leefbaar Europa zonder moslims, barbaren, lafaards en verraders een zootje waar we er helaas veel te veel van hebben rondlopen op onze kosten, kijk maar naar dat EU gedrocht.

 4. De terreur wordt geïmporteerd door achterlijken, nog even wachten en nog wat toegevingen doen aan die gewelddadige barbaren, islamisten genoemd.
  In België loopt een clubje idioten rond die Maggie DeBlock beschuldigen alhoewel dat mens haar werk doet, dat clubje kent nog steeds niet de ware toedracht van het woord ‘illegalen’, wel dat wil zeggen dat ze illegaal zijn en illegaal is verboden, dus, opkrassen.

  Waarom zijn er geen moslims in Japan…
  Die laten zich niet zot maken door over het paard getilde eikels liggend in dat EU gedrocht.

  Verstandig volk die Japanners.
  Kunnen wij nog veel van leren met onze idiote en gevaarlijke opstelling van de gezelligheid van een multiculturele samenleving.
  Doorsturen naar alle politici en andere onverantwoordelijke idioten die overtuigd zijn van hun gelijk.
  Spijtig genoeg kan je idioten en dommeriken niets aan het verstand brengen want, daar is verstand voor nodig.!

  De japanners en hun politiek t.o.v. de moslims
  Heeft U al ooit in de krant gelezen dat een politieke leider of eerste minister van een Islamietische staat een staatsbezoek bracht aan Japan?
  Heeft U al ooit er bij stil gestaan dat er een berichtgeving kwam met een officieel staatsbezoek van Iran of Saoedi Arabië aan Japan?
  Japan is een land dat de islam achter gesloten gordijnen houdt en zeer strikte beperkingen heeft opgelegd aan de islam en alle moslims.

  De redenen zijn de volgende:
  a) Japan is het enige land dat geen burgerschap (nationaliteit) geeft aan moslims;
  b) In Japan kunnen moslims geen permanente verblijfsvergunning krijgen;
  c) Zijn er zeer strikte verbodsregels inzake het verspreiden van de Islam in Japan;
  d) Op de universiteiten van Japan, worden er geen Arabische of andere islamitische talen onderwezen;
  e) Het is verboden om de gedrukte Koran in te voeren ook deze gedrukt in het Arabisch;
  f) In overeenstemming met de verschenen richtlijnen van de Japanse regering, zijn er enkel voor 2 moslim Lakhs een visum verstrekt voor tijdelijk verblijf en zij moesten conform de Japanse wet verplicht Japans spreken en moesten verplicht hun godsdienstige rituelen uitvoeren in hun wettelijke verblijfplaats.
  g) Japan is het enige land in de wereld welke een zeer beperkt aantal onbelangrijke ambassades hebben van de islam staten;
  h) De Japanners zijn totaal niet aangetrokken door de Islam;
  i) De in Japan verblijvende moslims zijn enkel werknemers van buitenlandse bedrijven;
  j) Zelfs vandaag, worden er geen visa toegestaan aan moslim geneesheren, ingenieurs of beheerders welke door buitenlandse bedrijven worden gezonden;
  k) Het grootste deel van desbetreffende bedrijven voorzien in hun onderrichtingen dat enkel niet moslims zich mogen kandidaat stellen voor een job;
  l) De Japanse overheid is van mening dat de moslims fundamentalisten zijn en dat zij zelfs in het tijdperk van de globalisatie, niet bereid zijn om hun moslimwetten te wijzigen;
  m) De moslims moeten er niet aan denken om een gehuurd appartement te krijgen in Japan;
  n) Indien iemand te weten komt dat zijn buurman een moslim is, dan slaat de ganse buurt alarm;
  o) Niemand mag een islamcel of een Arabische kring in Japan oprichten.
  p) Er is geen wet (sharia) in Japan;
  q) Indien een Japanse vrouw huwt met een moslim, dan wordt zij beschouwd als een paria voor altijd;
  r) In overeenstemming met dhr Komico Yagi (Departementshoofd van de Universiteit van Tokio) is er een mentaliteit in Japan waarbij de moslim- godsdienst een zeer intolerante religie is en men deze ten stelligste moet mijden; ( en er ver van wegblijven)

  Vraag: Zijn zij aan het dwalen of zijn zij slimmer dan wij?
  Mijn antwoord is: zij zijn véél slimmer dan die eikels in dat EU gedrocht en véél slimmer dan die club in Amerika.

 5. Dat KNETTERGEKKE wijf (geen vriendelijkheden waarmee ik haar bejegen)is uit hetzelfde nest als de eurabia DESPOTEN :van rompuy, barosso, schulz en die net zo KIEREWIETTE ashton dat wijf van adel (maar niet van common sense).
  Hun enige doel is eurabia te creëren en hoe kan je dat beter doen dan importeren van de islam(iet), als er tegenstand komt maak je nieuwe wetten en verordeningen waarmee je de nationale wetgeving buiten spel zet.
  Je mobiliseer alle media kanalen (dit is heel gemakkelijk want de media is links multikul islamofiel…en och ja groen) en gebruik je de talrijke nationale partijen en hun lobbygroepen om de DOMME kiezer (die reeds door de media zijn dagelijkse hersenspoeling ondergaat) helemaal gaga te maken en ontvanklijk voor de “arme vluchteling” of de “op levensgevaar naar hier geraakte asielzoeker”.
  Wat zeg ik dan : CUT THE CRAP wordt wakker en kies volgend jaar op de ENIGE partij die dit soort ROTZOOI kan en wil stoppen.
  Als afsluiter goed nieuws Marine Le Pen gaat met Geert Wilders volgend jaar samen campagne voeren in de europse verkiezingen, ik voegde op http://ejbron.wordpress.com/ volgende toe :
  Enige die ik mis in dit verhaal is onze El Cid, hij met de twee voornoemden zouden een zeer sterk trio vormen die de linkse multikullers in de vernieling zouden kunnen rijden, het hangt ook (jammer genoeg) af van de DOMME kiezer die niet weet dat we aan de vooravond staan van een uitverkoop van onze Vrije Westerse Wereld.
  Voor de lezertjes die onwetend zijn, El Cid is Filip Dewinter.
  Punt andere lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *