Kort nieuws.

De berichtenmolen staat nooit stil. Zo vallen er steeds wat grappige en minder grappige nieuwtjes te rapen uit binnen en buitenland. Zo konden we vernemen dat…

– BDW verklaarde geen enkele premierschap te ambiëren, niet in de Vlaamse praatbarak noch bij de federale totentrekkers. Zoals verwacht lokte zijn uitspraak de opmerking bij de trado\’s uit van.. ziede wel..hij durft niet!

– Wie eventueel de kar wel zou trekken liet hij in het midden. Ik verwed er een bak duvel op dat het Liesbeth Homans zal zijn.

– Fraudejager J. Crombez van de sossen is kwaad op Flupke Muyters omdat hij Oosblokkers en Balkanners een werkvergunning geeft om hier in de bouw te kunnen werken. Rooje Jhon vindt dit vervalsing van de concurrentie. Edoch worden de voorwaarden om hier te kunnen werken door de fed. overheid opgesteld. Uiteraard zoeken de sossen ambras à volonté om het voetvolk te misleiden door de barmhartige Samaritaan te spelen. Zou de Jhon weten dat er in die Waalse zoölogie waar de Di Rupo Panda\’s komen, een ploeg Chinese spleetogen aan de slag zijn om de infrastructuur voor deze beesten te bouwen? Hallo Jhon..who bist du?

– De groene boomhanger Calvo heeft zich laten pakken door de Jappen! Hij (en andere) kregen van de Japneuzen een gratis ticket aangeboden om in tomorowland te gaan jodelen. Echter was het de Japanse tabacofina die zo vrijgevig was, maar dat scheen onze cava Calvo niet geweten te hebben. De groene jongen sloeg rood aan van…spijt dat het is uitgekomen.

– Zeer opvallend was de eis van de kersverse kwien Mathil die voortaan wenst aangesproken te worden met \”Hare majesteit\”. De hoogmoed heeft blijkbaar ook haar intrede gedaan bij dat wicht Boer Charel, een vurige fan van Mathil, gaat nu zijn enige melkkoe ook majesteit noemen i.p.v. Mathil.

– De Lorre mag een bank vooruit van zijn broer en bepaalde honneurs waarnemen waar Sire de Flup nu geen tijd of goesting meer voor heeft. Het eerste optreden in deze liet al direct blijken dat de Lorre veel uithuizig is want hij wist niet goed meer hoeveel kientjes hij bij zijn Claire de lune uit de broek geschud had. Waren het er nu twee of drie vroeg hij aan zijn gade. Gelukkig is Claire landmeter van beroep en kan ze wel met getallen omgaan en gaf zij hem het juiste cijfer door. Met die hofnar gaan we nog pret beleven zie.

– De regerink gaat nu ook trajektcontrole doen op de gewone gewestwegen. Deze nieuwe jack-pot die de kassa al stevig heeft laten rinkelen op de autosnelweg is een flinke bron van inkomsten en dient verder aangeboord te worden. Er is vooralsnog geen trajektcontrole voorzien op de Waalse autosnelwegen. Niettemin delen de Walchiërs wel mee in de opbrengst van dit boetefonds.

– De klimaatboys kregen deze week te horen dat de ijskap aan de noordpool met 60% is toegenomen! Dit werd overduidelijk bewezen door foto\’s die genomen werden vanuit het ruimte labo. Volgens de klimatologen ligt de oorzaak hiervoor bij de eskimo’s die te lang de deuren van hun frigo\’s en diepvriezers laten openstaan.

– Door een vergissing bij de computers van een Amerikaanse vliegmaatschappij bood deze een vlucht naar Hawaï aan voor 10 dollar..zo liet de standaard weten. Bij de mannnekens van de GVA was de vlucht nog beterkoop en kon men naar honolulu vliegen voor 7 dollar. Daar kunnen ze bij Rayenair een dikke vleugel aan zuigen zenne! Daar moet ge zelfs betalen om tijdens de vlucht te mogen pissen!

– Na de recente berichten over de heropstanding van onze economie laat Luc Coene van de N.B. nuchter weten dat er buiten wat licht van een glimworm nog niet veel meer te zien is in de crisistunnel en we best met onze twee voetjes op de grond blijven staan. Elio zal niet content zijn met deze waarschuwing. Het schaadt zijn good news show e.a. gepeptalk

– De Walchiërs hebben hun \”fêtes de Wallonie\” achter de rug en aan stoere prietpraat was er geen gebrek zoals steeds bij dergelijke zuip en schrans gelegenheden. Zo liet de minister-president optekenen dat tegen 2O25 ALLE Walen aan de slag zullen zijn en de hangmatten mogen weggegeven worden voor goede doelen. Volgens een vlugge berekening zou dit neerkomen op 300.000 bijkomende jobs per jaar tot in 2025. Guy de la Trompet was ne straffen belover, maar den Rudy is van een nog beter kaliber!

– Tot slotte was er in schowbizland ook wat beweging en werd door de media medegedeeld dat Eva Pauwels ten einde raad is en om te overleven in een bar (bordeel) te Sint-Maartens-Latem haar foef te huur aanbied. Eens een gewilde BV is deze bissexuele del verworden tot een ordinaire straathoer. De tol van de roem noemt men dat.

– Ook een andere spring in t\’veld wist aandacht te trekken. Niemand minder dan Betty vibrator uit Big Brother is al de omzwervingen in het mediawereldje beu en gaat terug naar school. De verpleegkunde ligt haar nauw aan het hart en ze is reeds ingeschreven als eerste jaars. Volgens ingewijden is het haar bedoeling later bij de afdeling urologie aan de slag te kunnen bij de mannen die last hebben van hunne pros en jos. Kwestie om toch nog wat in de sfeer van weleer te blijven. Of ze ooit haar \”diploma \” verpleegkunde zal behalen durf ik sterk te betwijfelen. Ze kan echter bij tegenslag steeds Eva Pauwels gezelschap houden als de nood het hoogst is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Kort nieuws. — 2 reacties

  1. @Beste Jean,
    Daarom dat ik de maand verdeel per week.Anders wordt de boterham te dik om door te bijten.Het beste beleg moet trouwens nog aangevoerd worden als de leugenpaleizen terug op volle toeren draaien.

  2. Senior,
    Prachtig en dat betreft nog maar het relaas van één week, wat moet dat worden als september passé is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *